ايران هم از اين كارا بلده؟من فكر ميكنم اگه يه روزي ايران بتونه ماهواره بزنه جنازش ميوفته وسط تهران
![]()
ايران هم از اين كارا بلده؟من فكر ميكنم اگه يه روزي ايران بتونه ماهواره بزنه جنازش ميوفته وسط تهران
![]()
تا ایران اونطور ماهواره بسازه ما پیر شدیم
در ضمن همه این آدم فضایی و ... زیر سر خود آمریکا هست !!!
بــ ـاورتون میشه این طرح ها رو توی مزارع به جز انـسـان ها ، موجودات دیگری کشیده باشند ؟؟؟
100% مطمئن هستم که هیچ آدم فضایی وجود نداره بیگانه ها الکی هستند و یوفو فقط یه قصه هست واسه بچه دبستانی ها که مشق نمی نویسند بترسند .
اینکه دانشمند رفته دنبالش و این چیزا همش دروغه ، یه مشت دروغ بی ارزش .
از بچه های همین فروم اگه کسی واقعا چیزی دیده بگه اگه نه ، سایت ها و مجلات خارجی و کلا منابع خارجی رو در این زمینه اصلا قبول ندارم چون همشون دروغ می نویسند .
من دیدم ، حتی یه ویدیو کلیپ داشتم اما حیف خیلتر شده از یوتیوب گرفتم ، اگه حاضر باشی برو یوتیوب و بنویس UFO
اونوقت میبینی الکی نیست !!! یادته اخبار 20:30 هم یه روز نشان داد !!! اینکه از پشت برج بلند امریکا یه بشقاب پرنده با سرعت خیلی زیاد فرار کرد !!! اگه خواستی بگو ویدیوش رو آپلود کنم 8 مگابایت هستش !!!
---------- Post added at 08:34 AM ---------- Previous post was at 08:33 AM ----------
آره بخند بخند تا آخر ... ممنون که مسخره میکنین
---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------
راستی نظر سنجی بالا رو هم ببینین بیشتر از 500 نفر قبول دارن که موجودات فضایی وجود دارن..
جناب gtaexcess شما خيلي محدود فكر ميكنيد .
سلام.
من چند ماه پیش تواسمون تهران یک شی نورانی رو دیدم . اولش فکر کردم هواپیماست ولی خوب که دقت کردم دیدم که یه چیز دایره ای شکله که دورتادورش نوره !بعد از چند دقیقه که بی حرکت مونده بود آروم به سمت راست حرکت کردو بعدش هم ناپدید شد!
حالا واقعا نمی دونم این چیزی که دیدم چیه؟دوستان تاحالا همچین موردی واسشون پیش اومده؟
من خودم تو سایت یوتیوب مشابه این رو دیدم
چند وقت پیش یه مستند نشون می داد داشتند همین وجود فضایی ها رو بررسی میکردند نمیدونم دقیقا بی بی سی بود یا منوتو یا همین تلویون خودمون .
توی این مستند یه گروه هست نفره یه طرح کشیدند و شب رفتند تو یه مزرعه و شروع کردند به ساختش و تا قبل از طلوع خورشید تموم شد ، یه طرح قشنگ اما یکمی ساده بود .
اونها میخواستند ببینن آدم ها می تونن توی یه زمان کم همچین طرحایی توی مزارع بکشند یا نه و دیدند که شد ، تازه اونها 8 نفر بودند فکر کنید اگه 30 نفر بودند با تجهیزات بیشتر نمی شد اینکارو بکنند ؟
توی همون مستند یه فیلم رو نشون داد که چندتا نقطه سفید دور یه کلبه تو یه مزرعه رو گشتند و سریع رفتند ، رفتند سراغ فیلم بردار که ببینند کی اینو فیلم گرفته و این چیزا آخر معلوم شد پسره خودش اون فیلم رو ساخته و نشون هم داد که با پریمیر داشتند فیلم رو ویرایش میکردند .
به نظر من اون فیلم ها و عکس ها این چیزا ساختگی هست .
همین یکی دو روز پیش بود داشت یه فیلم مال 38 سال پیش رو نشون میداد پروژه ساخت بشقاب پرنده که ساخته شد اما سرعتش خیلی کم بود و برای پرواز در ارتفاعات خیلی بالا مناسب نبود . اون مال 38 سال پیش بود ، یعنی 10 سال پیش نتونستند همچین چیزی بسازند ؟؟؟
ممکنه دلیلش هم هرچیزی باشه ، ترسوندن مردم یا سوژه واسه خنده خودشون و کلاه برداری از یه عده و ...
خود شما تا حالا توی یه جمع قرار نگرفتید و برای سرگرمی چند نفر رو بترسونید مثلا داستان ترسناک و ...
اون قضیه اینکه میگن تو قرآن نوشته موجودات دیگه ای هم هست ، قبول دارم به غیر از انسان حیوان هست گیاه هست جن هست .آقا یعنی شما حرف قرآن را قبول ندارید. قرآن این موضوع را تعیید کرده.
اگر خواستید آیه اش را هم می گویم.
یک خورده هم فکر کنید. مگر می شود ما در این هستی بی پایان تنها موجودات هوشمندی باشیم که خداوند آفریده!!!
کلا وجود آدم فضایی یه فرضیه بیهودس
و کلا این همه دانشمند دارند برای یک " حرف بیهوده " میلیارد ها دلار هزینه میکنند(ستی , مریخ نشین ها و...).
چقدر این ها نادان هستند.
ماشالله ، گل گفتی چقدر این دانشمندان احمق هستن که دارن بخاطر هیچی میلیارد ها دلار هزینه میکنن ...
همش درست.
فقط یه تلنگر.
میدونی پروژه ستی چند میلیون دلار خرج برداشته و چند میلیارد دلار خرج خواهد برداشت؟
آیا آمریکا و ناسا احمق هستند؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)