تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2508 از 4751 اولاول ... 1508200824082458249825042505250625072508250925102511251225182558260830083508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,071 به 25,080 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببینید شاتل چقدر دقیق سرعت شبانه رو محدود میکنه هر شب یه مقدار خاص با اختلاف چند مگ دانلود میشه.

Last edited by mehrdad_goleyakh; 04-10-2010 at 09:29.

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

نمیدونم به این موضوع دقت کردید یا نه

کنتر مصرف ترافیکی که توی سایت شاتل نشون میده حدود 50% مصرف بالاتر در نظر میگیره !!
    اینو با سرویس خودم و سرویس 2تا از دوستانم هم تست کردم و ازین موضوع مطئنم ...
    وارد قسمت ترافیک مصرفی در سایت بشید و عدد مقابل مصرف دوره یا ترافیک باقیمانده دوره رو در نظر بگیرید.
    تمام برنامه هایی رو که فکر میکنید میتونن دیتا ردوبدل کنن رو ببندید حتی آنتی ویروس.
    بعد با دانلود منجرتون یه حجم مشخصی دانلود کنید. 10دقیقه منتظر بمونید و صفحه ترافیک مصرفی رو ریفرش کنید.

میبینید اگه 2 مگ دانلود کردید براتون 3مگ کنتر میندازه !! میتونید قسمت مصرف روزانه هم داشته باشید تا ببینید میزان سند وقتی دانلود میکنید بقدری کمه که اصلا تاثیری در این 50% افزایش نداره .
    جوابی که پشتیبانی در پاسخ بمن دادن این بود که شما سند هم دارید! درحالیکه بهشون نشون دادم وقتی 100مگ دانلود میکنی کمتر از 1مگ سند دارید !!

خیلی واضح یعنی 3گیگی که مثلا مصرف 1ماهه سرویس اکو هست درواقع 2 گیگه !

من با du metter حساب کردم درست در میومد
    درست ... اما نمیشه که فایل 100 مگی که روی هاردم دانلودش کردم 150 مگ باشه !
    Last edited by nihilnigritude; 04-10-2010 at 11:29.

3. این کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه u2u_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

[
    نمیدونم به این موضوع دقت کردید یا نه

کنتر مصرف ترافیکی که توی سایت شاتل نشون میده حدود 50% مصرف بالاتر در نظر میگیره !!
    اینو با سرویس خودم و سرویس 2تا از دوستانم هم تست کردم و ازین موضوع مطئنم ...
    وارد قسمت ترافیک مصرفی در سایت بشید و عدد مقابل مصرف دوره یا ترافیک باقیمانده دوره رو در نظر بگیرید.
    تمام برنامه هایی رو که فکر میکنید میتونن دیتا ردوبدل کنن رو ببندید حتی آنتی ویروس.
    بعد با دانلود منجرتون یه حجم مشخصی دانلود کنید. 10دقیقه منتظر بمونید و صفحه ترافیک مصرفی رو ریفرش کنید.

میبینید اگه 2 مگ دانلود کردید براتون 3مگ کنتر میندازه !! میتونید قسمت مصرف روزانه هم داشته باشید تا ببینید میزان سند وقتی دانلود میکنید بقدری کمه که اصلا تاثیری در این 50% افزایش نداره .
    جوابی که پشتیبانی در پاسخ بمن دادن این بود که شما سند هم دارید! درحالیکه بهشون نشون دادم وقتی 100مگ دانلود میکنی کمتر از 1مگ سند دارید !!

خیلی واضح یعنی 3گیگی که مثلا مصرف 1ماهه سرویس اکو هست درواقع 2 گیگه !

من با du metter حساب کردم درست در میومد
    Last edited by u2u_2007; 04-10-2010 at 11:10.

5. این کاربر از u2u_2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

در استفاده عادی هر گیگ حدود 100-200مگ آپلود داریم در نتیجه درکل حدود 2.5گیگ دانلودمون میشه و 500مگ هم آپلود

پروفشنال AMIR_EVILPRINCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

همه شرکتا نه فقط شاتل اگر سرعت شبانه ی بعضیارو کم کنن واقا حقشونه. چون بعضی از ما ایرانیا دلگی تو ذاتمونه.هر شب 6ساعت pc رو بستن به دانلود خودش این حرفو تایید میکنه.
    ببخشید ما باید واسه اینترنت شبانمنون هم از اینا اجازه بگیریم؟

یه چیزو از من بشنو آدمی که تو زندگیش مشکل نکشیده هیچ کار بزرگی هم نکرده.

از وقتی الکی رانژم رو بهم زدن و خواستن یه مودم خودشون رو بهم قالب کنن نذاشتم یک شب هم اینترنت بدون دانلود خاموش بشه.
    راستی عزیز دل شما که دم از دلگی ما ایرانیا میزنیو به ما توهین میکنی میدونی واسه ویندوزی که رو سیستمت نصبه و پک آفیس که داری واسه اصلش حداقل 500 هزار تومن از جیب مبارکت بدی؟ولی الان چی؟ویندوز ایکس پی یه سی دی 150 تومن ویندوز 7 هم یه دی وی دی 250 تومن

8. 2 کاربر از AMIR_EVILPRINCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR_EVILPRINCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

[QUOTE]
    سلام دوست عزیز
    این چیزایی که میگی واسه من هم عجیبه
    هیچ قانونی اجازه نمیده این کار انجام بشه
    من بهت پیشنهاد میکنم پیگیری کنی از تهران به نتیجه میرسی
    کارت طلایی هم منتفی نشده هنوز تخفیفاتش پابرجاست فقط دیگه توزیع نمیشه و تخفیف 10000 تومنی رو نداره قبلی ها همشون پابرجاست هنوز[COLOR="Silver"]
    سرویس Adsl رو به اسم داداشم گرفتم چون پروانه کسب داشت.برم شکایت کنم بگم چی میخواستن یه مودم بهم قالب کنن؟
    یکی از بزرگترین مشکلات شاتل اینه که واسه بعضی مناطق پشتیبانیه خوبی نداره.زنگ که میزنی طلبکارن.
    فقط خدارو شکر میکنم که تو شهرستانی که هستم مشترک زیاد نیست و سرعت اینترنتم خوبه.

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

همه شرکتا نه فقط شاتل اگر سرعت شبانه ی بعضیارو کم کنن واقا حقشونه. چون بعضی از ما ایرانیا دلگی تو ذاتمونه.هر شب 6ساعت pc رو بستن به دانلود خودش این حرفو تایید میکنه.
    آره دیگه پول 2مگ رو دارم میدم بعد دانلود نکنم بشینم گوگل رو نگاه کنم!!
    این حرف انصافا تاریخی بود.
    بگذریم من که فردا دارم میرم درخواست جمع آوری بدم.یکی هم به ما نگفت که چقدر طول میکشه تا نتم رو قطع کنن که بدونم ترافیک باقی مونده رو چجور بسوزونم؟؟

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

آره دیگه پول 2مگ رو دارم میدم بعد دانلود نکنم بشینم گوگل رو نگاه کنم!!
    این حرف انصافا تاریخی بود.
    بگذریم من که فردا دارم میرم درخواست جمع آوری بدم.یکی هم به ما نگفت که چقدر طول میکشه تا نتم رو قطع کنن که بدونم ترافیک باقی مونده رو چجور بسوزونم؟؟
    جمع اوری یک روز بیشتر طول نمی کشه.مگه می خوان چیکار کنن.اما این که میگن مثلا تا 5 روز کاری و از این حرفا همش چرت و پرت و فقط یه جور کلاس کاری هست.

12. این کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قابل توجه دوستان عزیزم
    از شاتل دیروز زنگ زدن خونمون و گفتن بخاطر مشکلی که پیش اومده عذر خواهی میکنیم و 2 گیگی به حجم شما اضافه میکنیم !!!
    الان هم که چک کردم دیدم 2 گیگ بهم رایگان دادن . ( نامردا از ترافیک شبانه ام کم میکردن ) . حواستون باشه که برای شما هم این اتفاق نیفته . آخه الان شاتل خیلی خر تو خره .
    جریان این کارتهای طلایی چیه ؟؟؟ ( دیگه بهمون کارت طلایی نمیدن ؟؟؟ )

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

بچه ها شاتل الان چه مودم هایی رو کانفیگ نمیکنه اگه برا کانفیگ کردن باهاشون تماس بگیریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •