تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2506 از 4428 اولاول ... 1506200624062456249625022503250425052506250725082509251025162556260630063506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,051 به 25,060 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تو ساعات رایگان بخصوص نزدیک صبح بیشتر مواقع لینک از طرف پارس قطع و وصل میشه و رو هر حالتی باشید فرقی نمیکنه و رو حالت PPPOE هم این اتفاق میفته.
    رو حالت PPPOE اگر باشید قطع و وصل به صورت اتوماتیک هست و مودم به محض قطع شدن سریع دوباره ریکانکت میکنه و وصل میشه.
    موفق باشید.
    ممنون داداش
    یه سوال دیگه من برای کاری مجبورم مودم رو حالت PPPOE بذارم ولی به حالت bridge عادت دارم وعادت دارم معمولا زیاد اینترنت رو به وسیله کانکشن قطع و وصل کنم که تو حالت PPPOE مصیبته
    راهی ترفندی چیزی هست که بتونم نت رو سریعتر قطع کنم(یه چیزی مثل کانکشن حالت bridge)؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام میگم تو قزوین زنگ زدم پرسیدم خط ها رو روی 9 مگ میبنده پارس انلاین به نظرتون شبی چند گیگ میشه گرفت اگه رو 9 مگ باشه ؟
    ابتدایی که خوندی ؟ خودت ضرب کن دیگه ...
    بعد از چند شب محدود میشی نمیشه دانلود کرد پس ارزش نداره !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

نه منظورم این بود که اونایی که خطشون رو 9 مگ بسته شده شبا سرعت چقدره و چند گیگ میتونند دانلود کنند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نه منظورم این بود که اونایی که خطشون رو 9 مگ بسته شده شبا سرعت چقدره و چند گیگ میتونند دانلود کنند.
    آخه چه فایده داره ؟ 3/4 شب پشت هم دانلود کنی اگه سرعت رو 9 مگ باشه محدود میشی !

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آخه چه فایده داره ؟ 3/4 شب پشت هم دانلود کنی اگه سرعت رو 9 مگ باشه محدود میشی !
    دقیقا وقتی محدود کنن ۲زار نمیارزه ، حالا چه ۹ مگ ، چه ۹۹۹۹۹ مگ !! وقتی محدود بشی باید چند هفته به وبگردی بپردازی !!

به نظر من بگن آقا خطت رو ۲ مگ بسته شده ولی هر شب دانلود کنی با سرعت ۲۵۰ هیچ محدودیتی نداری و راحت شبی ۵ گیگ میتونی بگیری ، البته پشتیبانی میگه محدودیت وجود نداره ولی خب چیزی که من دیدم از سرویس دوستانم تو مراکز مخابراتی شمال تهران کاملا محدودیت رو نشون میداد متاسفانه

فعلا ۲ شب دانلود کردم پشت سر هم ، تا هفته دیگه معلوم میشه محدود کنن میام اینجا میگم حداقل تهرانی ها حواسشون باشه ( البته خدانکنه چون اگه محدود کنن مجبورم فرداش درخواست جمع آوری بدم برم جایه دیگه و ۱ ساعت هم تحمل نمیکنم )

Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

داره خودمونی میشه amirmufc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سرویستون چیه؟ محدود یا نامحدود؟

بنده هم موافقم که : "" طبق تجربه ای که من داشتم پارس کلا محدود نمیکنه"" ولی نیاز هست که یه توضیحی عرض کنم:

سرویس های نامحدود پس از مقدار مشخصی دانلود ماهانه ( با سرعت بالا) سرعتشون میاد روی سرعت واقعی که خریداری شده است،که جدولش رو بارها دوستان توی همین تاپیک گذاشته اند که شما هم توضیح داده اید. مثلا" سرویس 128 کیلو بیت بر ثانیه سرعت واقعی خریداری شده 16 کیلو بایت! بر ثانیه هست که پارس آنلاین لطف میکنه و به مقدار مجموع دانلودی که در 30 روز شبانه روزی با سرعت 16 کیلو بایت بر ثانیه میشه انجام داد، سرویس رو پر سرعت میده و پس از اتمام این مقدار، سرعت رو وقعی میکنه. که خوب دمش گرم

سرویس های محدود حجمی، محدودیتی برای دانلود روزانه ندارند، اما دانلود شبانه شون وقتی توالی دانلود داشته باشند (یعنی هر شب تا صبح دانلود کنند) پس از مدتی سرعت دانلود شبانه کاهش پیدا میکنه، که دوباره اگه یکی دو هفته دانلود شبانه نداشته باشند، سرعت به حالت ایده آل (که برای هر شخص بسته به منطقه مخابراتی و ... دارد) نزدیک میشه. البته باز پارس آنلاین لطف میکنه و کاهش سرعت رو در بدترین حالت به اندازه سرعت واقعی خریداری شده میرسونه که باز نمیشه گفت محدود میکنه.
    مثلا" فردی که سرویس یک مگا بیت بر ثانیه داره باید سرعتش در بهترین حالت 128 کیلوبایت بر ثانیه باشه که خوب روزانه سرعتی که پارس میده تقریبا" برای همه بالای 300 کیلو بایت هست تا یک مگا بایت (هشت مگا بیت بر ثانیه!) که دمش گرم
    شبانه هم باز به همین ترتیب، سرویس یک مگ در حالت واقعی باید 2.2 گیگ دانلود بده بهمون که این مقدار دانلود تقریبا" میشه گفت کف دانلود شبانه مون هست، که حتی با توالی دانلود شبانه بصورت مداوم هم میزان دانلود تا این حد کهش پیدا نمیکنه.

البته باید توجه کرد که شیوه دانلود و نوع لینک های دانلودی (مستقیم باشند یا نه) هم تاثیر زیادی در میزان دانلود داره.

البته این نظر تنها من نیست، بلکه مجموع نظرات دوستانی هست که چندین سال هست پارس آنلاین دارند و توی این تاپیک فعالیت میکنند و قبلا" در این رابطه نظر خودشون رو اعلان کرده اند.

اسمش رو نمیشه گذاشت محدود کردن، اسمش کاهش سرعت دانلود شبانه تا حد سرعت واقعی خریداری شده هست. شما چند هفته دانلود شبانه نکنید، بعدش خواهید دید که سرعت شبانه تون چقدر بالا خواهد رفت.

خوب وقتی بخواهید از ترفند های دانلود رایگان استفاده کنید، مجبورید اینجوری باشه، ما که هنوزم هم Bridge هستیم.

خیلی ممنون از این همه تجربیاتی که در اختیار گذاشتی .. فقط 1-2 نکته مبهم هم برام وجود داشت که اگه عرض کنید ممنون میشم..

پس سرعت دانلود شبانه در حالت عادی مثلا برای یه سرویس 1 مگ محدود ، بیشتر از اون چیز معمول هست ( معمول 128 هست یعنی در حد واقع ولی بیشتر از اون هست ) ، حالا اگه چند شب دانلود پشت سر هم داشته باشیم، سرعت برمیگرده مثلا به همون 128 ! ؟؟ ( که نرخ واقعی هست ! )

فقط این چند شب مثلا میتونه اینطوری باشه که اگه سینوسی وار دانلود کنیم ، مثلا 2 شب بگیریم .. 2 شب نگیریم.. بازم محدود میشیم به سرعت واقعی یا نه !؟ منظورم اینه که میشه از این ترفتند استفاده کرد برای اینکه سرعتمون روی اون سقف سقف بمونه !؟

مورد بعدی ، مسئله پینگ هست که بنده رو نگران کرده ، چون شنیدم ، پینگ روزانه پارس اصلا خوب نیست، میتونید بگید ، میانگین پینگ روزانه مثلا یاهو و گوگل ، در طی روز چقدر هست !؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سرعت دانلود الان من
    سرویس 1 مگ 6 ماهه
    گیلان-بندرانزلی

8. 3 کاربر از malavan.ehsan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سرعت دانلود الان من
    سرویس 1 مگ 6 ماهه
    گیلان-بندرانزلی

واسه شما ظاهرا ۱ مگ اختصاصی وصل کردن !! یعنی ۱ به ۱

10. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واسه شما ظاهرا ۱ مگ اختصاصی وصل کردن !! یعنی ۱ به ۱

اگر یک به یک بود سرعت دانلود میشد 128 کیلوبایت نه یک مگابایت. احتمالا خط روی نه مگ بسته شده و ایشون سرویس محدود دارن

12. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگر یک به یک بود سرعت دانلود میشد 128 کیلوبایت نه یک مگابایت. احتمالا خط روی نه مگ بسته شده و ایشون سرویس محدود دارن
    ۱ مگ داره ها !! نه ۱۲۸ !!! ۱ مگ با شیرینگ ۱ به ۸ میشه ۱۲۸ سرعت دانلود !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •