تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2508 از 4428 اولاول ... 1508200824082458249825042505250625072508250925102511251225182558260830083508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,071 به 25,080 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها من الان چند وقته 128 نا محدودد دارم سرعت دانلودم روز روی 120-130 هست اگه 128 حجمی بگیرم شبانه رو چند هست سرعتش ؟

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نویز خطتتون چطوره ؟! چند وقته خطتتون رفته رو 9 مگ و این مشکل رو دارید !؟ در تغییر خط از 9 به 4 یا هر عددی دقت کنید ، چون برای تغییر مجددش بامبول ! در میارن
    وضعیت خط اینه

از زمانی که دانلود رو بردن رو 9 مگ و آپلود رو روی 1 مگ سرعت شبانه خیلی افت کرده

به نظرتون اگه بگم سرویس رو به حالت قبل برگردونن ( دانلود 4 مگ و آپلود 512 کیلو ) سرعت شبانه درست میشه ؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

وضعیت خط اینه

به نظرتون اگه بگم سرویس رو به حالت قبل برگردونن ( دانلود 4 مگ و آپلود 512 کیلو ) سرعت شبانه درست میشه ؟
    اگر سرعت روزتون بالاست و سرعت شب پایینه بعیده به نویز ربط داشته باشه ممکن یوزرهای با سرعت بالا بیشتر دارن از پهنای باند استفاده می کنن چون الان کشش خطشون بیشتر شده. شما محدودتون چه سرعتیه 128 256 512 یا یک مگ

4. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند روز پیش از طریق سایت آنلاین ثبت نام کردم و بالاخره امروز پیکشون اومد در خونه و قرار داد و فاکتور سرویس رو آورد و حالا قرار شد ۳ تا ۷ روز دیگه سرویس وصل بشه!
    ۱۲۸‌نامحدود گرفتم. ۲۵۶ می خواستم ولی قبول نکرد و کارت دانشجویی می خواست! حالا امیدوارم همین ۱۲۸ خوب باشه! اگه واقعا ۲۰ گیگ با سرعت ۱۰۰-۱۲۰ کیلو بده خوبه دیگه...
    راستی برای ماه های بعد از طریق پنل میشه سرویس رو ارتقا داد؟
    بله به راحتی میشه از طریق پنل سرویس رو ارتقا داد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

وضعیت خط اینه

سلام

نویزتون که تقریبا بالا هست و خوب نیست ! ممکن فیوزتون در مخابرات مشکل پیدا کرده باشه ! یه زنگ به مخابرات منطقه بزنید و بگید فیوز را چک کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید.
    با توجه به پست های دوستان میبینم که همتون وضعیت خوبی دارید ولی برای من پارس شده جهنم.
    128 نامحدود دارم صبح ها سرعت خوبه ولی از ظهر به بعد سرعت 5 تا 20 کیلوبیت میشه و همش سرعت 0 میشه برای 1 ثانیه چرا اینتوریه؟ خطم خوبه وضعیتش.
    مال سویس هست به نظرتون 1مگ بگیرم بهتر میشه؟
    تو بازی هم به خاطر سرعت دانلود پایین نمیشه بازی کرد و لگ هست.
    کمک کنید.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

وضعیت خط اینه

دوستان کاملتر گفتن اما به نظر من صبر کنید ! وقتی خط ها تغییر پیدا میکنه مدتی اختلال وجود داره تا اینکه به ثبات برسه ! همچین موردی رو وقتی خط ها از رو 2 مگ اومد رو 4 یادم هست ! یک یا حداکثر دو هفته صبر کنید اگه نشد اقدام کنید ! اما نویزتون هم خیلی بالا نیست ، اپلود بالاست که اونم میشه گفت اپلود رو بزارن رو 512 ... ولی صبر کنید اگه درست نشد اقدام کنید ، الان تغییر بدید ممکنه سرعت بالاتر رو از دست بدید.

9. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید.
    با توجه به پست های دوستان میبینم که همتون وضعیت خوبی دارید ولی برای من پارس شده جهنم.
    128 نامحدود دارم صبح ها سرعت خوبه ولی از ظهر به بعد سرعت 5 تا 20 کیلوبیت میشه و همش سرعت 0 میشه برای 1 ثانیه چرا اینتوریه؟ خطم خوبه وضعیتش.
    مال سویس هست به نظرتون 1مگ بگیرم بهتر میشه؟
    تو بازی هم به خاطر سرعت دانلود پایین نمیشه بازی کرد و لگ هست.
    کمک کنید.
    با توجه به اینکه شما میگی وضعیت خطت خوبه
    به نظر من دو حالت داره:
    چون شما نامحدود داری سرویس های نامحدود تا یه حجم مشخصی میشه با سرعت بالا دان کرد بعد از اون محدود میشی و سرعت میشه همون سرعت اسمی سرویس (مثلا 128 میشه 16 )
    یا اینکه مرکز مخابراتیتون خیلی شلوغه واز یه ساعتی به بعد با توجه به تعداد زیاد کاربرا سرعت کم میشه
    دومی رو نمیشه کاریش کرد
    اما برای اولی به نظر من شما یه ماه به صورت تست سرویس محدود بگیر حداقل 1مگ بگیر وتوی دانلود شبانه دان کن

11. 2 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    اوضاعش خوبه. بد نیست.
    سرعت تو شبانه به علت ازدحام جمعیت و دانلود یه مقدار میاد پایین و بستگی به شانس شما داره (مرکز مخابراتی و زیر ساخت داره) از 150 کیلو تا 500 کیلو نوسان داره.
    حداقل 2 گیگ و حد اکثر 6 گیگ میتونید دانلود کنید که باید با توجه سرعت دانلود اون شبی که میخواید انجام بدید و لینک دانلود.
    سرویس 1 مگ و یا 2 مگ بهتر از بقیه ست.
    ببخشید الان ساعات رایگان از کی تا کی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ببخشید الان ساعات رایگان از کی تا کی هست؟
    2تا 7
    ولی یه ترفندی هست که میشه بعد از 1:45 کانکت شد وقبل از 7:15 دیس کانکت که در مجموع میتونید نیم ساعت با سرعت بالا(سرعت واقعی که پورت شما رو اون سرعت بسته شده) دان کرد
    البته باید تست کنید تو همه شهرها جواب نمیده

14. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •