مبارکا باشه عزیز جیگر
مبارکا باشه عزیز جیگر
سلام دوستان.
با این اوضاع بازار فکر نکنم حتی از نزدیک ببینیمش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته تا اون موقع فرصت زیادیه
من از باندل های رنگی پنگی خوشم نمیادچه کاریه ساده شو بگیریم بهتره
راستی قیمت اسلیم ها چندهکدوم اسلیم ها -- شده
هارد این لاغر مردنی ها کجاست؟
بعد خرید میشه عوض کرد؟
(یه زمانی به همه میگفتیم اسلیم نگید الان خودم اسلیم میگم)
![]()
Last edited by s.j-rez; 22-06-2011 at 13:56.
مرسی . وقتی کنسولا گرفتی ، بازی داشت؟ اگه داشت میشه بگید چیاست و کدوماشون قشنگه
؟
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
سوال : باندل چیه و این رنگیا با ساده ها چه فرقی دارند ؟
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
slim 250 gb : 500 Toman
slim 4 gb : 420-430 Toman
9504 -- شده .
0225 در تاریخ 30 ژوءن -- میشه .
0500 حالا حالا -- نمیشه .
0401 میگن چند وقت دیگه -- میشه .
ممنون عزیز باندل ها متفاوتند مثلا یه ایکس باکی با هارد250 و دو دسته و یه بازی یا یه کینکت میده بهت
در واقع ماکروسافت تو باندل ها چیز های مختلفی میزاره بعضی هاشم رنگیه به این جا سر بزنبجز اون دو تا آخری بقیه باندل اند نمیدونم خوب منظور رو رسوندم یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان قیمت باندل هارو هم دارید؟
هارد این لاغر مردنی ها کجاست؟بعد خرید میشه عوض کرد؟
راستی درایو اسلیم هارو چه جور تشخیص بدیم؟قبل خرید؟
Last edited by s.j-rez; 22-06-2011 at 14:17.
باندل به بسته هایی گفته میشه که از طرف یه شرکتی تهیه میشه مثلا مایکروسافت
در ازای گرفتن یه قیمت به شما یه کنسول و با دسته اضافه و یا همراه کینکت و حتی در رنگهای مختلف مثلا طرح یه بازی رو ی کنسول و همین طور هارد آن متفاوت هست و بعضی مواقع همیه اینها توی یک بسته میفروشه که به اون بسته میگن باندل و خصوصیات محتویات باندل از هر لحاض با هم یکی هست و به هم می خورن
همه اینها قیمت ای مختلفی ممکنه داشته باشه
Last edited by ariaei_tabar; 22-06-2011 at 14:20.
نه بازی نداشت ولی اگه کینکت دار بگیری یا خود کینکت رو جدا بگیری یازی kinect adventure رو داره .
ممنون از دوستان عزیزم (s.j-rez و ariaei_tabar ) . باندالا چقدر باحال اند . خوش بحال اونور آبیا که با 399.99 دلار یه باندال میخرن و کیف میکنن . و ما این جا با 600 تومن حتی نمیتونیم ایکس باکس با کینکت بگیریم !! خدا ریشه عامل این بدبختیا را بکنه !!
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
ای واااااااااای پس من یه هفته باید به کنسولم نگاه کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
ای واااااااااای پس من یه هفته باید به کنسولم نگاه کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته این باندل gears 3 معلوم نیست درایوش چیه.کی حک شدنیه.
حالا خوبه بیادو درایوش 9504 باشه
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
نه
میتونی از بازیهای دمو و آرکیدی که توشه استفاده کنی تا حکش بیاد
البته ممکنه تو 4 گیگا بازی نریخته باشن
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
بازی آرکید توش نداشت؟؟؟؟
4 گیگه کنسولت؟ممکنه دلیلش همین باشه
من که فردا میرم میگیرم 250 گیگ میگیرم . توش هست ؟ چه جوری بیارمش ؟ میشه توضیح بدید من خنگم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)