تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2507 از 2605 اولاول ... 1507200724072457249725032504250525062507250825092510251125172557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,061 به 25,070 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خیلی بیشتر از 200 کیولوبایته
    این آپشن annex M کشش آپلود رو از 1 مگ (1024 کیلوبیت بر ثانیه) میرسونه به 2.5 مگ (2556 کیلوبیت بر ثانیه) یعنی 2.5 برابر یا 1500 کیلوبایت بیشتر که واسه adsl برای کابرد های معمولی کافیه برای آپلود یه محتوا
    وقتی نه vdsl میدن و نه ftth بهترین گزینه است
    و این آپشن annex M فقط هم برای آپلود نیست. این آپشن حتی پایداری خط رو هم خیلی بهتر می کنه و نویز وضعیتش خیلی بهتر میشه
    مخابرات همیشه آپشن annex M روی سیستم هاش فعال بوده
    روز شنبه این هفته که سیستم هاشون رو ریست کردن این آپشن هم از روی سیستم ها پرید که باید با چونه زدن با مخابرات فعالش کنیم
    یا اینکه اگه کسی از افراد مخابرات این تاپیک رو نگاه می کنه امیدارم زیر این پست ریپلای کنه و مشکل رو حل کنه
    وگرنه دلیل وجودی دیگه ای برای این تاپیک نمی بینم که صرفا بیایم مشکلاتمون رو بگیم و حل هم نشه
    اینی که شما میگید کاملا درسته اما در شرایط ایده ال من تجربه خودم با فاصله ۲.۵ کیلومتری از مرکز مخابرات کاملا خلاف این گفته شما بود و تغییرات فقط در حد ۲۰۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت افزایش سرعت اپلود بود ضمنا snr دانلود هم در حد ۵ تا ۷ عدد کاهش پیدا میکنه
    حالا میگم دوستان اگر نزدیک مراکز مخابراتی هستن پیگیرش باشند قطعا هر چی نزدیکتر باشید سرعت اپلود بالاتری میگیرید چون استاندارد annex M روی کاغذ ۳.۳ هست اما برای من مثلا از ۱ رفت روی ۱.۴ اما پایداری خطم اتفاقا کمتر هم شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اینی که شما میگید کاملا درسته اما در شرایط ایده ال من تجربه خودم با فاصله ۲.۵ کیلومتری از مرکز مخابرات کاملا خلاف این گفته شما بود و تغییرات فقط در حد ۲۰۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت افزایش سرعت اپلود بود ضمنا snr دانلود هم در حد ۵ تا ۷ عدد کاهش پیدا میکنه
    حالا میگم دوستان اگر نزدیک مراکز مخابراتی هستن پیگیرش باشند قطعا هر چی نزدیکتر باشید سرعت اپلود بالاتری میگیرید چون استاندارد annex M روی کاغذ ۳.۳ هست اما برای من مثلا از ۱ رفت روی ۱.۴ اما پایداری خطم اتفاقا کمتر هم شد
    چه عجیب
    چون من روی اینترنت هر کی این آپشن رو روشن کردم نویز خطش خیلی بهتر شده بود علاوه بر افزایش 2.5 برابری سرعت آپلود
    مخابرات ماشالا سیستم هاش عجیب و غریبه و روی هر نفر یه جور جواب میده
    ولی به هر حال بودن این آپشن بهتر از نبودنشه ، حالا هر کی براش جواب میده بتونه توی مودمش روشن کنه ، اگر هم جواب نمیده که متاسفانه خاموش کنه این آپشن رو
    ولی حداقل از اون طرف این آپشن لعنتی برامون فعال باشه. من خیلی ساله از مخابرات اینترنت دارم و همیشه این Annex M برام فعال بوده
    اینکه یهو غیر فعال کردن و گند زدن توش چیزیه که مخابرات توش تخصص های عجیب داره و مسخره است

و اینکه توی آپلود نزدیکی به مخابرات تاثیری نداره اگه annex M غیر فعال باشه
    نهایت سرعت آپلود روی حالت عادی 1 مگه حتی اگه خونه تون چسبیده به مخابرات باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

به نظرت اگه می تونستیم ftth یا vdsl بگیریم به دنبال فعال سازی annex M بودیم ؟؟
    در مورد نکته آخری هم که گفتی این تاپیک برای اینه که بتونیم مشکلاتمون رو حل کنیم نه اینکه با 1.5 مگابیت کمتر بسازیم که
    اگه در حد 100 کیلوبایت کمتر بود می گفتیم یه چیزی ولی وقتی آپلود از 2.5 مگ میاد روی 1 مگ که عملا آپلود یه فایل 2.5 برابر بیشتر زمان میگیره پس باید درستش کنیم دیگه
    کاش زودتر vdsl بیاد از دست این سرعت آپلود پایین راحت بشیم. من که فعلا بیخیال سر و کله زدن با مخابرات و حتی شکایت از 195 شدم! چون 195 هم کار خاصی نمیکنه و خود مخابرات میخواد یه مشت اراجیف تحویل بده. سر همین محاسبه نکردن ترافیک داخلی چندتا سایت دهنم سرویس شد تا به شکایتم رسیدگی کنن! بعد از 2 بار شکایت هم به 195 هم به بازرسی بهم زنگ زدن میگه سرعتت درست شد؟! میگم من که سرعتم مشکل نداشت ترافیک داخلی رو درست حساب نمیکنید... گفت باشه رسیدگی میکنیم... بعد تازه درست کردن! یعنی اون اپراتوری هم که به شکایات 195 رسیدگی میکنه گوسفنده و اشتباه بهشون گزارش میده. دوباره همین دو هفته پیش دیدم دانلودها رو خارجی حساب میکنه، شکایت کردم، بعد چند روز جواب دادن که مشترک از تاریخ فلان تا فلان 17 گیگ داخلی مصرف کرده! نوشتم اخه این چه ربطی به شکایت من داره، اون 17 گیگ از سایت های دیگه بوده! الان دانلودها رو خارجی حساب میکنید! همون موقع دوباره تست کردم دیدم درست شده و داخلی حساب میکنه، رفتم از شکایت انصراف دادم. یعنی اعصاب آهنین میخواد از مخابرات شکایت کردن.

4. 2 کاربر از Amir1234646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوست عزیز بهتر است سرویس تون رو عوض کنید و دنبال سرویس های دیگر نظیر FTTH (تانومای مخابرات و آذرخش های وب)، وی دی اس ال و ... باشید. اول که پشتیبانی که بعد تماس با 2020 یا ثبت تیکت در پنل مخابرات با شما تماس می گیرد اصلا اختیار لازم را ندارد حتی اگر توانایی و معلومات آن را هم داشته باشد!! بعد ثبت شکایت در سامانه 195، اگر کارشناس یک رده بالاتر که اختیار لازم را دارد هم با شما تماس بگیرد و تغییرات دلخواه را انجام دهد باز هم نباید انتظار معجزه نداشته باشید. اگر کارتان با همین چند کیلوبایت اضافه تر رفع می شود، همان بهتر که به خود دردسر ثبت شکایت ندهید و با همین چند کیلوبایت کمتر بسازید.
    وقتی سرعت آپلود از 1 مگ به 2 مگ برسه، هم سرعت آپلود دو برابر میشه هم در تماس های تصویری، طرف مقابل کیفیت تصویر بهتری از ما دریافت میکنه!

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کاش زودتر vdsl بیاد از دست این سرعت آپلود پایین راحت بشیم. من که فعلا بیخیال سر و کله زدن با مخابرات و حتی شکایت از 195 شدم! چون 195 هم کار خاصی نمیکنه و خود مخابرات میخواد یه مشت اراجیف تحویل بده. سر همین محاسبه نکردن ترافیک داخلی چندتا سایت دهنم سرویس شد تا به شکایتم رسیدگی کنن! بعد از 2 بار شکایت هم به 195 هم به بازرسی بهم زنگ زدن میگه سرعتت درست شد؟! میگم من که سرعتم مشکل نداشت ترافیک داخلی رو درست حساب نمیکنید... گفت باشه رسیدگی میکنیم... بعد تازه درست کردن! یعنی اون اپراتوری هم که به شکایات 195 رسیدگی میکنه گوسفنده و اشتباه بهشون گزارش میده. دوباره همین دو هفته پیش دیدم دانلودها رو خارجی حساب میکنه، شکایت کردم، بعد چند روز جواب دادن که مشترک از تاریخ فلان تا فلان 17 گیگ داخلی مصرف کرده! نوشتم اخه این چه ربطی به شکایت من داره، اون 17 گیگ از سایت های دیگه بوده! الان دانلودها رو خارجی حساب میکنید! همون موقع دوباره تست کردم دیدم درست شده و داخلی حساب میکنه، رفتم از شکایت انصراف دادم. یعنی اعصاب آهنین میخواد از مخابرات شکایت کردن.
    توی vdsl که به نظرم خیلی بهش امیدوار نباش ، چون با این وضعیت کشور اصلا نمیشه این تکنولوژی رو با هزینه های بالا توی کل تهران راه اندازی کرد. بقیه ی کشور بماند.
    ماشالا پشتیبانی مخابرات و 195 هم که یکی از یکی داغون تر
    باید سعی کنیم یه آشنا پیدا کنیم بتونه وضعیت رو درست کنه ....
    اینجوری نمیشه. این سایت دانلود ها ماشالا داستان درازی داره با مخابرات ...

7. این کاربر از djkavehtnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دانلودم الان رو 18 عه
    ولی آپلود به جای 2.5 روی 1 هست
    یرای شما هر 2 روز یکبار برنمیگرده به 16؟ من هی باید تیکت بزنم آقا فستش کن.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نه برای من درسته و نمیپره
    فقط مشکل اون آپلوده که اگه اونم حل بشه برمیگرده به شرایط سابق

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

برای من هم همین اتفاق افتاد بیخیالش شدم.

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

میشه سرویس 3 ماهه کمپین ماندگار خرید بعد وقتی حجمش تموم شد تغییر سرویس بدیم به 1 ماهه و همینطور ادامه بدیم؟! یکماه 175 گیگ خیلی کمه برام

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr korash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خیلی بیشتر از 200 کیولوبایته
    این آپشن annex M کشش آپلود رو از 1 مگ (1024 کیلوبیت بر ثانیه) میرسونه به 2.5 مگ (2556 کیلوبیت بر ثانیه) یعنی 2.5 برابر یا 1500 کیلوبایت بیشتر که واسه adsl برای کابرد های معمولی کافیه برای آپلود یه محتوا
    وقتی نه vdsl میدن و نه ftth بهترین گزینه است
    و این آپشن annex M فقط هم برای آپلود نیست. این آپشن حتی پایداری خط رو هم خیلی بهتر می کنه و نویز وضعیتش خیلی بهتر میشه
    مخابرات همیشه آپشن annex M روی سیستم هاش فعال بوده
    روز شنبه این هفته که سیستم هاشون رو ریست کردن این آپشن هم از روی سیستم ها پرید که باید با چونه زدن با مخابرات فعالش کنیم
    یا اینکه اگه کسی از افراد مخابرات این تاپیک رو نگاه می کنه امیدارم زیر این پست ریپلای کنه و مشکل رو حل کنه
    وگرنه دلیل وجودی دیگه ای برای این تاپیک نمی بینم که صرفا بیایم مشکلاتمون رو بگیم و حل هم نشه
    من که زنگ زدم گفت باشه فعال میکنم پروفایلم رو تغییر داد به 16 - 2 مگ ولی سرعت اپلود از 1مگ بالاتر نرفت خودشم نمیدونست مشکل چیه
    پرفایلم رو به حالت قبل برگردوند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

1. hamed_korn

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •