با تشکر ازشما
ممکنه روش کاررو بعداز کپی کردن فایلها تو گوشی شرح دهید و همچنین فایلها در کدام پوشه کپی شوند
موفق باشید[/quote]
خب بعد اینکه فایل ها رو تو پوشه Inbox یا Images کپی کردی میتونی از اونها استفاده کنی به همین سادگی!
با تشکر ازشما
ممکنه روش کاررو بعداز کپی کردن فایلها تو گوشی شرح دهید و همچنین فایلها در کدام پوشه کپی شوند
موفق باشید[/quote]
خب بعد اینکه فایل ها رو تو پوشه Inbox یا Images کپی کردی میتونی از اونها استفاده کنی به همین سادگی!
دوستان گوشی من ان73 معمولی هست یه چندتا مشکل پیدا کرده اول اینکه وقتی میره رو حالت استند بای یعنی اون چراغ ابیه چشمک میزنه وقتی هر دکمه ای رو میزنم که صفحه روشن بشه و باهاش کار کنم خیلی طول میکشه یعنی کند شده زود نمیاد بالا دوم اینکه در حالت معمول فون مموری از 44 مگ 14 یا 15 مگش استفاده شده ولی بعضی وقت ها خود به خود مینویسه فون مموری پر شده و میبینم 44 مگش پر هست بعد با خاموش روشن کردنم درست نمیشه بعد از مدتی خودش درست میشه
راستی 2 سال پیش گرفتم فنلاند اصل با گارانتی اتصالات که یه بار خودم اپدیتش کردم به ورزن 4.07 فکر کنم الان 4.08 اومده
تورو خدا راهنمایی کنین چکارش کنم همش رو اعصابه
خوب معلومه دوست عزیز شما اپدیتش کن ان شاا... حل میشه
ان 73 رفیق من هم همین مشکل رو داره...
اگر نمي خواي آپديت كني با كد *7370#* فرمتش كن كه ميشه مثل روز اول(و.لي از همه چيزت پشتيبان بگير از شماره و پيامو خلاصه هر چي داري چون همه پاك ميشن.....)
خب بعد اینکه فایل ها رو تو پوشه Inbox یا Images کپی کردی میتونی از اونها استفاده کنی به همین سادگی![/quote]
ولی در اینجا گزینه send via massege text وجودنداره که اونا رو بفرستیم
سلام به همه دوستان
من امروز از ویندوز xp به vista اسباب کشی کردم .بعد از نصب درایور گوشی اومدم که گوشیو به کامپیوتر وصل کنم اما نشد .علت چیه و چطوری باید این مشکلو حل کنم؟ گوشیم me هستش .
متاسفانه گوشی توی ویستا مشکل داره حتی با آخرین ورژن pc suite حالت mass storage که توی هر سیستم عاملی کار میکنه چون مثل وصل کردن فلشه. ولی برای pc suite باید توی xp بری .برای آپدیت هم حتما باید xp باشه(پیشگیری از مشکلات عجیب غریب)
سلام به دوستان عزیز
میخواستم ببینم چطوری باید فایل با فرمت swf رو روی اسکرین سیور قرار بدم؟ ممنون
دوست عزیز مگه N73 ME اسکرین سیور داره که شما Swf به جاش بزاری ؟!!!![]()
سلام دوستان
اگه N73 معمولي به N73 music تبديل بشه،شماره IMEI گوشي هم عوض ميشه؟اصلاً ربطي به هم دارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)