سلام
اگر کسی جواب دوستان رو میده قرار نیست بهش بی احترامی بشه
اگه این کار تکرار بشه و سرعت اینترنت رو ربط به مسائل دیگه بدین سریع پست پاک میشه
موفق باشید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
اگر کسی جواب دوستان رو میده قرار نیست بهش بی احترامی بشه
اگه این کار تکرار بشه و سرعت اینترنت رو ربط به مسائل دیگه بدین سریع پست پاک میشه
موفق باشید
اجازه بدین با هم بحث خوبیو داشته باشیم و بدون بد اخلاقی
من اگه چیزی میگم نظر شخصی خودمه و نه نظر رسمی یه شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت
شما هم دارین نظرات شخصی خودتون رو اعلام میکنین و غیر از این نمیتونه باشه
اگه قراره هرچیزی که نوشته میشه مورد سونظر همه باشه یا بدبینی بهش حاکم بشه بهتره اصلا چیزی گفته نشه
من از اول هم گفتم میخوام با هم بحث کنیم و شخص خاصی نیستم
فکر کنید شاتلی هم نیستم ولی شاید بتونم کمکتون کنم و جوابی بهتون بدم که فرق داشته باشه با جواب های قبلی
حالا بازم بمونم و جواب بدم یا کلا برم پی کارم؟
من هم همینو میگم اگه امکان داره حرمت ها رو حفظ کنین
از مدیران هم درخواست میکنم اگه امکان داره اجازه بدن پست های من منتظر تایید نمونه
تشکر میکنم
Last edited by neopersia; 04-10-2010 at 22:39. دليل: به جای ارسال پستهای پشت سر هم در این فاصله زمانی کم لطفاً پست قبلی را ویرایش کنید
کاربران تازه عضو شده در انجمن به خاطر جلوگیری از اسپم باید پستهاشون تائید بشهپست های من منتظر تایید نمونه
نه آقا باشید کجا میخواید برید. شاید هر از گاهی 1نکته ی بدردبخوری واسه یکی پیدا بشه.
از هیچی که بهتره
---
البته سعی کنید همیشه حرف حق رو بزنید.
سپاس
این یعنی چیییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قانونی که میگی ممکنه با ۱۰ گیگ هم فعال بشه - طبق این قانون شما میتونین به صورت نا محدود دانلود کنین ولی نه به این صورت که ۱۰۰ تا فابل رو بندازین پشت هم دانلود شه ۲۴ ساعته
بین دانلود ها وقفه باشه کاری به کار شما نداره
طرف دانلود قرارداد دانلود نامحدود می بنده بعد پشت هم دانلود کنه پخ پخ ؟!
خوب تو قرارداد شما این جمله رو بگین که دیگه هیچکس با شما قرارداد نمیبنده
بعد قرارداد میاین قانون رو شرح میدین ؟!
وقتی 65464165 نرم افزار دانلود هست که میشه لینک توش بندازی و سرعت هم 1 مگ هست . خوب طرف هم فکر می کنه نامحدوده و 20 تا فیلم میندازه و 1 روزه به فنا میره !
همه شرکتا نه فقط شاتل اگر سرعت شبانه ی بعضیارو کم کنن واقا حقشونه. چون بعضی از ما ایرانیا دلگی تو ذاتمونه.هر شب 6ساعت pc رو بستن به دانلود خودش این حرفو تایید میکنه.
Last edited by madopak; 04-10-2010 at 07:33.
ایجا فکر نمیکنم جای نظر شخصی باشه !! همه دارن از تجربه ای که داشتن و دارن میگن ...شما هم دارین نظرات شخصی خودتون رو اعلام میکنین و غیر از این نمیتونه باشه
کارت طلایی دیگه پخش نمیشه؟
برای من دوتا آوردن...
با سلام دوستان من ديروز يعنی يکشنبه از این سايت شکايت کردم ميخواستم از دوستان کمک بخواهم دارم مدرک جمع ميکنم دوستانی که سرعتشون تو شب خوب هستش ممنون ميشم از سرعت دانـــلـــود در شب عکس گرفته و برام ارصال کنند اخه من چهار شنبه با این شرکت قرار مجدد دارم خودم شبها بيدارم و با پشتيبانی انلاين صحبت ميکنم اما این فايده نـــداره مدرکه بيشتری ميخوام ممنون ميشم اگه دوستان همگی کمک کنند چند وقت پيش تو همين تاپيک ديدم که دوستی از مشهد اعلام کرده بود که تو شب سرعتش خوبه همراه با عکس برام بفرسته ممنون ميشم اخه من ساعت 1.2 دقيقه که ميشه سرعتم به شدت خاهش پيدا ميکنه و بعضی وقتا وارد سايت ياهو هم نميتونم بشم دوستان همگی کمک کنيد تا يه درس حسابی به این شرکت بديم من ديروز که رفتم تعذيرات شکايت کردم نميدونيد چجوری ترسيده بودند و اینکه اگر هم من نتونم موفق بشم این شرکت بايد جريمه بشه در نحايت دوستانی که ميخواند شکايت کنند با توجه به این لايحه نوشته حمايت از حقوق مصرف کننده و سرچ در گوگل ميتونند این رو کامل بخونند و برند از این شرکت شکايت کنند دوستانی که در کرمان زندگی ميکنند بی درنگ همين العان شکايت کنند تا ببينيد که چجوری این شرکت جواب گو هستش اگه دست زياد بشه حتماً يه فکره اساسی ميکنند دوستان ديگر در شهرهای مختلف از هر جا شکايتشون رو شروع کنند و در این راه من رو تنها نزارند مطمعن باشيد که به نتيجه دلخواه ميرسيد باور کنيد کار سختی نيستش ببينيد من برادرم وکيل هستش هر راهنمايی در این مورد خواستيد در همين جا اعلام کنيد تا من کامل راهنماييتون کنم من يه رونوشت دارم به محض اینکه ازش پرينت گرفتم قرار ميدم بر اساس همين بريد شکايت کنيد و فقط جای اسم رو عوض کنيد بينتيجه نميمونيد منتظر همکاری شما دوستان عزيز هستم با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان ؟!!همه شرکتا نه فقط شاتل اگر سرعت شبانه ی بعضیارو کم کنن واقا حقشونه. چون بعضی از ما ایرانیا دلگی تو ذاتمونه.هر شب 6ساعت pc رو بستن به دانلود خودش این حرفو تایید میکنه.
ما رو وقتی در حد تیم ملی اسپانیا ! محدود می کنن و گیگی 5تا 6 هزار ت.من ازمون می گیرن و اینترنت هم پر از چیزایی هست که دوست داری دانلود کنی ، اونوقت 6 ساعت دانلود کردن هم جرم شد ؟!
بعدشم نیازی به گفتن شما نبود اکثر isp ها همین کار رو می کنن . غصه نخورین مخصوصا شاتل. این پست رو تو تاپیک یه Isp دیگه بایست میدادین !
دوست عزیز اینجا ایرانه ! اروپا نیست که !ا سلام دوستان من ديروز يعنی يکشنبه از این سايت شکايت کردم ميخواستم از دوستان کمک بخواهم دارم مدرک جمع ميکنم دوستانی که سرعتشون تو شب خوب هستش ممنون ميشم از سرعت دانـــلـــود در شب عکس گرفته و برام ارصال کنند اخه من چهار شنبه با این شرکت قرار مجدد دارم خودم شبها بيدارم و با پشتيبانی انلاين صحبت ميکنم اما این فايده نـــداره مدرکه بيشتری ميخوام ممنون ميشم اگه دوستان همگی کمک کنند چند وقت پيش تو همين تاپيک ديدم که دوستی از مشهد اعلام کرده بود که تو شب سرعتش خوبه همراه با عکس برام بفرسته ممنون ميشم اخه من ساعت 1.2 دقيقه که ميشه سرعتم به شدت خاهش پيدا ميکنه و بعضی وقتا وارد سايت ياهو هم نميتونم بشم دوستان همگی کمک کنيد تا يه درس حسابی به این شرکت بديم من ديروز که رفتم تعذيرات شکايت کردم نميدونيد چجوری ترسيده بودند و اینکه اگر هم من نتونم موفق بشم این شرکت بايد جريمه بشه در نحايت دوستانی که ميخواند شکايت کنند با توجه به این لايحه نوشته حمايت از حقوق مصرف کننده و سرچ در گوگل ميتونند این رو کامل بخونند و برند از این شرکت شکايت کنند دوستانی که در کرمان زندگی ميکنند بی درنگ همين العان شکايت کنند تا ببينيد که چجوری این شرکت جواب گو هستش اگه دست زياد بشه حتماً يه فکره اساسی ميکنند دوستان ديگر در شهرهای مختلف از هر جا شکايتشون رو شروع کنند و در این راه من رو تنها نزارند مطمعن باشيد که به نتيجه دلخواه ميرسيد باور کنيد کار سختی نيستش ببينيد من برادرم وکيل هستش هر راهنمايی در این مورد خواستيد در همين جا اعلام کنيد تا من کامل راهنماييتون کنم من يه رونوشت دارم به محض اینکه ازش پرينت گرفتم قرار ميدم بر اساس همين بريد شکايت کنيد و فقط جای اسم رو عوض کنيد بينتيجه نميمونيد منتظر همکاری شما دوستان عزيز هستم با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا سره یه کارت گرافیک 400 هزارتومنی خراب که شرکت فونیران کرده بود تو پاچم رفتم شکایت کنم ، و فهمیدم
این شرکت ها چون خودشون از کار خودشون بهتر با خبرن کاملا آماده این جور چیزا هستن و با شکایت به هیچ جایی نمیشه رسید.
فقط وقت و هزینه بیشتری تلف می کنی . بهترین کاری که می تونی بکنی همین مطلع کردن بقیه از اوضاع نامناسب این شرکت ها به هر طرقی مثل همین فروم هست تا حداقل جلوی سود بیشتر اینجور شرکت ها گرفته بشه و مردم کمتری بره تو پاچشون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)