عزیز این چه ربطی داره
این بیشتر ربط به خود کسایی داره که برون فکنی میکننن
یعنی اصل همه چیز حتی این کارا فقط یه چیزه رسیدن به خدا و بس
وقتی رسیدیه که همه چیز رو میبینی البته این از لحاظ درستشه
جون من نذار اینجا رم اسپم بزنیم![]()
عزیز این چه ربطی داره
این بیشتر ربط به خود کسایی داره که برون فکنی میکننن
یعنی اصل همه چیز حتی این کارا فقط یه چیزه رسیدن به خدا و بس
وقتی رسیدیه که همه چیز رو میبینی البته این از لحاظ درستشه
جون من نذار اینجا رم اسپم بزنیم![]()
تقریبا درستههر که را اسرار حق آموختند
مهر کردند و دهانش دوختند
وقتی شما به درجات بالای معنوی میرسی کارهایی که الان می خواستی انجام بدی و به نظرت خیلی ساده هستن برات دشوار یا غیرممکن میشن
مثلا کسی که طی العرض میکنه اگه قدرت شیطانی نباشه نمی تونه از اون برای اعمال شر استفاده کنه چون به خاطر بدست اوردن قدرتش سختی های زیادی کشیده و وجودش رو از گناهان زیادی پاک کرده
البته این مورد برون فکنی و سفر در بعد زمان اگه برای کسی ممکن بشه به ندرت منجر به گناه میشه یعنی احتمال داره موقع انجام گناه شخص به بعد پست سقوط کنه و با اجنه و دیوهای منحوس روبرو بشه برای همین خودش از این کار صرف نظر میکنه مگر در صورت کمک گرفتن از نیروهای پلید!
سلام
دوستان اگر کسی نیت خیر داشته باشه باز هم باید سکوت کنه؟
با تشکر.
بایدی در کار نیست! من دقیق نمی دونم چه چیز و چه نیرویی جلوی شما رو میگیره ولی تجربیات و شواهد نشون داده کسایی که در علوم متافیزیک به پیشرفت های بسیار عظیم دست پیدا می کنن از نیروهاشون در امور دنیوی استفاده نمی کنندوستان اگر کسی نیت خیر داشته باشه باز هم باید سکوت کنه؟
مثلا من شخصا علاقه دارم به زمان پیامبر برم و ببینم واقعا جریان چی بوده
دوستان خواهشا اگه کسی می تونه به سوال من جواب بده:
این مطلب در مورد برون فکنیه و اونو از توی کتاب خود اموز پرواز روح در 30 روز پیدا کردم نوشته شده بود:
خانمی را برای بررسی برون فکنی و تاثیر ان بر روی مغز تحت ازمایشی قرار دادند و با اتصال یک سری گیرنده هایی خاص به سر وی از تمامی امواج ساطع شده از مغزش مطلع شدند
در نتیجه این ازمایش اطلاعات زیر در مورد برون فکنی و حالت مغز در حین ان بیان شده است:
برون فکنی در مرحله اول خواب, زمانی که فعالیتی شبیه آلفا دارد و یا در آستانه بیداری متعارف رخ می دهد
موج های آلفا در هنگام برون فکنی به مقدار یک تا یک و نیم سیکل در ثانیه از امواج آلفای زمان بیداری کندترند
برون فکنی در مرحله اول خواب هیج گاه صورت نمی گیرد و وجود حرکات تند چشم از نشانه های مرحله اول خواب است
با ظاهر شدن امواج آلفا و از بین رفتن حرکات تند چشم برون فکنی آغاز می شود
در مورد اون یک و نیم سیکل ---- من چیزی در مورد این سیکل نمی دونم اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم به من هم بگه
می خوام با یک سری فرکانس های مخصوص کاری کنم که فرد خیلی سریع به حالتی که ذکر شد برسه یعنی امواج آلفا ( یک تا یک و نیم سیکل کمتر از امواج آلفای در حال بیداری) از مغزش ساطع بشه
البته هنوز اول راه هستم برای همین هم از دوستان می خوام تا اطلاعات ناقص من رو کامل کنن
مثلا در مورد خواب من چیز زیادی نمی دونم
کسی می دونه این مراحل خواب چیه؟ و با چه فرکانسی میشه خیلی سریع به اونها رسید؟
برای این کار نرم افزار brainwave generator رو پیشنهاد می کنم
راستی توی یکی از پست ها انسان نور عزیز ترجمه تمامی فرکانس ها رو برام ارسال کردند ولی زیاد واضح نبود مثلا فرکانس پنجمش دقیقا چه کار میکنه؟ باعث میشه که مغز امواج الفا از خودش ساطع کنه؟
من امشب می خوام با این نرم افزار و با کمک اخرین فرکانسش به خلسه عمیق و در نهایت برون فکنی برسم به سایر دوستان هم توصیه می کنم استفاده کنن احتمالا کارمون رو خیلی اسونتر میکنه
استاد ,ما که هنوز تازه کاریم و نمیفهمیم دقیقا شما چی میگی ولی اگه امکانش هست لینک اون نرم افزاررو اینجا بذارین
تشکر عزیز
والا سیکل که همون نوسانه! خب امواج آلفا هم ننوسان دارن دیگه!
به ان معناست که وقتی می خوای برون فکنی کنی عملکرد مغر بیشتر از حالت بیداری می شه! (حالا مطمئن نیستم شاید کندتر)
البت فک نکنم کنترل امواج مغری کار ساده ای باشه
تو انجمن موضوعات علمی باید بپرسی تا اطلاعات کامل بگیری
حالا این فرد کی هست؟
brainwave generatorاستاد ,ما که هنوز تازه کاریم و نمیفهمیم دقیقا شما چی میگی ولی اگه امکانش هست لینک اون نرم افزاررو اینجا بذارین
تشکر عزیز
رو همه دارن تو همین فروم سرچ کن
Last edited by *Necromancer; 28-03-2008 at 01:49.
با سلام
من دیروز برای اولین بار میخواستم برون فکنی البته ارادی کنم
احساس کردم که از قسمت پاها دارم جدا میشم و بعد یک صدای وحشت ناک شنیدم(من از هر چیزی نمیترسم)که واقعآ ترسناک بود
یکی بگه آیا صدا هم شنیده میشه بعد از برون فکنی و اینکه این صدا چی بوده
میدونم ولی ربطی نداره مکه رفتن ، اینا میگن آیا رفتن به آینده حرامه ، نه این که بری یه جایی دیگه ... من حرام بودننه عزیزم حرام نیست
حتی بعضی از روحانی ها هم این کارو انجام میدن
مثلآ میشه بری مک
رفتن در آینده رو میگم ....
به عنوان اولین تجربه(البته هنوز نمیدونم تجربه بود یا چیز دیگه)
2ساعت پیش رفتم تو جام (هیچکی هم خونه نبود
چشمامو بستم و تلقینمو شروع کردم
تلقین کردم به خودم که اجزائ بدنم هیچ تماسی با زمین ندارن
پس از 10دقیقه که همینجور داشتم (البته تو اون لحظه ی آخر نمیدونم دقیق به چی فکر میکردم)فکر میکردم یه دفعه احساس کردم یه چیز محکم و نورانی بهم خورد یهو تپش قلب وحشتناکی گرفتم و خیلی ترسیدم یخورده چشمامو باز کردم که ببینم چی بود باز چشمامو بستم 2باره باز کردم و بستم یدفعه اشکم در اومد گفتم خدایا منو ببخش خدایا منو ببخش(خنده داره نه؟ولی واقعا یجوری شده بودم)
به نظر شما یه تجربه بود یا چیز دیگه
راستش من بعضی از گناهامو با خاطر این تاپیک و به کمکdarkstreet گذاشتم کنار بنظر شما این به اون ربط داره و بلخره من تونستم یه تجربه کسب کنم؟
Last edited by man7tomani; 28-03-2008 at 19:48.
من نمیدونم چرا همه گیر دادن به پرواز روح ، چرا کسی از پرواز جسمی حرف نمیزنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)