تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2506 از 4105 اولاول ... 1506200624062456249625022503250425052506250725082509251025162556260630063506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,051 به 25,060 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

میدونم اما همین آموزشی هم زمین تا به آسمون با هم فرق میکنه جاهای مختلف

ما هم رفتیم آموزشی رفقای ما هم توی 01 و 02 رفتن آموزشی اما این کجا و آن کجا

بعد ادعاشون میشه مام خدمت کردیم!

جایی که بده از همون اول خودشو نشون میده نه اینکه مثل اینا لی لی به لالاشون بزارن

------------------

در مورد این دسنگیری ها هم بگم جدیه

همسایه ما رو گرفتن بردن

بنده خدا مجبور شد دندوناش رو بکشه تا معاف شه!!!!!

قابل توجه دوستانی که میخوان به هر نحوی معاف شن!!!!!

فعلا زیر 14 تا دندون داشته باشی معافی!!!

شده مثل زمان پدربزرگ من که به زور میومدن روستا و اونا رو میبردن خدمت اجباری(ببخشید مقدس!!!!!) یادش بخیر چه قضایایی رو تعریف میکرد
    چطور گرفتنش؟حکم بازرسی و تفتیش داشتن؟ بنده خدا مثل امیر یل زهره، سلسه بولش فعال نشد؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ما دیروز رفتیم سمنان هوا که تاریک میشد برگشتیم گفتن برید دوشنبه اینجا باشید 6 صبح |:
    یه سری سرباز که خودشون اونجا آموزشی میدیدن گماشته شده بودن برای توجیه ما انصافا آدم های با صفا و بامرامی بودن . دمشون گرم.
    یه سری هم خرت و پرت به نام جیره بهمون دادن که شامل یک شلوار و بولیز ، کلاه ، چکمه و 2 عدد واکس که همگی داخل یک گونی کوچیک چپونده شده بود میشد. همین و هیچ کدوم هم اندازه نبود .
    حالا من تهران کجا برم برای تعویض این لباس ها؟ ادیت: حل شد
    Last edited by Xeoc; 25-10-2014 at 14:09.

3. این کاربر از Xeoc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

سلام
    من ریشامو خیلی دوست دارم
    موهای سر به جهنم
    توی دوران آموزشی ریش بلند مورد داره؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من ریشامو خیلی دوست دارم
    موهای سر به جهنم
    توی دوران آموزشی ریش بلند مورد داره؟
    تا یه حدی رو میذارن . تازه اگه مرتب باشه . ریش خیلی بلند و مدل دار و . . . . از ته میتراشن !!!

6. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehdi_Teh021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

موقع دستشویی شستن و حمالی برای کادری ها و فحش خوردن و تحقیر شدن هم منتظر این حرفا هستیم،مگه اینکه دکترا باشی یا امریه جای هتل افتادی
    اولا تا الان که چیزی جز احترام ندیدیم ، مدرکمون هم بد نیست ولی دکترا نیستم ، دوما اگه چنین چیزایی هم که شما میگی باشه از دید شما حمالیه از دید ما بهش میگن خدمت

8. این کاربر از Mehdi_Teh021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ما دیروز رفتیم سمنان هوا که تاریک میشد برگشتیم گفتن برید دوشنبه اینجا باشید 6 صبح |:
    یه سری سرباز که خودشون اونجا آموزشی میدیدن گماشته شده بودن برای توجیه ما انصافا آدم های با صفا و بامرامی بودن . دمشون گرم.
    یه سری هم خرت و پرت به نام جیره بهمون دادن که شامل یک شلوار و بولیز ، کلاه ، چکمه و 2 عدد واکس که همگی داخل یک گونی کوچیک چپونده شده بود میشد. همین و هیچ کدوم هم اندازه نبود .
    حالا من تهران کجا برم برای تعویض این لباس ها؟
    ما هم پنج شنبه باید بیایم سمنان...اقا فضا اونجا چطوره...این لباسایی ک میدن کفاف میده یا لباس گرمترم بیاریم ک منجمد نشیم؟

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بچه ها بدبخت شدم .بدبخت .کممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممممممم ک

امروز رفته بودم دانشگاه برای تصفیه حساب که موقع چک کردن ریز نمرات تازه فهمیدم یکی از درسهایی که پاس کردم مال ورودی قبل از من بوده و من باید جاش درس دیگه ای رو پاس میکردم خلاصه به خرج دانشگاه نرفت و گفت باید معرفی به استادش کنی و چون سنواتت تموم شده و مشمولی باید مجوز معرفی به استاد رو هم از نظام وظیفه بگیری .ما هم عنر عنر رفتیم نظام وظیفه که اونجا گفت تو تا تهش از سنوات مجاز و غیر مجاز استفاده کردی حالا با چه رویی الان اومدی دوباره مجوز میخای ؟

خلاصه نظام وظیفه هم مجوز نداد و گفت نمیشه .الان من کلا رو هوا هستم .چه خاکی توی سرم باید بریزم ؟

ترووخدا یه راهی جلوی پام بزارید .حتی اگه لازم باشه فیل هم هوا میکنم فقط مشکلم حل بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ما هم پنج شنبه باید بیایم سمنان...اقا فضا اونجا چطوره...این لباسایی ک میدن کفاف میده یا لباس گرمترم بیاریم ک منجمد نشیم؟

اگه از طرف نظام وظیفه میاید که تا پادگان میاره و منتظر میمونه تا برتون گردونه(برای برگشت کرایه رو باید حساب کنید از ما برای تهران 14 گرفت) . اما اگه شخصی میای سمنان که رسیدی میری میدون استنادارد و اونجا ماشین های پادگان سوار میشی.
    فضا بیابونی. اول که وارد میشید یه مقدار باهاتون خوش و بش می کنند( به ما که حال دادن) بعد به صفتون میکنند میبرنتون برای ثبت اطلاعات سربازا تو سیستم (اینجا از شوخی اینا خبری نیست محیط جدی). بعدش میرید جیره میگیرید. بعدش یه سری وسیله میارن برای فروش! کیف واکس رو بخرید اما ساک رو نه. بعضی از آشخورای اونجا یه مقدار ممکنه متلک پراکنی کنند زیاد توجه بهشون نکنید خودشون میرن پی کارشون.

هوا که ناجوان مردانه سرد میشه پس حتمن لباس گرم بیارید که از زیر لباس نظامی تنتون کنید . گویا قرار نیست تو این چند روز یا حتی شاید هفته بهمون از این کاپشنای نظامی بدن فلذا لباس گرم زیادی باید از زیر بپوشید که نبود کاپشن رو جبران کنه.

از اونجایی که روز اوله وسیله همراهت نبر .موها رو هم نمی خواد بزنید کاری ندارن چون برمی گردید.
    Last edited by Xeoc; 25-10-2014 at 14:20.

12. این کاربر از Xeoc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض ..............

بچه ها بدبخت شدم .بدبخت .کممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممممممم ک

امروز رفته بودم دانشگاه برای تصفیه حساب که موقع چک کردن ریز نمرات تازه فهمیدم یکی از درسهایی که پاس کردم مال ورودی قبل از من بوده و من باید جاش درس دیگه ای رو پاس میکردم خلاصه به خرج دانشگاه نرفت و گفت باید معرفی به استادش کنی و چون سنواتت تموم شده و مشمولی باید مجوز معرفی به استاد رو هم از نظام وظیفه بگیری .ما هم عنر عنر رفتیم نظام وظیفه که اونجا گفت تو تا تهش از سنوات مجاز و غیر مجاز استفاده کردی حالا با چه رویی الان اومدی دوباره مجوز میخای ؟

خلاصه نظام وظیفه هم مجوز نداد و گفت نمیشه .الان من کلا رو هوا هستم .چه خاکی توی سرم باید بریزم ؟

ترووخدا یه راهی جلوی پام بزارید .حتی اگه لازم باشه فیل هم هوا میکنم فقط مشکلم حل بشه
    سلام
    فکر کنم بشه از دانشگاه نامه برد نظام وظیفه . یک نامه بگیرید که فقط یک درستون مونده . بعدش فکر کنم موافقط کنن . برو پیش رئیس دانشگاتون موضوع رو مطرح کن . بعد از مسئول نظام وظیفه دانشگاتون نامه بگیر ببره نظام وظیفه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه از طرف نظام وظیفه میاید که تا پادگان میاره و منتظر میمونه تا برتون گردونه(برای برگشت کرایه رو باید حساب کنید از ما برای تهران 14 گرفت) . اما اگه شخصی میای سمنان که رسیدی میری میدون استنادارد و اونجا ماشین های پادگان سوار میشی.
    فضا بیابونی. اول که وارد میشید یه مقدار باهاتون خوش و بش می کنند( به ما که حال دادن) بعد به صفتون میکنند میبرنتون برای ثبت اطلاعات سربازا تو سیستم (اینجا از شوخی اینا خبری نیست محیط جدی). بعدش میرید جیره میگیرید. بعدش یه سری وسیله میارن برای فروش! کیف واکس رو بخرید اما ساک رو نه. بعضی از آشخورای اونجا یه مقدار ممکنه متلک پراکنی کنند زیاد توجه بهشون نکنید خودشون میرن پی کارشون.

هوا که ناجوان مردانه سرد میشه پس حتمن لباس گرم بیارید که از زیر لباس نظامی تنتون کنید . گویا قرار نیست تو این چند روز یا حتی شاید هفته بهمون از این کاپشنای نظامی بدن فلذا لباس گرم زیادی باید از زیر بپوشید که نبود کاپشن رو جبران کنه.

از اونجایی که روز اوله وسیله همراهت نبر .موها رو هم نمی خواد بزنید کاری ندارن چون برمی گردید.
    اول مارو بردن همدان اونجا لیسانس نمیگرفت قرار شد بریم سمنان از همدان دسته جمعی..لباسو دقیق نمیدونم کجا بدن..دوباره بر میگردونن؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •