بچه ها بهترین کتاب و خود آموز یادگیری اکسل 2007 چیه؟
من رشتم حسابداریه میخام اکسل رو با توجه به نیاز های رشتم تسلط کامل پیدا کنم.
چه کتابی بگیرم؟
بچه ها بهترین کتاب و خود آموز یادگیری اکسل 2007 چیه؟
من رشتم حسابداریه میخام اکسل رو با توجه به نیاز های رشتم تسلط کامل پیدا کنم.
چه کتابی بگیرم؟
سلام
من علاوه بر سوال قبلیم که هنوز کسی به اون پاسخ نداده ( چطور می توانم خانه هایی در یک سطر اکسل که خانه زیرین آن صفر است را با هم جمع کنم ؟ ) دو سوال دیگر هم دارم :
چطور میتوانم در یک ستون فقط اعدادی که منفی هستند را با هم جمع کنم ؟
چطور میتوانم در یک ستون فقط اعدادی که با فونت قرمز هستند را جمع کنم ؟
ممنون میشوم اگر به من کمک کنید.
با سلام
فرض کنید 20 رکورد داریم 4 رکورد از این 20 تا رکورد را می خواهیم بیاریم در ابتدای سطر حالا من این رکوردها را با cut کردن و paste می آورم در ابتدای سطر که کار وقت گیری هست و حالا اگر ما 300 تا یا بیشتر رکورد داشته باشیم و بخواهیم رکوردها را بترتیبی که ما بخواهیم چینده بشوند آیا راه حلی هست که کار ما را راحتر یشود .
سلام
البته راههای زیادی دارد
بهترین راه از نظر من اینه که شما باید برای رکورد هاتون شماره ردیف داشته باشید
اگر این را رعایت کنید می توانید با جابجا کردن اعداد و مرتب سازی ستون ردیف ها کارتان را به راحتی انجام دهید
برای من بارها رکوردهایی با بیش از 1000 تا پیش آمده که سریعاً یک ستون اضافه کردم و بقیه ماجرا ...
تقسيم يه خونه به چند قسمت در اكسل امكان پذير نيست
سوالت نامفهوم و ناقص هست
سلام
بعيد ميدونم اكسل بتونه چنين ارتباطي رو با يه سايت برقرار كنه
البته ديدم جايي كه اكسل ميتونه از يه ديتابيس بيروني اطلاعات بگيره ولي اين مورد رو تا حالا تست نكردم
از لخاظ تجربي بعيد ميدونم بشه ولي از لحاظ علمي جاي كار داره
حل اين نوع دستگاهها راه حل خاصي داره
يادمه يه بار من يه فرم درست كرده بودم كه سه معادله سه مجهول رو حل ميكرد با استفاده از ارتباط بين معادلات
ولي سخت بود كمي
ولي اينكه خود اكسل براي چند معادله چند مجهول راه حل داشته باشه بعيده
1- فرض كنيم شما تيترها رو در رديف يك نوشتيد حال اگه روي خانه B1 كليك كنيد و از سربرگ View گزينه Freeze Pane رو انتخاب كنيد مشكل حل ميشه و رديف اول ثابت ميشه
2- براي ساختن منويي يك سلول هم در همين تاپيك بگرديد دنبال عبارت Data Validation تا پست موردنظر واسه جواب تون رو پيدا كنيد
با اون يكي آفيس هم كه بازش ميكنيد مشكل داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)