تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2506 از 2606 اولاول ... 1506200624062456249625022503250425052506250725082509251025162556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,051 به 25,060 از 26053

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال ksra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2017
    محل سكونت
    Mar 2004

پيش فرض

دوستان شما هم حجم دزدی دارید؟ من احساس میکنم هرچی دانلود میکنم دوبرابر از حجمم میره.
    تیکنم زدم گفتن مصرف کردی
    سلام.
    احساس نکن . 100 درصد مثل من حجم دزدی داری.
    قبلا 512 داشتم 16 روز تو ماه سرعتم میومد روی 128 در حالی که کلا 1 کامپیوتر مطمئن 5 گیگ مصرف میکرد!!!! دیدم نمیشه 2 مگابیت خریدم بازم 5 روز آخر ماه لنگم با مصرف استاندارد...
    واقعا مخابرات با این وضعیت دنبال پول گرفتن و پر کردن جیب خودشه!!!! از 100 نقطه میدزدن...

2. این کاربر از ksra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان بی زحمت متنی که برای تیکت تغییر به annex_m به مخابرات می نویسید را میفرستید. من یکی نوشتم براشون نفهمیدن
    من حدود 30 تا تیکت مختلف زدم
    ولی مخابرات بلد نیست annex M رو باید چه جوری فعال کنه :/
    از کسانی که توی این تاپیک هستن کسی آشنایی توی مخابرات بخش تنظیمات شبکه نداره ؟ که بتونه یه تیک ساده رو از اونور برامون فعال کنه ؟
    اگر کسی باشه بسیار خوشحال میشیم

4. این کاربر از djkavehtnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aalarma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من حدود 30 تا تیکت مختلف زدم
    ولی مخابرات بلد نیست annex M رو باید چه جوری فعال کنه :/
    از کسانی که توی این تاپیک هستن کسی آشنایی توی مخابرات بخش تنظیمات شبکه نداره ؟ که بتونه یه تیک ساده رو از اونور برامون فعال کنه ؟
    اگر کسی باشه بسیار خوشحال میشیم

دوست عزیز الان دانلود شما روی 16 ست شده یا 18؟ چون گفتید مشکل دانلودتون حل شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

قبلا حجم دزدی نداشت ولی این اواخر چند بار تست دانلود کردم با ریت 1.2 کم میکنه یعنی اگه یه فایل 10 مگ دانلود کنی 12 مگ دانلود ثبت میکنه بدون درنظر گرفتن آپلود. تست هایی که کردم هم داخلی بود هم خارجی
    آره منم وقتی تست میکنم مطمئن بشم یه سایت رو داخلی حساب میکنه یا نه، یخورده دانلود میکنم بعد گزارش مصرف رو میبینم، یخورده بیشتر کم میکنه، جدا از آپلود!

7. این کاربر از Amir1234646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز الان دانلود شما روی 16 ست شده یا 18؟ چون گفتید مشکل دانلودتون حل شده
    دانلودم الان رو 18 عه
    ولی آپلود به جای 2.5 روی 1 هست

9. این کاربر از djkavehtnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

زنگ زدم 2020 بپرسم انکس m فعال می کنید!؟؟؟
    نمیدونست چیه!
    به من میگه آپلود بالاتر میخوای چیکار کنی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نمیدونست چیه!
    البته تا حدودی هم درست میگنا با این وضع زیرساختی ما annex M چه تفاوتی میاره جز اینکه در حد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلو اپلودمون بالاتر میره ولی کلی نویز میوفته روی خطمون
    چه فایده ی مثبتی داره
    تا وقتی مشکل اصولی حل نشه اینا همش یک اسمه همین و بس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نمیدونست چیه!
    دوست عزیز بهتر است سرویس تون رو عوض کنید و دنبال سرویس های دیگر نظیر FTTH (تانومای مخابرات و آذرخش های وب)، وی دی اس ال و ... باشید. اول که پشتیبانی که بعد تماس با 2020 یا ثبت تیکت در پنل مخابرات با شما تماس می گیرد اصلا اختیار لازم را ندارد حتی اگر توانایی و معلومات آن را هم داشته باشد!! بعد ثبت شکایت در سامانه 195، اگر کارشناس یک رده بالاتر که اختیار لازم را دارد هم با شما تماس بگیرد و تغییرات دلخواه را انجام دهد باز هم نباید انتظار معجزه نداشته باشید. اگر کارتان با همین چند کیلوبایت اضافه تر رفع می شود، همان بهتر که به خود دردسر ثبت شکایت ندهید و با همین چند کیلوبایت کمتر بسازید.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

البته تا حدودی هم درست میگنا با این وضع زیرساختی ما annex M چه تفاوتی میاره جز اینکه در حد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلو اپلودمون بالاتر میره ولی کلی نویز میوفته روی خطمون
    چه فایده ی مثبتی داره
    تا وقتی مشکل اصولی حل نشه اینا همش یک اسمه همین و بس
    خیلی بیشتر از 200 کیولوبایته
    این آپشن annex M کشش آپلود رو از 1 مگ (1024 کیلوبیت بر ثانیه) میرسونه به 2.5 مگ (2556 کیلوبیت بر ثانیه) یعنی 2.5 برابر یا 1500 کیلوبایت بیشتر که واسه adsl برای کابرد های معمولی کافیه برای آپلود یه محتوا
    وقتی نه vdsl میدن و نه ftth بهترین گزینه است
    و این آپشن annex M فقط هم برای آپلود نیست. این آپشن حتی پایداری خط رو هم خیلی بهتر می کنه و نویز وضعیتش خیلی بهتر میشه
    مخابرات همیشه آپشن annex M روی سیستم هاش فعال بوده
    روز شنبه این هفته که سیستم هاشون رو ریست کردن این آپشن هم از روی سیستم ها پرید که باید با چونه زدن با مخابرات فعالش کنیم
    یا اینکه اگه کسی از افراد مخابرات این تاپیک رو نگاه می کنه امیدارم زیر این پست ریپلای کنه و مشکل رو حل کنه
    وگرنه دلیل وجودی دیگه ای برای این تاپیک نمی بینم که صرفا بیایم مشکلاتمون رو بگیم و حل هم نشه

14. این کاربر از djkavehtnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز بهتر است سرویس تون رو عوض کنید و دنبال سرویس های دیگر نظیر FTTH (تانومای مخابرات و آذرخش های وب)، وی دی اس ال و ... باشید. اول که پشتیبانی که بعد تماس با 2020 یا ثبت تیکت در پنل مخابرات با شما تماس می گیرد اصلا اختیار لازم را ندارد حتی اگر توانایی و معلومات آن را هم داشته باشد!! بعد ثبت شکایت در سامانه 195، اگر کارشناس یک رده بالاتر که اختیار لازم را دارد هم با شما تماس بگیرد و تغییرات دلخواه را انجام دهد باز هم نباید انتظار معجزه نداشته باشید. اگر کارتان با همین چند کیلوبایت اضافه تر رفع می شود، همان بهتر که به خود دردسر ثبت شکایت ندهید و با همین چند کیلوبایت کمتر بسازید.
    به نظرت اگه می تونستیم ftth یا vdsl بگیریم به دنبال فعال سازی annex M بودیم ؟؟
    در مورد نکته آخری هم که گفتی این تاپیک برای اینه که بتونیم مشکلاتمون رو حل کنیم نه اینکه با 1.5 مگابیت کمتر بسازیم که
    اگه در حد 100 کیلوبایت کمتر بود می گفتیم یه چیزی ولی وقتی آپلود از 2.5 مگ میاد روی 1 مگ که عملا آپلود یه فایل 2.5 برابر بیشتر زمان میگیره پس باید درستش کنیم دیگه

16. این کاربر از djkavehtnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

1. aalarma

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •