میزان بودجه؟آقا الان مادربورد رو بورس، چیزی که کارائیش خوب باشه و عمر خوبی داشته باشه و قیمتش متعادل باشه، چی هست؟ 2 گیگ رم کافیه ساپورت کنه.
نوع سی پی یو؟
میزان بودجه؟آقا الان مادربورد رو بورس، چیزی که کارائیش خوب باشه و عمر خوبی داشته باشه و قیمتش متعادل باشه، چی هست؟ 2 گیگ رم کافیه ساپورت کنه.
نوع سی پی یو؟
تقریبا قیمت برام مهم نیست. یه کامپیوتر برای دفتر کار پدرمه. احتمالا CPU اینتل E7200 باشه. البته قیمت متعادل ها!
یه ماردبرد با چیپ p35 فک میکنم مناسب باشه
foxconn p35a
asus p5k
قیمت 125
راهنمايي كنيد: ميخوام يك سيستم توپ ببندم
سلام
من يك سيستم ميخوام ببندم كه قيمتش هم اصلا برام مهم نيست
فقط 4 تا قطعه اصلي مادربرد، سي پي يو ، رم ، گرافيك رو لطفا پيشنهاد بدين
سي پي يو ميخوام كه Quad باشه . اينتل باشه ترجيحا . cache 12m باشه. مادربرد هم گيگا باشه.
ممنون ميشم اگه سريعتر جواب بدين
البته اینجا فقط میتونید از مشاوره مادربرد نتیجه بگیرید هر قطعه در تاپیک خودش اما به نظر من اگر قیمت برات مهم نیست مادربرد رو Asus بگیر که سریهای بالاترش برای کارهای سنگین بسیار عالی هستند مثل مدلهای:
ASUS - Maximus Extreme
ASUS - Maximus Formula
GIGABYTE - X48-DQ6 و GIGABYTE - X38-DQ6 و این هم دو مدل گیگا که فلان بالاترین بازار به نظر میاد
پردازنده رو هم Intel Core 2 Quad Q9450 - 2.66GHz - 45 nm بگیر که زیاد قیمت کشنده نباشه![]()
Last edited by vivid806; 14-07-2008 at 07:43.
سلام
یه مادربورد می خوام که آنبورد و دارای DVI باشه، بشه بهش رم اضافه کرد و CPU و رم زیر رو هم ساپورت کنه
cpu : Intel core 2 duo E6750 2.66GHz
ram : Corsair - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB
البته این دو قطعه بالا رو هم هنوز نگرفتم و علت این که رم رو کورسر انتخاب کردم اینه که با ایسوز خوب مچ میشه ولی اگر هم گیگا گرفتم یه مارک دیگه رم رو می گیرم! لطفا بفرمایید که اگه این مادربورد هم رم ddr2 و هم رم ddr3 رو ساپورت کنه قیمتش خیلی بالا میره؟!
با دورود
لطفا يك مادر بورد معرفي كنيد كه asus باشه و قيمتش بيش از 110000 تومان نباشه و amd athlon 64x2 dual 5600 ساپورت كند و كارت گرافيك asus 8600gt mg htp/512m
يا gainward 8600gt 512silent fx
باسپاس
Last edited by javidshah; 14-07-2008 at 09:49.
من خودم ASUS M2N-E دارم و ازش راضيم ولي شما ميتوني بري سراغ مادربورد هاي جديد با چيپ AMD770 يا 780 مادربورد هاي خوبي هستن
ASUS - M3A78-EH اين با قيمت حدود 125 تومن يه انتخاب خوب هست كه امكانات خوبيم داره
ASUS P5KC با قيمت محدوده 150 هم رم DDR2 و DDR3 رو ساپورت ميكنه ولي مادربورد هاي كومبو پيشنهاد نميشن
براي CPU هم انتخاب بهتري ميتوني داشته باشي برو تو تاپيك خودش مطرح كن
و مادربورد ASUS P5K-E مادربورد خوبي هست قيمت از اون قبلي بالاتر هست ولي بهتره
پردازنده اي كه شما انتخاب كردي ديگه از رده خارجه والان Intel Core 2 Duo E8200 - 2.66GHz - 45 nm جايگزين اون شده هر چند كه E8200 رو هم بهت توصيه نميكنم و Intel Core 2 Duo E7200 - 2.53GHz با قيمت 130 تومن از نظر عملكرد به قيمت بهتره.سلام
یه مادربورد می خوام که آنبورد و دارای DVI باشه، بشه بهش رم اضافه کرد و CPU و رم زیر رو هم ساپورت کنه
cpu : Intel core 2 duo E6750 2.66GHz
ram : Corsair - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB
البته این دو قطعه بالا رو هم هنوز نگرفتم و علت این که رم رو کورسر انتخاب کردم اینه که با ایسوز خوب مچ میشه ولی اگر هم گیگا گرفتم یه مارک دیگه رم رو می گیرم! لطفا بفرمایید که اگه این مادربورد هم رم ddr2 و هم رم ddr3 رو ساپورت کنه قیمتش خیلی بالا میره؟!
مادربرد من فقط اين رو ميشناسم قيمتش هم حدود 45 تومنه.
ASrock Wolfdale 1333 DVI
ولي اين رم باس 667 رو ساپورت ميكنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)