تو واقعا مطمئنی که اینجور هست؟؟؟؟؟؟؟![]()
تو واقعا مطمئنی که اینجور هست؟؟؟؟؟؟؟![]()
البته من بجز اون قسمت بقیه حرف ایشون رو قبول دارم و تائید میکنم![]()
بله! الان هم از لحاظ Performance و هم از لحاظ Price/Performance وضعیت ATI بهتره!
سلاممن یه کمک خیلی خیلی فوری نیاز دارممیخوامیه VGA 8600 GT 256 DDR3 بخرم یا VGA 8600 GTS 256 DDR3.
نمی دونم کدوم برند رو بخرم بهتره و البته از میون دوتای بالا میخوام که قیمتش بیشتر از 150 تومان نشه .
لطفا کمک کنید .
اول اینکه مدوم برندها بهترند و اینکه ازون دوتای بالا کدوم بهتر هست و زیر 150 هزار تومان .
برندها :
Giga
Asus
Xfx
Palit
Sparkle
لطفا یکی دوتاشون که بهتره رو بهممعرفی کنید . خیلی خیلی ممنون
بهتره سوال رو یک طوره دیگه مطرح کنم . من میخوام با حداکثر 150 تومان یه کارت گرافیک قوی بخرم . برندش خوب باشه خود کارت هم قوی باشه . کی چی پیشنهاد میکنه . لطفا اگر تجربه دقیق و مطمئنی دارید کمکم کنید که ضرر نکنم .
خوبه با ایسوز یا Club-3DVGA 8600 GTS 256 DDR3
8600gts فک میکنم فقط با برند inno3d بگیری با این قیمت
یه لینک معتبر نه برای خودم برای پوز زدن رفیقم که خیلی به nvidia علاقه داره لطفا بده
ممنون
ببین رفیق
با این پولی که تو میخوای خرج بکنی اصولا xfx8600 GT زیر 150 تومن و به گفته دوستمون inno3d 8600GTS بهت میدن ...
اما اگه یه مقدار بزاری روش میتونی یه 3850 بخری که کارت بدی فکر نکنم باشه حالا خود دانی ......![]()
![]()
شما جملتون واقعا سوالی بود یا کنایه بود؟
اگه اشتباه نکنم شما در چندین انجمن عضو و به شدت فعال هستید و همه جا هم مسئلهDirectx10.1 رو خودتون مطرح کردید همشونو خوندم
من مقالات زیادی به زبان لاتین در مورد این دو خودندم آخرشم نتیجه گرفتم که Directx10.1 صرفا جنبه تبلیغاتی هست تا اختلاف پرفورمنس منکر اختلافات نیستم ولی زمانی که یک direct x10.1 به راحتی روی کارت گرافیک Directx 10 suport در صورت داشتن سرویس پگ 1 در ویستا نصب میشه چقدر باید نگران این مسئله بود
از لحاظ برنامه نویسی دایرکت ایکس تمام ورِژن های کمتر از 9 یک طرف و دایرکت ایکس 10 یک طرف چون واقعا در برنامه نویسی اون انقلاب شدو بیس اولیه رو تغییر دادند حالا بماند که از لحاظ تجربی چشم گیر نبود ولی در کل ورژن 10.1 آش دهن سوز نیست چون به زودی داره برای Directx 11 یه اتفاقاتی می افته
در ضمن اگه زحمتی نیست قیمت 8800XFX alpha dog معمولی رو می خوام بدونم چون با این کار بیمارستانی وقت نشد بازار رضا و ایران برم
Last edited by tekno2006; 21-04-2008 at 16:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)