تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 251 از 358 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

.کشوری که میخواد ماهواره ای رو منهدم کنه، وقتی ماهواره روی اقیانوس یا دریا یا صحرا باشه میزنه منهدمش میکنه که قطعاتش بریزه توی آب یا خاک. خیلی از قطعات هم که توی هوا میسوزن.
    ايران هم از اين كارا بلده؟ من فكر ميكنم اگه يه روزي ايران بتونه ماهواره بزنه جنازش ميوفته وسط تهران

2. 5 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تا ایران اونطور ماهواره بسازه ما پیر شدیم در ضمن همه این آدم فضایی و ... زیر سر خود آمریکا هست !!!

4. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

بــ ـاورتون میشه این طرح ها رو توی مزارع به جز انـسـان ها ، موجودات دیگری کشیده باشند ؟؟؟
    100% مطمئن هستم که هیچ آدم فضایی وجود نداره بیگانه ها الکی هستند و یوفو فقط یه قصه هست واسه بچه دبستانی ها که مشق نمی نویسند بترسند .
    اینکه دانشمند رفته دنبالش و این چیزا همش دروغه ، یه مشت دروغ بی ارزش .
    از بچه های همین فروم اگه کسی واقعا چیزی دیده بگه اگه نه ، سایت ها و مجلات خارجی و کلا منابع خارجی رو در این زمینه اصلا قبول ندارم چون همشون دروغ می نویسند .

6. 3 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بــ ـاورتون میشه این طرح ها رو توی مزارع به جز انـسـان ها ، موجودات دیگری کشیده باشند ؟؟؟
    100% مطمئن هستم که هیچ آدم فضایی وجود نداره بیگانه ها الکی هستند و یوفو فقط یه قصه هست واسه بچه دبستانی ها که مشق نمی نویسند بترسند .
    اینکه دانشمند رفته دنبالش و این چیزا همش دروغه ، یه مشت دروغ بی ارزش .
    از بچه های همین فروم اگه کسی واقعا چیزی دیده بگه اگه نه ، سایت ها و مجلات خارجی و کلا منابع خارجی رو در این زمینه اصلا قبول ندارم چون همشون دروغ می نویسند .
    من دیدم ، حتی یه ویدیو کلیپ داشتم اما حیف خیلتر شده از یوتیوب گرفتم ، اگه حاضر باشی برو یوتیوب و بنویس UFO
    اونوقت میبینی الکی نیست !!! یادته اخبار 20:30 هم یه روز نشان داد !!! اینکه از پشت برج بلند امریکا یه بشقاب پرنده با سرعت خیلی زیاد فرار کرد !!! اگه خواستی بگو ویدیوش رو آپلود کنم 8 مگابایت هستش !!!

---------- Post added at 08:34 AM ---------- Previous post was at 08:33 AM ----------

آره بخند بخند تا آخر ... ممنون که مسخره میکنین

---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------

راستی نظر سنجی بالا رو هم ببینین بیشتر از 500 نفر قبول دارن که موجودات فضایی وجود دارن..

8. 2 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

جناب gtaexcess شما خيلي محدود فكر ميكنيد .

10. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه squall12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Rome

پيش فرض

سلام.
    من چند ماه پیش تواسمون تهران یک شی نورانی رو دیدم . اولش فکر کردم هواپیماست ولی خوب که دقت کردم دیدم که یه چیز دایره ای شکله که دورتادورش نوره !بعد از چند دقیقه که بی حرکت مونده بود آروم به سمت راست حرکت کردو بعدش هم ناپدید شد!
    حالا واقعا نمی دونم این چیزی که دیدم چیه؟دوستان تاحالا همچین موردی واسشون پیش اومده؟
    من خودم تو سایت یوتیوب مشابه این رو دیدم

12. 3 کاربر از squall12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

چند وقت پیش یه مستند نشون می داد داشتند همین وجود فضایی ها رو بررسی میکردند نمیدونم دقیقا بی بی سی بود یا منوتو یا همین تلویون خودمون .
    توی این مستند یه گروه هست نفره یه طرح کشیدند و شب رفتند تو یه مزرعه و شروع کردند به ساختش و تا قبل از طلوع خورشید تموم شد ، یه طرح قشنگ اما یکمی ساده بود .
    اونها میخواستند ببینن آدم ها می تونن توی یه زمان کم همچین طرحایی توی مزارع بکشند یا نه و دیدند که شد ، تازه اونها 8 نفر بودند فکر کنید اگه 30 نفر بودند با تجهیزات بیشتر نمی شد اینکارو بکنند ؟
    توی همون مستند یه فیلم رو نشون داد که چندتا نقطه سفید دور یه کلبه تو یه مزرعه رو گشتند و سریع رفتند ، رفتند سراغ فیلم بردار که ببینند کی اینو فیلم گرفته و این چیزا آخر معلوم شد پسره خودش اون فیلم رو ساخته و نشون هم داد که با پریمیر داشتند فیلم رو ویرایش میکردند .
    به نظر من اون فیلم ها و عکس ها این چیزا ساختگی هست .
    همین یکی دو روز پیش بود داشت یه فیلم مال 38 سال پیش رو نشون میداد پروژه ساخت بشقاب پرنده که ساخته شد اما سرعتش خیلی کم بود و برای پرواز در ارتفاعات خیلی بالا مناسب نبود . اون مال 38 سال پیش بود ، یعنی 10 سال پیش نتونستند همچین چیزی بسازند ؟؟؟
    ممکنه دلیلش هم هرچیزی باشه ، ترسوندن مردم یا سوژه واسه خنده خودشون و کلاه برداری از یه عده و ...
    خود شما تا حالا توی یه جمع قرار نگرفتید و برای سرگرمی چند نفر رو بترسونید مثلا داستان ترسناک و ...
    آقا یعنی شما حرف قرآن را قبول ندارید. قرآن این موضوع را تعیید کرده.
    اگر خواستید آیه اش را هم می گویم.
    یک خورده هم فکر کنید. مگر می شود ما در این هستی بی پایان تنها موجودات هوشمندی باشیم که خداوند آفریده!!!
    اون قضیه اینکه میگن تو قرآن نوشته موجودات دیگه ای هم هست ، قبول دارم به غیر از انسان حیوان هست گیاه هست جن هست .
    کلا وجود آدم فضایی یه فرضیه بیهودس

14. 4 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

کلا وجود آدم فضایی یه فرضیه بیهودس
    و کلا این همه دانشمند دارند برای یک " حرف بیهوده " میلیارد ها دلار هزینه میکنند(ستی , مریخ نشین ها و...).
    چقدر این ها نادان هستند.

16. 5 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ماشالله ، گل گفتی چقدر این دانشمندان احمق هستن که دارن بخاطر هیچی میلیارد ها دلار هزینه میکنن ...

18. 3 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

چند وقت پیش یه مستند نشون می داد داشتند همین وجود فضایی ها رو بررسی میکردند نمیدونم دقیقا بی بی سی بود یا منوتو یا همین تلویون خودمون .
    توی این مستند یه گروه هست نفره یه طرح کشیدند و شب رفتند تو یه مزرعه و شروع کردند به ساختش و تا قبل از طلوع خورشید تموم شد ، یه طرح قشنگ اما یکمی ساده بود .
    اونها میخواستند ببینن آدم ها می تونن توی یه زمان کم همچین طرحایی توی مزارع بکشند یا نه و دیدند که شد ، تازه اونها 8 نفر بودند فکر کنید اگه 30 نفر بودند با تجهیزات بیشتر نمی شد اینکارو بکنند ؟
    توی همون مستند یه فیلم رو نشون داد که چندتا نقطه سفید دور یه کلبه تو یه مزرعه رو گشتند و سریع رفتند ، رفتند سراغ فیلم بردار که ببینند کی اینو فیلم گرفته و این چیزا آخر معلوم شد پسره خودش اون فیلم رو ساخته و نشون هم داد که با پریمیر داشتند فیلم رو ویرایش میکردند .
    به نظر من اون فیلم ها و عکس ها این چیزا ساختگی هست .
    همین یکی دو روز پیش بود داشت یه فیلم مال 38 سال پیش رو نشون میداد پروژه ساخت بشقاب پرنده که ساخته شد اما سرعتش خیلی کم بود و برای پرواز در ارتفاعات خیلی بالا مناسب نبود . اون مال 38 سال پیش بود ، یعنی 10 سال پیش نتونستند همچین چیزی بسازند ؟؟؟
    ممکنه دلیلش هم هرچیزی باشه ، ترسوندن مردم یا سوژه واسه خنده خودشون و کلاه برداری از یه عده و ...
    خود شما تا حالا توی یه جمع قرار نگرفتید و برای سرگرمی چند نفر رو بترسونید مثلا داستان ترسناک و ...
    همش درست.
    فقط یه تلنگر.
    میدونی پروژه ستی چند میلیون دلار خرج برداشته و چند میلیارد دلار خرج خواهد برداشت؟
    آیا آمریکا و ناسا احمق هستند؟

20. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •