پس شما هم اعزامی اول آبان بودی؟ اینکه اول رفتید همدان بعدش فرستادن شماها رو سمنان دقیقن مطمئن نیستم چه افاقی روز اول میوفته اما احتمال زیاد بر می گردونن دیگه لباس هایی که میدن تقریبا برای هیچ کس اندازه درنمیاد به خصوص پوتین .
پس شما هم اعزامی اول آبان بودی؟ اینکه اول رفتید همدان بعدش فرستادن شماها رو سمنان دقیقن مطمئن نیستم چه افاقی روز اول میوفته اما احتمال زیاد بر می گردونن دیگه لباس هایی که میدن تقریبا برای هیچ کس اندازه درنمیاد به خصوص پوتین .
حکم ورود به منزل نمی خواد، به هر حال یا طرف را صدا میکنن و یا کمین میکنن طرف که اومد میگیرن میبرن، زمان خدمت ما خودمون زیاد مشمول دستگیر کردیم، حتی تو ایست و بازرسی هایی که روزانه میزاشتیم هم از خودروهای عبوری مشمول پیدا میکردیم و میگرفتیم.
سلام، من لیسانس دارم، آموزشیم تو بیرجند بود، دیروز تموم شد، الان کد خوردم "عملیات زرهی شیراز" ، چند تا سوال دارم:
1) چه جور جاییه؟
2) از آموزشی سخت تره یا راحت تر؟
3) اگه خونه اجاره کنم می تونم شب بیرون از پادگان باشم؟
4) مرخصی چطوره؟
5) شنبه 10 آبان باید اونجا باشم، با توجه به اینکه دوشنبه و سه شنبه عاشورا تاسوعا هست، فرماندمون گفت اگه 4شنبه بری هم چیزی بهتون نمی گن، می خوام ببینم من 4 شنبه برم یا همون شنبه؟
6) مدته دوره کد چقدره؟
7) من تک پسرم، بعد از کد تهران میفتم؟
ببخشید که زیاد شد، مرسی
دوستانی ک اطلاعات کافی دارن در مورد سمنان بعد اموزشی سهمیه هاش واسه کجاس...چکار کنیم نزدیک بیفتیم..اگه جای دور بیفتیم تا اخر خدمت انجاییم؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
واسه همه جا
کاری از شما برنمیاد مگر اینکه پارتی گردن کلفتی داشته باشید که در دوره ما بودن کسایی که اینطوری خودشون رو انداختن تهران و در واقع تو آموزشی هم اصلا اوضاعشون مثل ما نبود
در کل شانسیه و داریم افراد زیادی که شانس میارن و داریم افرادی که شانس نمیارن
اگر جای دور بیفتید تا آخر اونجایید مگر بتونید بهانه خیلی محکمی جور کنید مثلا یکی از دوستان من متاهل بود اما انداختنش 1000 کیلومتر اونورتر
به فرمانده و بازرسی و... پادگان گفت قبول نکردن
مستقیم رفت قرارگاه خاتم الانبیا پدافند هوایی ارتش
اونجا دستور مستقیم دادن برای انتقالی
ولی همینم 6 ماه طول کشید.
این رو گفتم تا دوستان متاهل در جریان باشن که فعلا طبق دستور رهبر خیلی هواشون رو دارن و اگه کارشون گیره می تونن به مقامات بالا مراجعه کنن
نه برادر من!
یه جا دیدنش فرتی گرفتن
کاری نداره
از یه مدت دیگه که سرباز کم بشه مثل موتورگیری ، آدم می گیرن!!!!!
بستگی به جایی که میفتی هم داره تا حدودی
سپاه، ارتش و... متفاوته
تو همون ارتش هم واقعا متفاوته مثلا پدافند ارتش سمنان عقیدتی ای داره که هیچ جای سپاه نداره!
نماز شب اجباری!!!! باورت میشه!!!!!!
لذا حمایت بسیار میکرد از ریش البته نه مدل های بزی و...!!!!!!!!
حتما لباس گرم کمکی ببری
هوای بسیار داغون بدون وسایل گرمایشی مناسب.گازوییلیه هنوز اونجا!!!!!!!
بله لباسا رو تو سمنان میدن
معمولش اینه که برمیگردونن و میگن فلان روز بیاید
کلا همه تحصیل کرده های کشور(دانشجوها) در پدافند فقط یک جا آموزشی می بینند
سمنان
Last edited by NET DOCTOR; 25-10-2014 at 17:37.
بعید می دونم شما امریه ات خورده برای همونجایی که باید خودت رو معرفی کنی
دوره کد هم نیستی که آدم بگه ممکنه آموزشت بدن و بعد دوباره تقسیمت کنن
لذا به نظر من همونجا موندگاری
اگه تاهل داری پیگیری کن.اول از طریق پادگان و اگه نشد بقیه سلسله مراتب تا آخرش!
ولی اگه دلیل خاصی نداری نمی تونی جز با پارتی
ضمنا خدا رو شکر کن.تهران خیلی شرف داره بر اینکه بیفتی جاهای ناجور
والا من اونجا نبودم و لذا نمی تونم در مورد مکانش راهنمایی کنم اما یه سری راهنمایی کلی می کنم
معمولا دوره بعد آموزشی راحت تره اما باز هم برمیگرده به اونجایی که میفتید ولی در کل چون بعد یه مدت تو اونجایی که هستی جا میفتی کلا واست راحت تر میشه ولو سخت باشه جاش
اینکه بزارن بیرین بیرون یا نه برمیگرده به فرماندتون که بزاره یا نه لذا باید برید و ببینید همچین اجازه ای میده یا نه مثلا در جای ما به دیپلم و زیر دیپلم همچین اجازه ای نمیدن اما به لیسانس و... میدن
مرخصی هم بستگی کامل به فرمانده داره. حداقلش هم بستگی به مسافتی داره که از خونه دور میفتید(حداقل واسه ماها از 40 تا 50 روز متغیره در کل خدمت) اما فرمانده میتونه تشویقی بده و...
والا اینکه 10 اونجا باشید یا نه بستگی به پادگان داره
جایی که ما هستیم سخت گیرن. اونجا رو نمی دونم.
دوره کد هم بستگی به محل داره هم مدتش و هم تقسیمش مثلا برخی جاها مثل زاهدان اسمش دوره کده و کلا سربازی که دوره افتاد اونجا یعنی برای همیشه افتاده اونجا!
چون سرباز کم دارن و ولش نمی کنن
حالا امیدوارم مال شما اینطوری نباشه البته از زاهدان بهتره!
ضمنا تک پسری اهمیتی نداره و فعلا مهم پدر نظامی بودن و تاهله.تازه اینا رو هم در مورد خیلی ها رعایت نمی کنن اما میتونن برن پیگیری کنن اما تک پسری شما راه به جایی نمی بره
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)