سلام بچه ها
اوضاع شبانه رایگان پارس انلاین چطوره ؟ تو ساعت رایگان سرعت رو چند؟حداکثر چقدر میشه دانلود کرد؟ کدوم سرویس توصیه می کنید؟
سلام بچه ها
اوضاع شبانه رایگان پارس انلاین چطوره ؟ تو ساعت رایگان سرعت رو چند؟حداکثر چقدر میشه دانلود کرد؟ کدوم سرویس توصیه می کنید؟
عزیز دل الان برا بنده یک هفته ست رو 9 مگ بستن، محدود نکردن که هیچ سرعت دانلود هم رفته بالا.
روزانه 400کیلو تا 1 مگ .
شبانه 300 کیلو تا 500 کیلو.
در مورد سرویس های محدود 1 مگ و 2 مگ محدود کردنی وجود نداره.
بنده هر شب 3 تا 5 گیگ دانلود دارم.
الکی جو ندید!!!؟
سلام
اوضاعش خوبه. بد نیست.
سرعت تو شبانه به علت ازدحام جمعیت و دانلود یه مقدار میاد پایین و بستگی به شانس شما داره (مرکز مخابراتی و زیر ساخت داره) از 150 کیلو تا 500 کیلو نوسان داره.
حداقل 2 گیگ و حد اکثر 6 گیگ میتونید دانلود کنید که باید با توجه سرعت دانلود اون شبی که میخواید انجام بدید و لینک دانلود.
سرویس 1 مگ و یا 2 مگ بهتر از بقیه ست.
داداش برا ما تا قبل از این رو 4 مگ بسته بودن و سرعت رو 300 تا 400 کیلو بالا پایین داشت.
بعد که رو 9 مگ بستن بعضی موقع ها میاد روی 1 مگ و بعضی موقع ها هم از 400 تا 700 کیلو نوسان داره.
در مورد سرعت شبانه و حجم هم تو پست قبلی گفتم.
ببخشید میشه بفرمایید از کجا متوجه میشید که محدود شدین؟
که ما هم یاد بگیریم...
من که گفتم خداروشکر هنوز محدود نشدم تو این ۳ شب که وصل شده
ولی کاری نداره فهمیدنش
من برنامه du meter رو نصب کردم وقتی هر وقت دانلود میکنم میبینم سرعت همیشه رو ۳۸۰ تا ۴۰۰ هست و یدفعه دقیقا تا ۱۰۰ بیشتر نمیشه یعنی حتی ۱ کلیوبایت بالاتر نمیره یعنی شرکت تا اونجا اجازه دانلود داده و نمیزاره بیشتر بشه ( نوسان باشه یعنی محدودیت نیست و منطقه مخابراتی شلوغ شده تو اون ساعت ، مثلا وقتی ۳۰ ثانیه رو ۲۵۰ هست بعد ۲۰ ثانیه رو ۱۰۰ این یعنی شلوغ بودن یا هر دلیل دیگه ولی محدودیت نیست )
برای مثال دوست خودم الان همین وضعیت رو داره و چند روزی هست بیشتر از ۱۰۰ نمیشه و این یعنی محدودیت
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
شماره پشتیبانی چنده ؟ من به این شماره تو سایت که هر دفعه زنگ زدم میگه بخش فروش تعطیله
سلام
دوستان من تا زمانی که سرویسم روی 4 مگ بسته شده بود شبا با 300 دانلود میکردم ولی از وقتی سرویسم رو روی 9 مگ بستن شبا سرعت به زور به 100 کیلو میرسه !
به نظرتون زنگ بزنم بگم روی همون 4 مگ ببندن سرعت شبانه درست میشه ؟
نویز خطتتون چطوره ؟! چند وقته خطتتون رفته رو 9 مگ و این مشکل رو دارید !؟ در تغییر خط از 9 به 4 یا هر عددی دقت کنید ، چون برای تغییر مجددش بامبول ! در میارن![]()
پس فرق کیلوبیت با کیلوبایت چیه؟!!!!!!
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)