تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2509 از 4105 اولاول ... 1509200924092459249925052506250725082509251025112512251325192559260930093509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,081 به 25,090 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر از پاسخهای مفید، لطفا از نقل قول چندگانه استفاده کنید که باعث شلوغی تاپیک و... نشه.

راستش الان حضور ذهن ندارم ولی فکر کنم شما اگه انصراف بدین نمیشه تو همون مقطع دوباره معافیت تحصیلی بگیرین چه برسه به اینکه برین و باز خدمت کنید و باز مرخصی بگیرین.
    وقتی کسی دانشجو باشه ، نمیتونه واسه همون مقطع دوباره کنکور بده . باید ابتدا انصراف بده و این کار رو باید تا تاریخ معینی انجام بده . مثلا کسانی که کنکور سراسری شرکت می کردند باید تا آخر اسفند انصراف می دادند و این در حالیه که کنکور تیرماه بود !!!
    به همین خاطر عملا نمیشه همزمان که دانشجو هستید کنکور بدید و بعد از قبولی ، انصراف بفرمایید !! نظام وظیفه زرنگ تر از این حرف هاست !!!
    سلام

دوست عزیز اصلا یک همچین کاری نکن

حتما شنبه برو خودتو معرفی کن بهت همون روز مرخصی میدن یک هفته البته فقط به خاطر اینکه محرم هستش

اینجوری نهست میخوری و

بچه گی نکنی ها خودتو برو شنبه معرفی کن 100 درصد یک هفته بهت میدن مرخصی
    دقیقا تایید میشه .
    ما قرار بود روز جمعه خودمونو معرفی کنیم . بعضی از رفقا گفتن جمعه خبری نیست و شنبه اومدن . من خودمو جمعه معرفی کردم . توی دژبانی یه افسری اسممو یادداشت کرد و گفت برو فردا بیا .
    ما هم رفتیم . بعدش واسه تک تک اونایی که شنبه خودشونو معرفی کرده بودند نهست رد کردند !!!!
    Last edited by PLAΨMID; 25-10-2014 at 22:35.

2. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اخه شنبه برم. دوشنبه عاشورا تاسوا هست. چطوری یه هفته مرخصی می خوان بدن واسه محرم؟
    مهم نیست که میدن یا نمیدن!

مهم اینه که شما اضافه نخوری

بعد از آموزشی شما یه سرباز آموزش دیده محسوب میشی که با محیط نظامی آشناشت و قوانین رو میدونه

لذا ممکنه اضافه بزنن برات

اواخر خدمتت که بشه نکش میشی!

برای یک ثانیه اضافه موندن دو دستی می کوبی تو سرت!

4. 3 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان تورو خدا این سوالو جواب بدید
    من از طریق یکی از آشنا ها میخوام بیفتم نیرو هوایی سپاه .. بعد گفت آموزشتو بعد از اینکه برگه سفیدت اومد تغییر میدیم بیفتی اردکان یزد
    حالا شنیدم میگن قانون اومده که سپاه فقط با دوره تکمیلی سرباز میگیره .... میخوام ببینم راسته ؟؟؟؟
    میترسم دفترچه پست کنم بعد نتونه کاری بکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منم پدافند سمنانم ، ما رو هم اول بردن شيراز گفتن يا دوشنبه يا چهارشنبه بايد بريم سمنان.
    لباس هم بهمون دادن.ما رو ديگه برنميگردونن ، برسيم اونجا نگهمون ميدارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا ما امروز رسما دهنمون سرویس شد...از اراک رفتیم پدافند همدان..اونجا قبولمون نکردن هفته بعد قراره بفرستنمون پدافند سمنان.!
    سمنان خیلی افتضاحه؟! امیدی هست...همه بچه ها وقتی فهمیدن از همدان افتادیم سمنان دپرس شدن...

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
    منم پدافند سمنانم ، ما رو هم اول بردن شيراز گفتن يا دوشنبه يا چهارشنبه بايد بريم سمنان.
    لباس هم بهمون دادن.ما رو ديگه برنميگردونن ، برسيم اونجا نگهمون ميدارن

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان تورو خدا این سوالو جواب بدید
    من از طریق یکی از آشنا ها میخوام بیفتم نیرو هوایی سپاه .. بعد گفت آموزشتو بعد از اینکه برگه سفیدت اومد تغییر میدیم بیفتی اردکان یزد
    حالا شنیدم میگن قانون اومده که سپاه فقط با دوره تکمیلی سرباز میگیره .... میخوام ببینم راسته ؟؟؟؟
    میترسم دفترچه پست کنم بعد نتونه کاری بکنه
    من نمی دونم قانونی نوشته یا نانوشته در این زمینه هست یا نه اما اونچه که تجربه منه اینه که داشته باشی خیلی بهتره

من دوستم رنگ بسیج ندید اما داداشش که خرش در این زمینه میرفت اول فرستادش دوره تکمیلی

بعد کارش رو درست کرد و آموزشی هم نرفت. معقول اینه که احتمالا براش به شکل صوری یه پرونده ای هم تشکیل داده و این رو زده تنگش و کاراش رو درست کرده فلذا شما هم دوره رو ببینی بهتره

بسیاری هم به این امیدن که میفتن سپاه اما وقتی کار از کار میگذره اون طرف نهایتش که رودربایستی داشته باشه یه عذرخواهی می کنه و تمام

این تویی که باید 2 سال با این قضیه کنار بیای

پس به نظرم سفت و سخت پیگیری کن و مطمئن شو که رو هوا حرف نمی زنه و اگه بتونی دوره رو هم ببینی که هم فاله و هم تماشا چرا که هر چی باشه از آموزشی خصوصا اگه جای ناجوری در ارتش و... بیفتی بهتره و دیگه آموزشی سپاه رو هم نمی بینی

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون، یعنی تک پسری دیگه به هیچ دردی نمی خوره؟
    بیزحمت اگه کسی هم هست که اونجا بوده دوره کد،راهنمایی کنه
    ببین رفیق پادگان های نزاجا که توی شهرِ مثل همین مرآزرهی جاهای خوبیه
    نه قطعی اب داره نه سوز کویر و دشت داره
    هر روز هم برگه میدن میرید توی شهر دور میزنید حالتون عوض میشه

در مورد تک پسری هم اگر خود شما دنبالش باشی حتما میتونی خودتو بندازی شهر خودت
    پس چکار میکنی؟
    توی مرخصی هات حالا هر زمان بود ( تعطیلی نباشه ) یه شنبه اون برگه های تک پسریتو میبری ستاد نیرو ، طبقه دوم نیروی انسانی اونجا میدی ثبت کننو اینجوری حتماً میوفتی شهر خودت
    اگر شده یه روز توی دوره کد نهست کنی اما یه شنبه بری این کارو بکنی واقعا ارزش داره پشت گوش ننداز

10. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستای ما خدمت افتاد تیپ 281 زرهی بیستون کرمانشاه چطور جایی هست ؟
    نکته ای راهنمایی چیزی دارین ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

ببین رفیق پادگان های نزاجا که توی شهرِ مثل همین مرآزرهی جاهای خوبیه
    نه قطعی اب داره نه سوز کویر و دشت داره
    هر روز هم برگه میدن میرید توی شهر دور میزنید حالتون عوض میشه

در مورد تک پسری هم اگر خود شما دنبالش باشی حتما میتونی خودتو بندازی شهر خودت
    پس چکار میکنی؟
    توی مرخصی هات حالا هر زمان بود ( تعطیلی نباشه ) یه شنبه اون برگه های تک پسریتو میبری ستاد نیرو ، طبقه دوم نیروی انسانی اونجا میدی ثبت کننو اینجوری حتماً میوفتی شهر خودت
    اگر شده یه روز توی دوره کد نهست کنی اما یه شنبه بری این کارو بکنی واقعا ارزش داره پشت گوش ننداز
    ما توی آموزشی که بودیم، مدارک تک پسری رو به همراه نامه ی ثبت احوال ازمون تحویل گرفتن و گفتن پست می کنیم، الان چیزی دسته من نیست که باهاش برم اینجایی که شما می گی

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستای ما خدمت افتاد تیپ 281 زرهی بیستون کرمانشاه چطور جایی هست ؟
    نکته ای راهنمایی چیزی دارین ؟
    281 الان اعزام نیرو داره ، البته منطقه غرب امنِ مشکلی نداره از این حیث
    اما خوب زیاد جای تعریفی نیست.

ما توی آموزشی که بودیم، مدارک تک پسری رو به همراه نامه ی ثبت احوال ازمون تحویل گرفتن و گفتن پست می کنیم، الان چیزی دسته من نیست که باهاش برم اینجایی که شما می گی
    حتی ازش کپی هم نداری؟
    توی اموزشی حرف زیاد میزنن ، اما واقعاً شانسیِ که شما مدارکت ثبت شده باشه یا نه
    پدر شما هم میتونن برن ببینن ثبت شده مدارکتون یا نه خیال شما رو راحت کنن
    شما نگران نباش اینکه من گفتم برای محکم کاری بود، شاید هم مدارک شما از توی همون اموزشی ثبت شده باشه.

14. 2 کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •