معلوم نیست اسیاتک چکار کرده اما کیفیت شبکه عالی شده
الان دیگه در ساعات رایگان هم با تک کانکشن فول سرعتو میده
تست الان بدون اکانت افزایش سرعت
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
معلوم نیست اسیاتک چکار کرده اما کیفیت شبکه عالی شده
الان دیگه در ساعات رایگان هم با تک کانکشن فول سرعتو میده
تست الان بدون اکانت افزایش سرعت
![]()
اتفاقا بیشتر مواقع مشکل از مرکز مخابراتی هست ! حالا مشکل قطعی هست - نویز هست یا مشکلات دیگه. اینارو گفتم بدونین فقط به خودشون ربط داره نه به مراکز مخابراطی و سیم کشی و مودم .
----------------------
جالبه امروز دیگه میگه مودمت مشکل داره ! یعنی همه چی مشکل داره غیر از چیزایی که به خودشون ربط داره
دوست من دوتا خونه اونور تر دقیقا دو سه روز هست هم زمان با من مشکل نویز و پرش لینک پیدا کرده بازم میگن مرکز مخابراتی مشکل نداره !
-----------------------
کسی میدونه این مدولاسیون G. lite چیه !؟ فکر کنم خیلی قدیمیه ! مودم رو گذاشتم روی این نویز از 13 رفت روی 20 ولی خطم اومد روی 1.5 مگ ! میخوام ببینم با این حالت هم باز لینکم میپره یا نه !
Last edited by MOHAMMAD2010; 29-10-2015 at 11:52.
امروز غیر رایگان نزدیک 1mb سرعت داشتم ولی فایده چیه، رایگان میانگیر تقریبا 70kbs بود. اگر انصاف داشتن اون 200 تومان هزینه 1 گیگ را از ما 4000 تومان نمیگرفتند. اون موقع نیاز رایگان نبود![]()
امروز غیر رایگان نزدیک 1mb سرعت داشتم ولی فایده چیه، رایگان میانگیر تقریبا 70kbs بود. اگر انصاف داشتن اون 200 تومان هزینه 1 گیگ را از ما 4000 تومان نمیگرفتند. اون موقع نیاز رایگان نبود![]()
g lite یک نوع مدولاسیون هستش و حداکثر سرعتش 1.5 مگ هست همونطور که خودتون گفتین و اصولا برای خط هایی ست میشه که نویز دارن و کشش سرعت بالا رو ندارن
خب دو سه ساعتی که روی g lite گذاشتم هیچی لینکم نپرید !
ولی خب چاره چیه ؟ 3 روزه این جوری شده قبلا رو g.dmt هیچ مشکلی نداشتم ولی حالا هر یه ساعت لینکم میپره نویزم هم در این حالت اونقدر بد نیست روی 13-14 هست
Last edited by MOHAMMAD2010; 29-10-2015 at 16:53.
مودم های معمولی هم تا snr حدود 10-9 رو میتونن تحمل کنن
شما احتمالا یه لحظه نویز شدیدی میفته رو خطتت و snr رو میاره پایین و باعث پرش لینک میشه
وگرنه با snr حدود 14-13 نباید لینک بپره
زمانی که تلفن خونه زنگ میخوره پرش لینک داری؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دقیقا مشکل همینه
نه به تلفن ربطی نداره - خودش یه دفعه بی دلیل این جوری میشه
خونتون رو عوض کنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)