تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 641 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_pixel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض مقايسه P990i اصل با P990i چيني(همراه با تصوير)

مقایسه ای بین P990i فرانسوی با تقلبیها:
    به 10 تا شكافي كه دور تا دور برچسبه ايجاد شده توجه کنید اين واسه اينه كه اگر يكي خواست جداش كنه ليبل پاره بشه و بدون استفاده بشه که اصلش این جوری هست و چینی ها این شکاف رو ندارن

حتی در کیبورد هم با هم فرق میکنند در عکس زیر مشاهده کنید عکس کیبورد 1 ماله P990i اصل هستش به طرز قرار گرفتن حروف A و DEL توجه کنید کیبورد 2 وحشتناک تقلبیه

گوشی P990i سه نمونه داره:
    1- فرانسه اصلش که لیبل اون دستکاری نشده
    2- ساخت فرانسه و سریال چنچ
    3- ساخت چین لیبل تقلبی فرانسه که خود چینی ها دستکاری کردند راه تشخیص اون هم تجربه میخواد.
    سری چین P990i بعد از مدتی ال سی دي اون تار و تار و تاریک میشه.

(برگرفته از انجمن ***********)

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من دیگه زیاد تو این تاپیک نمیام چون دیگه p990 ندارم ولی یه پیشنهاد به دوستانی که این گوشی رو دارن میکنم :

آپـــــــــــــــــــد یـــــــــــــــت کنید ...

وقتی میام و پست های دوستان رو میبینم که مشکلاتشون رو مطرح کردن . اکثرا با آپدیت حل میشه ...
    علاوه بر حل مشکل آپدیت این گوشی کاری میکنه که از داشتنش لذت ببرید ... چون خودم آپدیت کردم میگم ....

داره خودمونی میشه shinyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

میدونم اینجا جاش نیست ولی خواهش مکنم کسی بلد بود بگه خیلی گیرم!!!!!!!
    سلام من می خواستم گوشیمو فریم وارشو عوض کنم این کارو کردم.ولی فکنم کامل این کارو نکردم و وقتی گوشی رو روشن میکنم یه نواری میاد که بالاش نوشته pleas wait و کمی پر میشه بعد همین جوری ثابت وای میسه !! اصلا گوشیم بالا نمیاد کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوریه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این صفحه pleas wait چرا نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چرا اون نواره پر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میتونم کاری کنم که گوشیم کامل رست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همه چیز default بشه یعنی بشه تنضیمات کارخونه.تا این مشکل منم بر طرف بشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

این صفحه pleas wait چرا نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چرا اون نواره پر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میتونم کاری کنم که گوشیم کامل رست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همه چیز default بشه یعنی بشه تنضیمات کارخونه.تا این مشکل منم بر طرف بشه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

باری تمامی دوستان :
    اگه ریاد گوشی رو خاموش روشن میگنید ، وقتی گوشی رو روشن کردید حد اقل 30 ثانیه با اون کار نکنین تا نرم افزارایی که واسه اون هست لود بشه بعد با اون کار کنید ، چون دراین صورت تعدادی از اونا لود نمیشه و شاید سرعت اون پایین بیاد

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من میخاستم بپرسم برا چی p990 3gp نمیخونه آیا برنامه ای براش هست
    عزیز ما دو مدل فایل داریم یکی 3gp و یکی 3gpp اگه دومی باشه گوشی نمبخونه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام. دو تا سوال:
    1) برنامه ای مشابه MyPhoneExplorer برای P990 سراغ ندارید؟ برنامه خودش هیـــــــــــچ امکاناتی نداره. فقط یکسان ساز داره و بکاپ گیر. همین. نوکیا ها همه چی دارن. این برنامه هه هم رو اکثر گوشیهای سری W و K کار میکنه. تو سایتش گفته با سری P هم کار میکنه ولی نمیدونم چرا با مال من کار نمیکنه. کسی برنامه بهتری سراغ نداره.

2) چه طور میشه مسیج ها رو به کارت حافظه منتقل کرد؟ اصلا این سیستم بلوتوث P990 چرا اینجوریه؟ یه فایل پر حجم که میگیری باید اول تو اینباکس سیو کنی بعد از اونجا رو کارت حافظه. در حالی که نوکیا رو راحت تنظیم میکنی رو رم که همه مسیج ها و بلوتوث ها بره تو رم و اگه حالشو داشتی سیو هم بکنی. آقا ما 10 تا MP3 گرفتیم رم گوشی پر شد و موقع سیو تو اینباکس قفل شد. ما هم خاموش روشن کردیم و دیدیم دیگه اینباکس باز نمیشه و Error میده. کار گشید به Master Reset و هرچی مسیج داشتیم پرید. 4 سال انواع نوکیا داشتیم یه بار این بلا سرمون نیومد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون از جوابتون ولی من 1.5 ساعت وایسادم ولی پر نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

13 كمك

سلام من گوشيم مشكل پيدا كرده 50 sms بيشتر نميگيره ميزنه مومري فول كممممممممممممممممممك

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •