رسول جان يه بار ديگه لينك اون برنامه ايي كه باهاش فرمت تصويري را به فرمت قابل پخش براي psp تبديل ميكنه ميزاري . مرسي
رسول جان يه بار ديگه لينك اون برنامه ايي كه باهاش فرمت تصويري را به فرمت قابل پخش براي psp تبديل ميكنه ميزاري . مرسي
بفرما اقا مهدي البته ورژن هاي جديد تر هم داره كه نياز به فرم ورك 3 داره كه فقط حجم فرم وركش بالاي 50 مگ هست به خاطر همين من ورژن پايين تر او نو گزاشتم كه فرم ورك 2 ميخواد اميدوارم ويندوزت فرم ورك 2 رو داشته باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
salam
man agha file pandora batri ro mirizam vali on eror ro mide kernal ham avaz kardam dorost nemishe agha yek komaki bokinid
ta bad bedrod
چه اروری میده؟
ياشار جان چه اروري ميده ما كه علم غيب نداريم شما حد اقل بنويس چي ميگه شايد بشه كمكتون كرد.البته من تا حالا از اين روش استفاده نكردم.
حتما قبل از به خرج دادن خریت اضافه(شرمنده،دست خودم نیست!آخه آبت نبود،دونت نبود،PSP بریک کردنت چی بود؟!) چک کن ببین Recovery Menu بالا میاد یا نه؟من به شخصه 3 بار طی آزمایشات خرانه(
) PSP خودم رو Semi Brick کردم،بعد از توی Recovery (همون جایی که گند خورد توش!) درستش کردم.
بعدشم به همه توصیه میکنم، از vsh menu استفاده نکنید!به گفته ی خود DAX این منوی مسخرش انگولی داره!توی readme آپدیت 4 برای 3.52 گفته بود درستش کرده،ولی زر زده.کماکان این vsh menu به flash های PSP گند میزنه.برای انگول دادن به flash ها، مخصوصا flash0 ،حتما از Recovery Menu استفاده کنید.و همیشه از flash هاتون Backup بگیرید!
بابا والا بلا 5 دقیقه وقت بذاری خودت درش بیاری این همه علاف نمیشی!حالا از ما گفتن بود،بقیش میل خودته!
Last edited by Arshia001; 20-12-2007 at 20:45.
کسی تاحالا از این سایتبازی خریده؟ هر dvd را به انتخاب تماما خودمون می ده 800 تومان! من یه سفارش براشون میل زدم که درخواست 4 تا dvd کردم. به نظرتون مشکلی نداره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به فکر خودم رسید ریکاوری چک کنم ولی ful break شده!
ترتيبش همونه ! بازمك نگا كردم درست نوشتم ....نوشته شده توسط ali_ranger22
حالا شما یه بار دیگه با ترتیبش میگی شاید شد!
شما كه پي اس پي يدكي نداري فكر كنم تنبهترين راه اين باشه بدي بيرون برات رديفش كنن ...به فکر خودم رسید ریکاوری چک کنم ولی ful break شده!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
aziz jan ye eror mide:
the game can not play eror:
800134....
ro mide man memori ro tabdil mikonam vali mikham vard barname pandora misham in eror ro mide
man kernal ham avaz mikonam vali javab nemide
ta bad bedrod
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)