از خداوند متعال برایت صبر و بردباری مسئلت داریم
از طرف بچه های تاپیک![]()
از خداوند متعال برایت صبر و بردباری مسئلت داریم
از طرف بچه های تاپیک![]()
مثل اینکه اون گروهو دادن به از ما بهترون
منم انداختن توی یه گروه مضخرفی که فقط 3-2 تا ایپی 37 داره با یه مشت ایپی بدرد نخور 5.223 که مفتش هم گرونه وقتی هم ریست کنی بعضی مواقع 5-4 بار پشت سر هم یه ایپی میاد یعنی 4 رقمش همونه
این گروه خودم خیلی ipهای خوب و با کیفیت داره ولی پرش لینک که داره اصلا بدرد نمیخوره الان برا من انواع 2.185 با گیت وی های متنوع و 5.233میان فقط پرش لینک که داره هیچ بدرد نمیخوره
گروه شما مثل زیر مجموعه گروه ما بود و ipهای محدودتری داشت ولی خوبیش این بود که پرش لینک نداشت
همه ایپی ها مثل همن هیچ فرقی ندارن بهترین رنج از 2.185 ها همون تک رقمی هاست که اون گروه بهترین کیفیت رو دارن بقیه رنج ها هم همونجوری که گفتم تقریبا در یک سطح هستن
من اونموقع که شبانه واسم اسمی میشد اینقدر بی کیفیت نبود ولی از وقتی همه گیت وی ها فری شدن شبانه هم خراب شده در کل دیگه مخابرات هیچ نکته مثبتی نداره و همه چیزش داغون شده![]()
سلام.
بعد 1 روز نت و وصل کردن ز زده بودم بشون میگفتن سراسریه نمیدونم دیگه صحت داشت یا نه ..
من میخوام خطمو رو 10مگ ببندم با پشتیبانی تماس بگیرم 10مگ میکنن؟میترسم ب جا زیاد کردن کمتر کنن
زیاد بشون اعتماد ندارم..
سلام
اگر رو 2مگه زنگ بزن بگو واست زیاد کنن ولی اگر خانمی گوشی رو برداشت بهش نگو چون باهات لج میکنه
نمی دونم این قطعی های هر روزه و هرساعت برام آزار دهنده تره یا جوب های مسخره پشتیبانی
کسی خبر نداره کی این وضع درست میشه؟ (پشتیبانی که خبر نداره از هیچ چیز!!!)
اگه قرار مداوم باشه که به فکر کوچ باشم
متاسفانه گروهی که ما توشیم پرش لینک داره منو وقتی میندازن تو گروه دیگه خوب میشه ولی بعد از 2روز که دوباره برمیگردونن رو گروه قبلیم باز شروع میشه
سلام دوستان
میخوام درخواست تخلیه بدم،چند روزه کارم انجام میشه؟؟
از ظهری پرش لینکم قطع شد کیفیت هم مثل سابق شد الان سرعت تک کانکشن فوله توی گروه خودم هم هستم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)