تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 1404 اولاول ... 1512012412472482492502512522532542552613013517511251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رسول جان يه بار ديگه لينك اون برنامه ايي كه باهاش فرمت تصويري را به فرمت قابل پخش براي psp تبديل ميكنه ميزاري . مرسي

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

رسول جان يه بار ديگه لينك اون برنامه ايي كه باهاش فرمت تصويري را به فرمت قابل پخش براي psp تبديل ميكنه ميزاري . مرسي
    بفرما اقا مهدي البته ورژن هاي جديد تر هم داره كه نياز به فرم ورك 3 داره كه فقط حجم فرم وركش بالاي 50 مگ هست به خاطر همين من ورژن پايين تر او نو گزاشتم كه فرم ورك 2 ميخواد اميدوارم ويندوزت فرم ورك 2 رو داشته باشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه yashar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    somewhere close,closer than you think!

پيش فرض

salam

man agha file pandora batri ro mirizam vali on eror ro mide kernal ham avaz kardam dorost nemishe agha yek komaki bokinid

ta bad bedrod

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

salam

man agha file pandora batri ro mirizam vali on eror ro mide kernal ham avaz kardam dorost nemishe agha yek komaki bokinid

ta bad bedrod
    چه اروری میده؟

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

ياشار جان چه اروري ميده ما كه علم غيب نداريم شما حد اقل بنويس چي ميگه شايد بشه كمكتون كرد.البته من تا حالا از اين روش استفاده نكردم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و حالا داستان بریک شدن پی اس پی من
    من توی تاپیکPSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات) خوندم یکی گفتش تنظیمامت من خود به خود به هم می خوره و یکی چوابشو داد فولدر vsh رو دوباره بریزه منم که توی خریت و چشم سفیدی و حریف ندارم گفتم همشو دوباره بریزم شاید اون قضیه تم هام درست شه آخه یکی به من نگفت مرد مومن به تم چه کار داری مگه ورژن های قبل چه کار می کردی ؟ بشین بازیتو بکن تا مثل الان اینجوری نشی
    منم از طریق select یو اس بی یو فلش 0 کردم km پاک کردم و دوبارهریختم امتحان کردم فرقی نکر دوباره یو اس بی یو وصل کردم و اومدم vsh رو بریزم دیدم تمام اسم فولدر ها وفایل ها خراب شده یک فولدر های الکی بوجود امده گفتم حتما پی اس پی قا ط زده از طریق select ریست دیوایس کردم ودیگه با نیومد که نیومد! وحالا فعلا نعشم
    غلط ها مم به حساب نعشگیم بزترید که اعصابم خورده
    حتما قبل از به خرج دادن خریت اضافه(شرمنده،دست خودم نیست!آخه آبت نبود،دونت نبود،PSP بریک کردنت چی بود؟!) چک کن ببین Recovery Menu بالا میاد یا نه؟من به شخصه 3 بار طی آزمایشات خرانه() PSP خودم رو Semi Brick کردم،بعد از توی Recovery (همون جایی که گند خورد توش!) درستش کردم.
    بعدشم به همه توصیه میکنم، از vsh menu استفاده نکنید!به گفته ی خود DAX این منوی مسخرش انگولی داره!توی readme آپدیت 4 برای 3.52 گفته بود درستش کرده،ولی زر زده.کماکان این vsh menu به flash های PSP گند میزنه.برای انگول دادن به flash ها، مخصوصا flash0 ،حتما از Recovery Menu استفاده کنید.و همیشه از flash هاتون Backup بگیرید!

حالا شما یه بار دیگه با ترتیبش میگی شاید شد!
    بابا والا بلا 5 دقیقه وقت بذاری خودت درش بیاری این همه علاف نمیشی!حالا از ما گفتن بود،بقیش میل خودته!
    Last edited by Arshia001; 20-12-2007 at 20:45.

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی تاحالا از این سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازی خریده؟ هر dvd را به انتخاب تماما خودمون می ده 800 تومان! من یه سفارش براشون میل زدم که درخواست 4 تا dvd کردم. به نظرتون مشکلی نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حتما قبل از به خرج دادن خریت اضافه(شرمنده،دست خودم نیست!آخه آبت نبود،دونت نبود،PSP بریک کردنت چی بود؟!) چک کن ببین Recovery Menu بالا میاد یا نه؟من به شخصه 3 بار طی آزمایشات خرانه() PSP خودم رو Semi Brick کردم،بعد از توی Recovery (همون جایی که گند خورد توش!) درستش کردم.
    بعدشم به همه توصیه میکنم، از vsh menu استفاده نکنید!به گفته ی خود DAX این منوی مسخرش انگولی داره!توی readme آپدیت 4 برای 3.52 گفته بود درستش کرده،ولی زر زده.کماکان این vsh menu به flash های PSP گند میزنه.برای انگول دادن به flash ها، مخصوصا flash0 ،حتما از Recovery Menu استفاده کنید.و همیشه از flash هاتون Backup بگیرید!

بابا والا بلا 5 دقیقه وقت بذاری خودت درش بیاری این همه علاف نمیشی!حالا از ما گفتن بود،بقیش میل خودته!
    به فکر خودم رسید ریکاوری چک کنم ولی ful break شده!

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

نوشته شده توسط ali_ranger22
    حالا شما یه بار دیگه با ترتیبش میگی شاید شد!
    ترتيبش همونه ! بازمك نگا كردم درست نوشتم ....

به فکر خودم رسید ریکاوری چک کنم ولی ful break شده!
    شما كه پي اس پي يدكي نداري فكر كنم تنبهترين راه اين باشه بدي بيرون برات رديفش كنن ...

موفق و پيروز باشيد

جاويد

داره خودمونی میشه yashar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    somewhere close,closer than you think!

پيش فرض

aziz jan ye eror mide:

the game can not play eror:

800134....

ro mide man memori ro tabdil mikonam vali mikham vard barname pandora misham in eror ro mide
    man kernal ham avaz mikonam vali javab nemide

ta bad bedrod

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •