سلام، من لیسانس دارم، آموزشیم تو بیرجند بود، دیروز تموم شد، الان کد خوردم "عملیات زرهی شیراز" ، چند تا سوال دارم:
1) چه جور جاییه؟
2) از آموزشی سخت تره یا راحت تر؟
3) اگه خونه اجاره کنم می تونم شب بیرون از پادگان باشم؟
4) مرخصی چطوره؟
5) شنبه 10 آبان باید اونجا باشم، با توجه به اینکه دوشنبه و سه شنبه عاشورا تاسوعا هست، فرماندمون گفت اگه 4شنبه بری هم چیزی بهتون نمی گن، می خوام ببینم من 4 شنبه برم یا همون شنبه؟
6) مدته دوره کد چقدره؟
7) من تک پسرم، بعد از کد تهران میفتم؟
ببخشید که زیاد شد، مرسی
والا من اونجا نبودم و لذا نمی تونم در مورد مکانش راهنمایی کنم اما یه سری راهنمایی کلی می کنم
معمولا دوره بعد آموزشی راحت تره اما باز هم برمیگرده به اونجایی که میفتید ولی در کل چون بعد یه مدت تو اونجایی که هستی جا میفتی کلا واست راحت تر میشه ولو سخت باشه جاش
اینکه بزارن بیرین بیرون یا نه برمیگرده به فرماندتون که بزاره یا نه لذا باید برید و ببینید همچین اجازه ای میده یا نه مثلا در جای ما به دیپلم و زیر دیپلم همچین اجازه ای نمیدن اما به لیسانس و... میدن
مرخصی هم بستگی کامل به فرمانده داره. حداقلش هم بستگی به مسافتی داره که از خونه دور میفتید(حداقل واسه ماها از 40 تا 50 روز متغیره در کل خدمت) اما فرمانده میتونه تشویقی بده و...
والا اینکه 10 اونجا باشید یا نه بستگی به پادگان داره
جایی که ما هستیم سخت گیرن. اونجا رو نمی دونم.
دوره کد هم بستگی به محل داره هم مدتش و هم تقسیمش مثلا برخی جاها مثل زاهدان اسمش دوره کده و کلا سربازی که دوره افتاد اونجا یعنی برای همیشه افتاده اونجا!
چون سرباز کم دارن و ولش نمی کنن
حالا امیدوارم مال شما اینطوری نباشه البته از زاهدان بهتره!
ضمنا تک پسری اهمیتی نداره و فعلا مهم پدر نظامی بودن و تاهله.تازه اینا رو هم در مورد خیلی ها رعایت نمی کنن اما میتونن برن پیگیری کنن اما تک پسری شما راه به جایی نمی بره