تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2506 از 4751 اولاول ... 1506200624062456249625022503250425052506250725082509251025162556260630063506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,051 به 25,060 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینم اخرین تست بنده
    اگه شاتل این طرح پاییزه رو ادامه بده خیلی خوب میشه

اینم تسته از بارسلون

Last edited by M0hsen3D; 03-10-2010 at 20:15.

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

پس با توجه این نکات دوستم اکانتارو پاک کنه بهتره .
    مرسی از پاسختون

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

من اکانتم رو یه بار دادم دوستم استفاده کنه فردا پشتیبانی زنگ زدن خونمون گفتن دیگه به کسی ندید و پسوردتون هم عوض کنید

برای این بود که قبلا اینطوری میشد نامحدود استفاده کرد
    البته من الان دیگه شاتل ندارم وضعیتش چطوریه ؟

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

آقا منم 2مگ دارم. بی انصاف ها 2هفته ای میشه که سرعت شبانه من رو روی 170 قفل کردن! قبلا با 10تا دوز و کلک به همون 230-240 میرسوندم ولی الان دیگه خسته شدم و پس فردا دارم میرم درخواست جمع آوری بدم.
    اولاش خوب بود ولی بعد از ماه اول میزنن میترکونند.
    توی تابستون که سر یه ساعات مشخصی DC میشد و دانلودها میپرید و سرعت به شدت افت میکرد.
    البته ظاهرا چند روزی میشه که شبا دیگه قطعی نداره ( بجاش لطف کردن سرعت بنده رو 70 کیلو کم کردن)!

4. این کاربر از MILAD99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روی 864 برای شما چطور؟ عجیبه که سرعت اصلا از 50-55 بیشتر نمیشه...الان زنگ زدم پشتیبانیش گفت سرعت شما باید 40-44 باشه، الان دارین با 50 میگیرید بیشتر از قراردادتون هست و باید راضی باشین!

برای منم رو 864 بستن.

از وقتی محدودیت ترافیک رو برداشتن، سرعتم همون 50 شد. بعد اگر خاطرتون باشه تاریخ 28 شهریور دوباره ترافیک رو ریست کردن.

از همون موقع سرعت دانلودم دوباره شد 90 تا 100 ولی سرعت تورنت مطابق قراردادم شده.

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

دوستان اینجا کسی مصرف دوره اش 100 نشده، ببینیم چه بلایی سرش اومده؟
    والا از وقتی این نمودار مصرف دوره رو گذاشتن، آدم میترسه دانلود کنه، محدودش کنن.
    این اتفاق برای کسی نیافتاده؟

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

برای منم روی 2268 بسته شده.روز ها سرعت دانلود تا بالای 300 هم میره اما شبها از 110 بالاتر نمیره و از 100 هم پایینتر نمیاد.روی این مقدار قفل شده انگار
    لعنت بهشون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا منم 2مگ دارم. بی انصاف ها 2هفته ای میشه که سرعت شبانه من رو روی 170 قفل کردن! قبلا با 10تا دوز و کلک به همون 230-240 میرسوندم ولی الان دیگه خسته شدم و پس فردا دارم میرم درخواست جمع آوری بدم.
    اولاش خوب بود ولی بعد از ماه اول میزنن میترکونند.
    توی تابستون که سر یه ساعات مشخصی DC میشد و دانلودها میپرید و سرعت به شدت افت میکرد.
    البته ظاهرا چند روزی میشه که شبا دیگه قطعی نداره ( بجاش لطف کردن سرعت بنده رو 70 کیلو کم کردن)!
    از منم شبا بیشتر از 180 نمی شه
    اما روزا همون 250 یا 260 می گیره
    که بازم طبق گفته شما شبا 70 تا کم کردند سرعت ها رو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دیروزم من واسه یه دوستم adsl گرفتم گفت دیگه واسه کارت طلایی 10 تومان کم نمیشه فقط 5 تومان ثبت اینترنتی رو کم کردند نامردا

در آغاز فعالیت karkiaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

چنتا چیز میگم داش.البته اینا چیزاییه که واسه من اتفاق افتاده
    از شاتل اونجور که باید باشه راضی نیستم
    من اوایل که سرویس Adsl 512 رو گرفته بودم تا 1 ماه نذاشتم یه شب هم در امان باشه اینترنت همش دانلود میکردم.یک هو رانژه خط رو به هم زدن تا 9-10 روز درستش نکردن آخرش گفتن مودمتون خرابه(بگو چرا؟چون داداش من مغازه کامپیوتر داره خودم رفتم خریدم اونجاشون سوخت)مسئولشون که اومد بعد 2 ساعت ور رفتن میگه رانژه به هم خورده.اینو داشته باش
    نزدیک 10 تا کارت طلایی رو واسه دوستام اینترنتی ثبت کردم میرم میگم تخفیف بدین میگن باید حتما کارت رو بدین به طرف(لپ کلام که همشو سوزوندن)
    دوباره اومدم دستی دادم دست دوستام 2 هفته پیش رفتم میگه دیگه کارت طلایی نمیگیریم(خواستم بزنم زیر گوشه زنه رفیقم نذاشت)
    از شانسه ما تو شهرستان هستیم فقط همین یه مدل Adsl رو داره سرعت بد نیست بین 55 تا 70 متغیره.فقط اگه اینکه میگین شاتل سرعت سایت های شیر مثل 4shared رو کم میکنه خیلی نامردیه.
    لپ کلام:اینجا ایرانه لعنتی شوخی نیستش
    سلام دوست عزیز
    این چیزایی که میگی واسه من هم عجیبه
    هیچ قانونی اجازه نمیده این کار انجام بشه
    من بهت پیشنهاد میکنم پیگیری کنی از تهران به نتیجه میرسی
    کارت طلایی هم منتفی نشده هنوز تخفیفاتش پابرجاست فقط دیگه توزیع نمیشه و تخفیف 10000 تومنی رو نداره قبلی ها همشون پابرجاست هنوز

---------- Post added at 02:26 AM ---------- Previous post was at 02:22 AM ----------

اصلا این 18 گیگ نباشه صورت مسئله عوض میشه ؟! سرویس نامحدودی وجود نداره !!
    تاپیک خیلی خوب با تجربه ای که دوستان از سرویسای مزخرف شازتل داشتن پیش میرفت و برای همه روشن شده و میشه که داره چه اتفاقی می افته پس لازم نیست شما هم حرفهایی که پشتیبانی به یوزرها تحویل میدن رو اینجا تکرار کنید ...
    بازهم میگم اینجا جایه قرار گرفتن نظرات و تجربه دوستان هست نه تبلیغ دروغین شما (البته دروغ دیگه توی این خاک یه امر عادی شده ...)
    من گفتم مبلغ نیستم ولی دفاع میکنم - به سوالات هم جواب میدم ولی مثل اینکه شما رو ناراحت کردم

---------- Post added at 02:27 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------

سلام شاتلی ها عزیز : دی
    حالتون خوبه ؟
    یکی از دوستان چند تا اکانت شاتل داره (ه ک شده) اما قابل استفاده نیستن (یعنی وصل نمیشن)!
    میخواستم بدونم ایا منی که دارم شاتل استفاده میکنم .
    دوستم اگه یوزرش رو بده به من من میتونم بهش وصل شم ؟
    شما چنین تجربه ای دارید ؟

سلام
    تو اکثر شهرها نمیتونید از اکانت دیگری غیر از اکانت خودتون روی خط رانژه استفاده کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_pixel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض

من اکانتم رو یه بار دادم دوستم استفاده کنه فردا پشتیبانی زنگ زدن خونمون گفتن دیگه به کسی ندید و پسوردتون هم عوض کنید

---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------

جدی؟
    دو مگ محدود رو باز هم محدود تر کردن؟
    کلا اکانتمو ازم گرفتن و به 128 تغییرش دادن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •