تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2507 از 2550 اولاول ... 150720072407245724972503250425052506250725082509251025112517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,061 به 25,070 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز اشتباه نکن 100 گیگ اینترنت در حقیقت ماهانه 2 گیگه که میشه 24 گیگ و 72 گیگ هم شبانه هست با قیمت 95 تومن که به نظرم به صرفه نیستش.
    تازه اگه بری اون 100 ساعت مکالمه رایگان درون شبکه استانی رو پیگیری کنی اونم شاید همش شبانه باشه
    دوست عزیز محاسبات شما اشتباهه
    تازه
    چون رو مخابرات اپلود رایگان نیس برا همین مخابرات ۲۵ درصد حجم دانلود رو به جای اپلود اضافه میکنه روش
    یعنی بسته ۱۰۰ گیگ بخری ۱۲۵ گیگ نصیبت میشه که همش روزانس
    اون مکالمه هم روی خط تلفن فعال میشه و نیازی به پیگیری نیس

Sent from my D6633 using Tapatalk

2. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست عزیز محاسبات شما اشتباهه
    تازه
    چون رو مخابرات اپلود رایگان نیس برا همین مخابرات ۲۵ درصد حجم دانلود رو به جای اپلود اضافه میکنه روش
    یعنی بسته ۱۰۰ گیگ بخری ۱۲۵ گیگ نصیبت میشه که همش روزانس
    اون مکالمه هم روی خط تلفن فعال میشه و نیازی به پیگیری نیس

من مطمئن نیستم و از سایت اینجوری نوشته بود ببین نوشته ماهانه دو گیگ هستش روزانه[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

4. این کاربر از aemier بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من مطمئن نیستم و از سایت اینجوری نوشته بود ببین نوشته ماهانه دو گیگ هستش روزانه[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    ای بابا
    منظور ما که تعرفه سرویس نبود
    ما داشتیم در مورد اون بسته های ترافیک اضافی حرف میزدیم

6. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سرویس 512 و این سرعت ! کمه !

من قبل این سرویس 128 داشتم که سرعتش تا 10 مگ یود
    الان هم سرویس 2 مگ دارم سرعتم 14 مگ هستش که براستش تا 18 مگ بازه

من میخوام این رو بخرم برای اونیکی خط تلفنم که اون هم فیبر شده !
    چون روی خط فعلیم تلفن نداریم خرید ترافیک به همراه مکالمه به درد نمیخوره ! برا همین میخوام خطم رو عوش کنم
    قیمت هاشون که خیلی عالیه
    تو مشخصات هر سرویس نوشته که تا چقدر سرعت دارن
    والا من از موقعی که رفتم رو فیبر روی مخابرات بهترین اینترنت عمرم رو دارم تجربه میکنم ! صبح تا شب پینگ زیر 80 با 4.2.2.4 و تک کانکشن هم که خفن خفن !
    یعنی تو تلگرام فیلم رو میزنی فوری لود میشه ! چون هم پینگ خیلی پایینی داره و هم تک کانکشن خیلی خوبی !
    البته باز هم میگم ! من رو فیبرم
    سلام

دیروز زنگ زدم با چند بار صحبت و بررسی خط گفتن خطط مشکلی نداره باید سرعت بیشتری بده فردا صبح زنگ بزن یکی از آقایون با تیم ویوور بیاد رو سیستم چک کنه مشکلو حل کنه
    خلاصه صبح زنگ زدم یه خانوم اومد رو سیستم که هیچی حالیش نبود حتی نمیدونست سرعت دانلود IDM کجاست!!! مقدار دانلود هر کانکشن که پایینه فکر میکرد سرعته
    آخرش بعد 20 دقیقه دید که هیچ مشکلی نیس گفت 512 سرعتش 140 و سرعتتون مشکلی نداره و خوبه در حالی که دیروز میگفتن سرعت کمه. یه کلمه پارامتر رو بلد بود هی میگفت پارامتر هاتونو چک کردم پارامتر ها خوبه پارامتر فلانه آخرشم گفتن کاری نمیتونن بکنن.
    الان موندم چیکار کنم!!!

8. این کاربر از kiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بله درسته ولی برای بسته باید اول یکی از این سرویسارو ازش بخری بعد. شمااین بسته عصرانه آسیاتک خبر نداری شبانش رایگانه یا خیر؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بله درسته ولی برای بسته باید اول یکی از این سرویسارو ازش بخری بعد. شمااین بسته عصرانه آسیاتک خبر نداری شبانش رایگانه یا خیر؟
    نیازی نیس جشنواره بخری
    من همین الانشم از اون ترافیک های ارزونتر خریدم و دارم استفاده میکنم
    ______
    نه خبری ندارم

11. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام

دیروز زنگ زدم با چند بار صحبت و بررسی خط گفتن خطط مشکلی نداره باید سرعت بیشتری بده فردا صبح زنگ بزن یکی از آقایون با تیم ویوور بیاد رو سیستم چک کنه مشکلو حل کنه
    خلاصه صبح زنگ زدم یه خانوم اومد رو سیستم که هیچی حالیش نبود حتی نمیدونست سرعت دانلود IDM کجاست!!! مقدار دانلود هر کانکشن که پایینه فکر میکرد سرعته
    آخرش بعد 20 دقیقه دید که هیچ مشکلی نیس گفت 512 سرعتش 140 و سرعتتون مشکلی نداره و خوبه در حالی که دیروز میگفتن سرعت کمه. یه کلمه پارامتر رو بلد بود هی میگفت پارامتر هاتونو چک کردم پارامتر ها خوبه پارامتر فلانه آخرشم گفتن کاری نمیتونن بکنن.
    الان موندم چیکار کنم!!!
    یه کاری کن ! یه بار سرویست رو عوض کن مثلا 1 مگ بگیر یا 2 مگ ! ببین برات چقدر سرعت میده ! کم بود پات رو بذار رو خرشون و بگو سرعتم رو بهم بدین ! چون تو این جور سرویس های جای هیچ گونه دبه کردنی نیس !

13. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یه کاری کن ! یه بار سرویست رو عوض کن مثلا 1 مگ بگیر یا 2 مگ ! ببین برات چقدر سرعت میده ! کم بود پات رو بذار رو خرشون و بگو سرعتم رو بهم بدین ! چون تو این جور سرویس های جای هیچ گونه دبه کردنی نیس !
    امروزم زنگ زدم شانس آوردم یه آقا برداشت یکم حالیش بود توضیخ دادم گفت سرعتو محدود کردن ولی هنوز بعضی جاها سرعتشون بازه.
    آره ایندفعه 10 مگ میگیرم که دیگه حرفی نمونه. اوناهم گفتن هر سرویسی بگیری تقسیم بر 8 کن سرعت دانلودت باید اونقدر باشه!( نمیدونم چرا مال بقیه ضرب میشه!! مال تو هم طبق شناختی که دارم حتما به توان میرسه) با این حساب باید حداقل 1 مگ بگیرم. پورتم رو 4096 بسته شده نمیدونم بعد تمدیدم اتوماتیک عوض میشه یا نه.

15. 2 کاربر از kiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

امروزم زنگ زدم شانس آوردم یه آقا برداشت یکم حالیش بود توضیخ دادم گفت سرعتو محدود کردن ولی هنوز بعضی جاها سرعتشون بازه.
    آره ایندفعه 10 مگ میگیرم که دیگه حرفی نمونه. اوناهم گفتن هر سرویسی بگیری تقسیم بر 8 کن سرعت دانلودت باید اونقدر باشه!( نمیدونم چرا مال بقیه ضرب میشه!! مال تو هم طبق شناختی که دارم حتما به توان میرسه) با این حساب باید حداقل 1 مگ بگیرم. پورتم رو 4096 بسته شده نمیدونم بعد تمدیدم اتوماتیک عوض میشه یا نه.
    البته این رو بگم که مخابرات من هم رو خط مسی با سرعت 150 کیلو خیلی زجر اور بود ! چون خطم بیشتر از اون کشش نداشت ! خطوط مسی مخابرات مفت نمیارزه !
    ولی رو فیبر خودم تعجب میکنم سرعت ها انقدر بازه ! یعنی فقط برا من نیس ! چند تا از دوستام از شهر های دیگه هم هستن که رو مخابرات هستن رو فیبر هستن و سرعت بالا !
    یعنی مخابرات روی فیبر همه خط ها رو 20 مگ دانلود و 1 مگ اپلود میبنده ! که سرعتش رو به صورت نرم افزاری کنترل میکنه

برای تغیر سرویس هم من 2 بار تغیر دادم که خود به خود سرعت تنظیم میشه با سرویس جدید و همینطور حجم

اینم تک کانکشن :

البته سرعت نهایی سرویس من 14 مگابیته ! ولی برای حدود 10 ثانیه سرعت بازه تا خرخره که لود کردن پیج خیلی سریع تر باشه ! برا همین تو تک کانکشن 6 مگابایت میره بالا

اینم پخش 4k تو یوتیوب بدون فیلتر شکن و تک کانکشن "

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by fanoostalaei; 16-12-2016 at 19:09.

17. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دوستان الان جشنواره چیا داریم؟
    شاتل که هنوز داره اما متاسفانه برا مرکز شهریار میگن نمیشه پر شده و ....
    یه جشنواره هم قراره همارا اضافه کنه به اسم (نار) از اول دی
    دیگه چیا داریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •