تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2507 از 3745 اولاول ... 1507200724072457249725032504250525062507250825092510251125172557260730073507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,061 به 25,070 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اقا مشکل من هنوز هست چی کار کنم ؟ هر یکی دو ساعت یه بار لینک مودم میپره !
    نویز هم روی 13 هست خطم هم از 5 رفته روی 3.5 - 4
    دیروز هم که به پشتیبانی گفتم میگه مشکل از نوز هست !
    جالب اینجاست دیشب خوب شده بود یعنی خطم رفته بود روی 5 مگ نویز هم رفته بود روی 9 ولی حتی یک بار هم لینک مودم نمیپرید !
    حالا ولی با نویز 13 میپره !
    من مطمئنم که بازم مثل همیشه مشکل از مرکز مخابراتی هست ! چی کار کنم ؟
    هفته پیش برای من این جوری بود..خودش بعد 2 ساعت درست شد. ولی از پری شب کلا لینک منم پریده. پشتیبانی واسه پیگیری از مخابرات ارجاع داده و تا الان هم درست نشده.. هر چی هم میگی باو مگه یه چک کردن پورت چقدر زمان میبره میگن 72 ساعت باید صبر کنی..عملا مشکل من رفت تا شنبه رسدگی بشه..خدایی تو این مملکت پارتی نداشته باشی کلات پس معرکس..خدا نگذره ازشون

2. 2 کاربر از Ooo0PS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

هفته پیش برای من این جوری بود..خودش بعد 2 ساعت درست شد. ولی از پری شب کلا لینک منم پریده. پشتیبانی واسه پیگیری از مخابرات ارجاع داده و تا الان هم درست نشده.. هر چی هم میگی باو مگه یه چک کردن پورت چقدر زمان میبره میگن 72 ساعت باید صبر کنی..عملا مشکل من رفت تا شنبه رسدگی بشه..خدایی تو این مملکت پارتی نداشته باشی کلات پس معرکس..خدا نگذره ازشون
    اره به خدا
    1 ماه خط من رفته بود روی 1.5 مگ به خاطر نویز زیاد بعد از حدود دو هفته با شکایت و این چیزا بالاخره درست شد !
    الان هم همینجور داره بدتره میشه ! دیروز از 5 رفته بود روی 4 - صبحی 3.5 الان دیگه 2 شده !
    گور پدر این مخابرات
    ------------------------------------
    الان بعد از یه پریدن لینک دوباره خطم رفت روی 4.8 مگ با نویز 13 !!!! به خدا دیوونم کردن اینا !
    --------------------------
    جالبه 20 بار 1544 رو گرفتم میگه اشغاله !!! اصلا تا حالا نشده بود این شماره برام اشغال باشه
    Last edited by MOHAMMAD2010; 28-10-2015 at 20:59.

4. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان

امروز هم اینترنت من یک ساعت قطع شد

کسی علت ایم قطعی ها را می داند ؟
    Last edited by Click 1; 28-10-2015 at 21:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان

جواب پشتیبان های معزز اسیاشت:
    خطتون نویز داره..باید مودم رو ببرید سرخط چک کنید.. اگه بتونید به مرکز مخابراتی ببرید و اونجا هم یه چک بکنید بد نیست. (کلا سیم کشی خونتون و مودم رو هم عوض کنید بد نیست!)
    ---------
    دوست من اینا اینقدر مشتری گرفتن خودشونم نمیدونن با خودشون چند چندن..امروز با یکی از این پشتیبان ها که حرف میزدم میگفت که تو کل کشور مشکل قطعی داریم (بعدشم حرفو جوری عوض کرد که انگار از زیر زبونش در رفته)
    اما از شانس من کلا لینکم پریده و معلوم نیست کی درست بشه.

- - - Updated - - -

دوستان

خطتون نویز داره..باید مودم رو ببرید سرخط چک کنید.. اگه بتونید به مرکز مخابراتی ببرید و اونجا هم یه چک بکنید بد نیست. (کلا سیم کشی خونتون و مودم رو هم عوض کنید بد نیست!)
    ---------
    دوست من اینا اینقدر مشتری گرفتن خودشونم نمیدونن با خودشون چند چندن..امروز با یکی از این پشتیبان ها که حرف میزدم میگفت که تو کل کشور مشکل قطعی داریم (بعدشم حرفو جوری عوض کرد که انگار از زیر زبونش در رفته)

7. 3 کاربر از Ooo0PS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

---------

- - - Updated - - -

---------
    دقیقا
    من به مردکه میگم استریم خط رو افزایش بده میگه چون از فیل.تر شکن استفاده میکنی سرعت کمه.داشت توضیح میداد قطع کردم برای افزایش استریم 5 بار زنگ زدم.
    چیزی که کاملا تو خیلی از مراکز مشخصه اینه که کمبود پهنای باند دارن ولی با این حال بازم یوزر جدید جذب میکنن.همین باعث میشه1.نویز بیفته روی خط 2. پینگ بره بالا 3.تایم اوت 4. و کاهش سرعت مخصوصا از سرور خارج

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

9. 3 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سرعت خیلی گند شده...

11. 2 کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان برا منم این اتفاقات پریدن و قطع شدن و نویز وجود داشت و درست هم نمیشد خدا شاهده تا 6 یا 7 هزار تومن فقط شارژ زدم و با 3 تا اپراتور خانوم صحبت کردم ولی یکی از یکی بی سواد و فقط میخواستن ربط بدن به مودم و خط و سیم کشی که بلاخره خانوم آخری گفت شما پشت خط صبر کن اونم یه 15 دقیقه طول کشید ولی ایول کارش درست بود نمیدونم چیکار کرد ولی نویز رفت رو 12.5 و سرعت باز کردن و دانلود شد عین برق و باد و تا به امروز هم قطعی یا پریدن نداشتم . خدا حفظشون کنه واقعا خوشم اومد . اینارو گفتم بدونین فقط به خودشون ربط داره نه به مراکز مخابراطی و سیم کشی و مودم .

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

داداش من این نرم افزار رو دارم،مودمم رو هم ساپورت میکنه چون چیپش برودکام هست،میتونی یه اموزش راجب کار با این برنامه بدی که چه جوری میشه باهاش کار کرد،چون الان منم سرویسم 10 مگ هست ولی تا 6 مگ نمیره بیشتر
    پخ شد ....

دوستان برا منم این اتفاقات پریدن و قطع شدن و نویز وجود داشت و درست هم نمیشد خدا شاهده تا 6 یا 7 هزار تومن فقط شارژ زدم و با 3 تا اپراتور خانوم صحبت کردم ولی یکی از یکی بی سواد و فقط میخواستن ربط بدن به مودم و خط و سیم کشی که بلاخره خانوم آخری گفت شما پشت خط صبر کن اونم یه 15 دقیقه طول کشید ولی ایول کارش درست بود نمیدونم چیکار کرد ولی نویز رفت رو 12.5 و سرعت باز کردن و دانلود شد عین برق و باد و تا به امروز هم قطعی یا پریدن نداشتم . خدا حفظشون کنه واقعا خوشم اومد . اینارو گفتم بدونین فقط به خودشون ربط داره نه به مراکز مخابراطی و سیم کشی و مودم .
    احتمالا دان استریمتو کم کرده

14. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

من دیشب یک ساله شهاب ماهی 10 گیگ خریدم و سرعت دانلود شبانه ام اومده بالا

قبلش با 260 میگرفت اللان با 520

خدا بده برکت

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من دیشب یک ساله شهاب ماهی 10 گیگ خریدم و سرعت دانلود شبانه ام اومده بالا

قبلش با 260 میگرفت اللان با 520

خدا بده برکت
    درسته
    مثل اینکه اسیاتک اکانتینگو دستکاری کرده امروز
    چون من روزا در ساعات غیرمجانی هیچوقت از سرور خارجی سرعتم بالای 9 نمیرفت چون از اکانتینگ محدود بود هر چند که سرعت سرور داخلی ازاد بود , اما امروز از سرور خارجی بیشتر از 10 مگ میگرفتم که تستش رو هم صفحه پیش گذاشتم و مثل داخلی سرعتش نامحدود شده بود
    در ساعات مجانی هم داخلی شده 1300 و خارجی شده 540

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •