سرویستون چیه؟ محدود یا نامحدود؟
بنده هم موافقم که : "" طبق تجربه ای که من داشتم پارس کلا محدود نمیکنه"" ولی نیاز هست که یه توضیحی عرض کنم:
سرویس های نامحدود پس از مقدار مشخصی دانلود ماهانه ( با سرعت بالا) سرعتشون میاد روی سرعت واقعی که خریداری شده است،که جدولش رو بارها دوستان توی همین تاپیک گذاشته اند که شما هم توضیح داده اید. مثلا" سرویس 128 کیلو بیت بر ثانیه سرعت واقعی خریداری شده 16 کیلو بایت! بر ثانیه هست که پارس آنلاین لطف میکنه و به مقدار مجموع دانلودی که در 30 روز شبانه روزی با سرعت 16 کیلو بایت بر ثانیه میشه انجام داد، سرویس رو پر سرعت میده و پس از اتمام این مقدار، سرعت رو وقعی میکنه. که خوب دمش گرم
سرویس های محدود حجمی، محدودیتی برای دانلود روزانه ندارند، اما دانلود شبانه شون وقتی توالی دانلود داشته باشند (یعنی هر شب تا صبح دانلود کنند) پس از مدتی سرعت دانلود شبانه کاهش پیدا میکنه، که دوباره اگه یکی دو هفته دانلود شبانه نداشته باشند، سرعت به حالت ایده آل (که برای هر شخص بسته به منطقه مخابراتی و ... دارد) نزدیک میشه. البته باز پارس آنلاین لطف میکنه و کاهش سرعت رو در بدترین حالت به اندازه سرعت واقعی خریداری شده میرسونه که باز نمیشه گفت محدود میکنه.
مثلا" فردی که سرویس یک مگا بیت بر ثانیه داره باید سرعتش در بهترین حالت 128 کیلوبایت بر ثانیه باشه که خوب روزانه سرعتی که پارس میده تقریبا" برای همه بالای 300 کیلو بایت هست تا یک مگا بایت (هشت مگا بیت بر ثانیه!) که دمش گرم
شبانه هم باز به همین ترتیب، سرویس یک مگ در حالت واقعی باید 2.2 گیگ دانلود بده بهمون که این مقدار دانلود تقریبا" میشه گفت کف دانلود شبانه مون هست، که حتی با توالی دانلود شبانه بصورت مداوم هم میزان دانلود تا این حد کهش پیدا نمیکنه.
البته باید توجه کرد که شیوه دانلود و نوع لینک های دانلودی (مستقیم باشند یا نه) هم تاثیر زیادی در میزان دانلود داره.
البته این نظر تنها من نیست، بلکه مجموع نظرات دوستانی هست که چندین سال هست پارس آنلاین دارند و توی این تاپیک فعالیت میکنند و قبلا" در این رابطه نظر خودشون رو اعلان کرده اند.
اسمش رو نمیشه گذاشت محدود کردن، اسمش کاهش سرعت دانلود شبانه تا حد سرعت واقعی خریداری شده هست. شما چند هفته دانلود شبانه نکنید، بعدش خواهید دید که سرعت شبانه تون چقدر بالا خواهد رفت.
خوب وقتی بخواهید از ترفند های دانلود رایگان استفاده کنید، مجبورید اینجوری باشه،

ما که هنوزم هم Bridge هستیم.