چطور گرفتنش؟حکم بازرسی و تفتیش داشتن؟ بنده خدا مثل امیر یل زهره، سلسه بولش فعال نشد؟؟
چطور گرفتنش؟حکم بازرسی و تفتیش داشتن؟ بنده خدا مثل امیر یل زهره، سلسه بولش فعال نشد؟؟
ما دیروز رفتیم سمنان هوا که تاریک میشد برگشتیم گفتن برید دوشنبه اینجا باشید 6 صبح |:
یه سری سرباز که خودشون اونجا آموزشی میدیدن گماشته شده بودن برای توجیه ما انصافا آدم های با صفا و بامرامی بودن . دمشون گرم.
یه سری هم خرت و پرت به نام جیره بهمون دادن که شامل یک شلوار و بولیز ، کلاه ، چکمه و 2 عدد واکس که همگی داخل یک گونی کوچیک چپونده شده بود میشد. همین و هیچ کدوم هم اندازه نبود .
حالا من تهران کجا برم برای تعویض این لباس ها؟ ادیت: حل شد
Last edited by Xeoc; 25-10-2014 at 14:09.
سلام
من ریشامو خیلی دوست دارم
موهای سر به جهنم
توی دوران آموزشی ریش بلند مورد داره؟
تا یه حدی رو میذارن . تازه اگه مرتب باشه . ریش خیلی بلند و مدل دار و . . . . از ته میتراشن !!!
اولا تا الان که چیزی جز احترام ندیدیم ، مدرکمون هم بد نیست ولی دکترا نیستم ، دوما اگه چنین چیزایی هم که شما میگی باشه از دید شما حمالیه از دید ما بهش میگن خدمت![]()
ما هم پنج شنبه باید بیایم سمنان...اقا فضا اونجا چطوره...این لباسایی ک میدن کفاف میده یا لباس گرمترم بیاریم ک منجمد نشیم؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
بچه ها بدبخت شدم .بدبخت .کممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممممممم ک
امروز رفته بودم دانشگاه برای تصفیه حساب که موقع چک کردن ریز نمرات تازه فهمیدم یکی از درسهایی که پاس کردم مال ورودی قبل از من بوده و من باید جاش درس دیگه ای رو پاس میکردم خلاصه به خرج دانشگاه نرفت و گفت باید معرفی به استادش کنی و چون سنواتت تموم شده و مشمولی باید مجوز معرفی به استاد رو هم از نظام وظیفه بگیری .ما هم عنر عنر رفتیم نظام وظیفه که اونجا گفت تو تا تهش از سنوات مجاز و غیر مجاز استفاده کردی حالا با چه رویی الان اومدی دوباره مجوز میخای ؟
خلاصه نظام وظیفه هم مجوز نداد و گفت نمیشه .الان من کلا رو هوا هستم .چه خاکی توی سرم باید بریزم ؟
ترووخدا یه راهی جلوی پام بزارید .حتی اگه لازم باشه فیل هم هوا میکنم فقط مشکلم حل بشه
اگه از طرف نظام وظیفه میاید که تا پادگان میاره و منتظر میمونه تا برتون گردونه(برای برگشت کرایه رو باید حساب کنید از ما برای تهران 14 گرفت) . اما اگه شخصی میای سمنان که رسیدی میری میدون استنادارد و اونجا ماشین های پادگان سوار میشی.
فضا بیابونی. اول که وارد میشید یه مقدار باهاتون خوش و بش می کنند( به ما که حال دادن) بعد به صفتون میکنند میبرنتون برای ثبت اطلاعات سربازا تو سیستم (اینجا از شوخی اینا خبری نیست محیط جدی). بعدش میرید جیره میگیرید. بعدش یه سری وسیله میارن برای فروش! کیف واکس رو بخرید اما ساک رو نه. بعضی از آشخورای اونجا یه مقدار ممکنه متلک پراکنی کنند زیاد توجه بهشون نکنید خودشون میرن پی کارشون.
هوا که ناجوان مردانه سرد میشه پس حتمن لباس گرم بیارید که از زیر لباس نظامی تنتون کنید . گویا قرار نیست تو این چند روز یا حتی شاید هفته بهمون از این کاپشنای نظامی بدن فلذا لباس گرم زیادی باید از زیر بپوشید که نبود کاپشن رو جبران کنه.
از اونجایی که روز اوله وسیله همراهت نبر .موها رو هم نمی خواد بزنید کاری ندارن چون برمی گردید.
Last edited by Xeoc; 25-10-2014 at 14:20.
سلام
فکر کنم بشه از دانشگاه نامه برد نظام وظیفه . یک نامه بگیرید که فقط یک درستون مونده . بعدش فکر کنم موافقط کنن . برو پیش رئیس دانشگاتون موضوع رو مطرح کن . بعد از مسئول نظام وظیفه دانشگاتون نامه بگیر ببره نظام وظیفه .
اول مارو بردن همدان اونجا لیسانس نمیگرفت قرار شد بریم سمنان از همدان دسته جمعی..لباسو دقیق نمیدونم کجا بدن..دوباره بر میگردونن؟؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)