دفاع چپ هافبک چپ بازی میکنه اگرتوجناحی که اون بازی میکنه ضربه ایستگاهی بگیریم این و سیاوش متخصص زدنش هستند توایران![]()
دفاع چپ هافبک چپ بازی میکنه اگرتوجناحی که اون بازی میکنه ضربه ایستگاهی بگیریم این و سیاوش متخصص زدنش هستند توایران![]()
من که منتظر بازگشت روانخواه میمونم.. فصل قبل خیلی برای استقلال مفید بازی کرد..روانخواه: مى دانم كه فراموش مى شوم
من هم فکر میکنم سیاووش اکبرپور گل میزنه برااستقلالفکر کنم نتیجه را1 بر0 پیش بینی کردم اگراشتباه میگم نتیجه رایک بر0 به نفع استقلال تصحیح کنید
اف ث بایرن بابا دمت گرم
کارت درسته خدایییییییییی
Last edited by r4pbr4p; 08-08-2008 at 11:57.
دمتون گرم
برای اینکه از تاپیک عقب نمونی مجبوری 24 ساعته تو نت باشی...
احتمالا بیگ زاده بازی بعد تو میدون باشه بازی با ابومسلم انگار مدارکش اماده نبوده که بازی نکرده ...
احتمالش هم هست با توجه به اماده نبودن جباری جان واریو یا یدالله اکبری جاش بازی کنند و جباری به عنوان ذخیره بیاد تو بازی...
بیگ زاده هم بازیش تو سبک منیعی هست و فکر کنم پستش هم همون جا باشه.
چطور مگه؟ مگه اتفاقی افتاده؟احتمالش هم هست با توجه به اماده نبودن جباری
فکر نمیکنم اتفاقی افتاده باشهامابازی توزمینهای شمال بهتره مجتبی جباری نباشه دوسال پیش هم توزمین نوشهر مصدوم شد
![]()
گاف حاجي فتح الله زاده در برنامه زنده تلويزيوني/ اين را ميخورم به سلامتي شما جوانان و ورزشكاران!!
علي فتحاللهزاده به شبكه جامجم رفته بود تا در يك برنامه ورزشي زنده شركت كند. برنامه كمي متفاوت بود. وسط صحبتها، مجري برنامه از مديرعامل استقلال خواهش كرد يك ليوان شربت بخورد تا بحث را ادامه دهند. فتحاللهزاده به مجري گفت: «مديرعامل استقلال را دعوت كردهايد و به او شربت قرمز ميدهيد؟» مجري جواب داد: «شربت آبي نداشتيم.» اما مجري جوابي كه انتظارش را داشت، نشنيد. فتحاللهزاده گفت: «اين را ميخورم به سلامتي شما جوانان و ورزشكاران»؛ حرفي كه تهيهكننده را مجبور كرد همانجا برنامه را قطع كند.
ایول حاجیبسی لذت بردیم
یه پیک هم بنده میرم بالا به سلامتیه هر چی استقلالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)