قطبي در گفت و گو با فارس:
پس از قهرماني پرسپوليس به پيشنهادات خارجي فكر ميكنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اهل بازارگرمي نيستم و پس از قهرماني با پرسپوليس، به پيشنهاد كرهايها و اماراتيها فكر ميكنم.
افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بازي سختي را بايد در اهواز انجام دهيم به همين منظور فيلم سه بازي پاياني استقلال اهواز را آناليز كردهايم. ضمن اينكه آناليزور باشگاه آخرين ديدار اين تيم را از نزديك مورد بررسي قرار داد.
وي افزود: انگيزه زيادي در بازيكنان پرسپوليس ميبينم تا به 3 امتياز اين بازي حساس رسيده و ناكاميهاي قبل را فراموش كنيم.
سرمربي پرسپوليس در خصوص شايعه بركناري در صورت ناكامي در ديدار مقابل استقلال اهواز، تاكيد كرد: همواره نگران عدم نتيجه گيري هستم؛ اما كسب نتيجه در تمام ديدارها برايم اهميت دارد و فقط مختص به اين ديدار نيست. به شايعه فوق توجهي ندارم و تا موقعي كه كاشاني صلاح بداند در خدمت پرسپوليس هستم تا قهرماني را براي اين تيم به ارمغان آورم.
وي درباره دريافت پيشنهاد كه از كره جنوبي و امارات تصريح كرد: به هيچ عنوان نميخواهم براي خودم بازارگرمي كنم. در انتهاي فصل و پس از كسب قهرماني با پرسپوليس پيشنهادات كرهايها و اماراتيها را بررسي مي كنم. در حال حاضر تمام فكرم به موفقيت پرسپوليس معطوف است.
قطبي در مورد نيمكتنشيني واعظي و آشوبي گفت: نيمكت خوبي در پرسپوليس داريم؛ اما فقط ميتوانم 11 بازيكن را به زمين بفرستم. واعظي و سه دروازهبان ديگر ما خوب هستند و به همين دليل كار انتخاب براي من سخت شده است.
وي افزود: آشوبي نيز بازيكن با فكر و باهوشي است؛ ولي در بازي قبل صلاح دانستم از تركيب آقايي و باقري استفاده كنم. آشوبي مي تواند با تلاش مضاعف دوباره به تركيب اصلي برگردد چون هميشه بهترينها در تركيب 11 نفره قرار ميگيرند.
قطبي در خصوص خروج مرزبان از كادر فني اظهار داشت: در اين خصوص نظري نداشته و به تصميم كاشاني احترام مي گذارم