تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2506 از 3745 اولاول ... 1506200624062456249625022503250425052506250725082509251025162556260630063506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,051 به 25,060 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان زنگشون زدم، گفت پهنایه باند شهرتون روی 20mb بسته ست و الان پره.
    گفتم پس چرا میتوم از سرور داخلی با 300kbs دانلود کنم، گفت اگر پهنا پر نبود میتونستم با 1mb از داخل دان کنم.
    گفتم فقط 3 شبه اینطوره، معمولا از خارج با همون 300 هم میشه، گفت فکر نمیکنم چون پهنایه باند شهرتون از 4 تا 10 صبح همیشه پره

گفت آسیاتک هیچ ضمانتی برای سرعت در زمان رایگان نمیده و شکایتم بیجاست
    من میدونم اینا خط من بستن...
    چرا اینطوری فکر میکنی دوست خوبم؟

اینطور نیست که یه شرکت با یه کاربر یا یک شهر خصومت داشته باشه و با بقیه کاربرا رفاقت....

معمولا مراکز مخابراتی دچار مشکلاتی میشن که باید تا رفع اون توسط شرکتها پیگیری کرد.... و اگه واقعا ظرفیت مرکز پر شده باشه باید برای تزریق پهنای باند اصرار کرد.

2. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در مورد حجم دزدیش هم چیزی که من طبق تجربه فهمیدم اگه زمان کانکشنتون بره بالای 2 - 3 روز و در یه زمان کوتاهی یه حجم زیادی دانلود داشته باشید مثلا توی 5 دقیقه 200 مگ دانلود کنید (منظورم با حداکثر سرعت دانلود هست) اونوقت به جای 200 مگ ممکنه تا 1 گیگ پای شما حساب کنه!!!!!!!!!! و چون زمان لاگ پنل هم بالای 2 - 3 روز هست اگه زنگ بزنید میگه این حجم رو توی 2 - 3 روز مصرف کردید و قبول نمیکنه
    پس حتما کانکشنتون رو در بازه های یکی 2 روزه ریست کنید و همینطور اگه مجور به دانلود سنگین هستید قبل و بعدش کانکشنتون رو ریست کنید که در لاگ پنل زمان دقیق و حجم دقیق مشخص باشه
    برای جلوگیری از حجم دزدی (راستش نمی‌دونم واقعن دزدی می‌کنن یا باگ سیستمی دارن، مهم نتیجه‌اشه که باعث از دست رفتن حجم سرویس می‌شه) به ویژه دوستانی که از دانلود شبانه رایگان استفاده می‌کنن حتمن این نکات رو توجه کنن:

1. حدوداختلاف ساعت کامپیوترتون رو با ساعت سرور اکانتینگ معلوم کنین. سیستم‌های اکانتینگ معمولن ساعت روشن و خاموش شدن مودم، یا ریست شدن مودم رو بر مبنای ساعت سرور خودشون ثبت می‌کنن. اگه سر یه ساعت مشخصی تو کامپیوتر خودتون مودم رو ریستارت کنین و ساعتش رو با ساعتی که تو اکانتینگ ثبت شده مقایسه کنین، اختلاف ساعت کامپیوتر خودتون با ساعت سرور اکانتینگ معلوم می‌شه. البته ممکنه دقتش در حد ثانیه نباشه، اما حداقل متوجه می‌شین که اختلافتون 1 دقیقه است یا 4 - 5 دقیقه.

2. یه بازه 10 دقیقه‌ای حول زمان شروع یا پایان ساعت رایگان چیزی دانلود نکنین. مثلن اگه بازه رایگانتون 4 تا 10 صبحه، بین 3:55 تا 4:05 و همین طور بین 9:55 تا 10:05 دانلود رو قطع کنین. اگه مطابق بند 1 تونستین اختلاف ساعت رو مشخص کنین، می‌تونین بازه رو دقیق‌تر محاسبه کنین. ولی من پیشنهادم 10 دقیقه است.

3. حتمن، موقع شروع و پایان ساعت رایگان به یه روشی مودم رو ریستارت یا خاموش و روشن کنین. این جوری چون ساعت ریستارت مودم تو سیستم اکانتینگ ثبت می‌شه، دیگه بین دانلود رایگان و دانلود غیررایگان تداخل به وجود نمی‌آد.

4. حتمن از یه نرم‌افزار ثبت و کنترل ترافیک اینترنت روی سیستمی که باهاش دانلود می‌کنین نصب کنین. حداقل می‌تونین NetWorx یا GlassWire رو که هر دوتاشون نسخه رایگان دارن، استفاده کنین. اما پیشنهاد من NetLimiter اه که نسخه کرک شده‌اش رو می‌شه گیر آورد. NetLimiter قابلیت‌های زیادی داره. البته نصب نرم‌افزار یا اپ مدیریت ترافیک روی هر سیستمی که به مودم وصل می‌شه توصیه می‌شه. یه چیز دیگه هم این که لاگ ترافیک مصرفی ثبت شده با این نرم‌افزارها معمولن تا 5 درصد با لاگ ثبت شده سیستم اکانتینگ اختلاف داره که طبیعیه و اون رو نمی‌شه به حساب حجم دزدی گذاشت.

4. 10 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

6. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kourosh4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان ميشه از وضعيت شبانه اسيا تک بگن؟ که آيا سرعت اسمی هست، محدود ميشه بعد يه مدت، ثبات داره هميشه چه جوريه؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان ميشه از وضعيت شبانه اسيا تک بگن؟ که آيا سرعت اسمی هست، محدود ميشه بعد يه مدت، ثبات داره هميشه چه جوريه؟
    در این مورد روایات مختلفه

من خودم با توجه به همین تاپیک برا سرویس 10 مگ انتظار 250 در ساعات رایگان رو داشتم (سرور خارجی) ولی فعلا که بالای 500 سرعت میده در ساعات رایگان
    سرور داخلیم خطم بیشتر از 5 مگ نمیکشه که ببینم حداکثر تا چند میره (600 و خورده ای برا داخلیا سرعت میده)

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

الان زنگشون زدم، گفت پهنایه باند شهرتون روی 20mb بسته ست و الان پره.
    گفتم پس چرا میتوم از سرور داخلی با 300kbs دانلود کنم، گفت اگر پهنا پر نبود میتونستم با 1mb از داخل دان کنم.
    گفتم فقط 3 شبه اینطوره، معمولا از خارج با همون 300 هم میشه، گفت فکر نمیکنم چون پهنایه باند شهرتون از 4 تا 10 صبح همیشه پره

گفت آسیاتک هیچ ضمانتی برای سرعت در زمان رایگان نمیده و شکایتم بیجاست
    من میدونم اینا خط من بستن...
    درسته ضمانتی نیست
    ولی کف سرعت سرویس 10 مگ طبق قوانین تنظیم مقررات 160 هست شما اینترنت گرفتی و نه اینترانت پس باید همیشه 160 کیلو رو داشته باشی چه داخل و چه خارج
    حتما شکایت کن در ضمن بگو پهنای باندشون مشکل داره و توی ساعات شلوغ غیر رایگان مثلا 7 تا 10 شب هم سرعت کم میشه و پینگ پکت لاست زیاد اینجوری مجبور میشن پهنای باند مرکز رو زیاد کنن
    ویرایش: توی پخ بهت میگم چکار کنی

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    Last edited by k1ozil; 28-10-2015 at 15:03.

11. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اقا مشکل من هنوز هست چی کار کنم ؟ هر یکی دو ساعت یه بار لینک مودم میپره !
    نویز هم روی 13 هست خطم هم از 5 رفته روی 3.5 - 4
    دیروز هم که به پشتیبانی گفتم میگه مشکل از نوز هست !
    جالب اینجاست دیشب خوب شده بود یعنی خطم رفته بود روی 5 مگ نویز هم رفته بود روی 9 ولی حتی یک بار هم لینک مودم نمیپرید !
    حالا ولی با نویز 13 میپره !
    من مطمئنم که بازم مثل همیشه مشکل از مرکز مخابراتی هست ! چی کار کنم ؟

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جالب اینجاست دیشب خوب شده بود یعنی خطم رفته بود روی 5 مگ نویز هم رفته بود روی 9 ولی حتی یک بار هم لینک مودم نمیپرید !
    به نظر من یه مودم برودکام بخر
    میتونی با نرم افزار dmt خطت رو تا حدود 10 مگ آپ کنی
    یا snr پایین هم پرش لینک نداره

14. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

به نظر من یه مودم برودکام بخر
    میتونی با نرم افزار dmt خطت رو تا حدود 10 مگ آپ کنی
    یا snr پایین هم پرش لینک نداره
    داداش من این نرم افزار رو دارم،مودمم رو هم ساپورت میکنه چون چیپش برودکام هست،میتونی یه اموزش راجب کار با این برنامه بدی که چه جوری میشه باهاش کار کرد،چون الان منم سرویسم 10 مگ هست ولی تا 6 مگ نمیره بیشتر

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

اصلا اسم مخابرات که میاد
    دو قطره بارون زده کابلا زیر خاک کپک زدن
    به هر حال در ایران چیزی به معنای حداقل کیفیت خطوط مخابراتی تعریفش در حد داشتن بوق هست ! طرف میاد دم در خونه تو سال ۲۰۱۵ سیم تلفن رو میده دستت میگه تلفن وصل کن ببین بوق داری ، اگه داشتی کلا تمومه دیگه دستت به مخابرات نمیرسه، نویز و میرایی خط و ... تعریف نشدن. الان هم اگه مشکل از مخابرات باشه راهی نداری مگر بند "پ"

17. 3 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •