تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2505 از 3347 اولاول ... 150520052405245524952501250225032504250525062507250825092515255526053005 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,041 به 25,050 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

این بحث دانلود شبانه هرجند وقت یه بار تبش بالا میگیره . یادمه یه زمانی پارس آنلاین به عنوان اولین شرکتی که خط رو روی 16 مگ بسته بود شبانه رایگان داشت توی تاپیکش یه سری میومدن به اونایی که دانلود زیاد میکردن میگفتم شما چی دانلود میکنین چرا دانلود میکنین میخواین چیکار این دانلود هارو .شروع میکردن به تعیین تکلیف کردن و نشان دادن صراط مستقیم استفاده از اینترنت . حالا هم سر شبانه ایرانسل یازم یه سری اومدن میخوان کسایی که دانلود زیاد میکنن رو به صراط مستقیم هدایت کنن و میگن نحوه استفاده ما از اینترنت درسته و لاغیر.
    دقیقا ظرز تفکر شما مشکل هست

عزیز من روزانه 10 تا نون لواش نیاز دارم برم از نانوایی 20 تا بخرم چی می شه ؟ خیلی ساده دور ریخته می شه حالا ممکنه من نون بیشتری بر می دارم به پشت سریم هم دیگه نرسه

همون پارس آنلاین مثال زدید چرا برداشت ؟ مگر غیر این بود دوستان با 30-40 هزار توی ماهی حرف از 2-3 ترا می زدن ؟ برید تاپیک همراه اول تغرفه نامحدودش از ساعت 1 تا 11 برداشته فردا اون یکی هم بر می داره روزی هم فرا می رسه ایرانسل برداره شما پول دادی حفته هر چقدر استفاده کنی قدری دانلود بزن تا ترابایت ها دیگه جوابگو نباشه .
    Last edited by Mr saeed; 16-10-2016 at 19:55.

2. 9 کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز شما به باند هفت ( همون 2600 ) وصل شدید دیگه. الان دنبال چی هستید . این باند دانلود بهتری میده
    رو مودم mr200 امکان تغییر باند دستی نیست ؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

عزیز من روزانه 10 تا نون لواش نیاز دارم برم از نانوایی 20 تا بخرم چی می شه ؟ خیلی ساده دور ریخته می شه حالا ممکنه من نون بیشتری بر می درم به پشت سریم هم دیگه نرسه

همون پارس آنلاین مثال زدید چرا برداشت ؟ مگر غیر این بود دوستان با 30-40 هزار توی ماهی حرف از 2-3 ترا می زدن ؟ برید تاپیک همراه اول تغرفه نامحدودش از ساعت 1 تا 11 برداشته فردا اون یکی هم بر می داره روزی هم فرا می رسه ایرانسل برداره شما پول دادی حفته هر چقدر استفاده کنی قدری دانلود بزن تا ترابایت ها دیگه جوابگو نباشه .
    نه عزيزم طرز فكر شما اشتباست! كه ميخواي واسه بقيه تعيين كني كه چي خوبه چي بده
    ايشون يا كساي ديگه دارن هزينه اون دانلودي كه ميكنن رو ميدن! حالا چه گرون چه ارزون دارن پرداخت ميكنن! شما نميتوني به كسي بگي چون فلان جا داره يه جنسي رو ارزون ميده زياد نخر چون تموم ميشه!
    كي گفته كه همه كسايي كه دانلود ميكنن ميريزن دور؟! اصلا بريزن دور طرف داره پولش رو ميده بدم ميريزش دور! به كسي مربوط نيست اين قضيه!
    ايرادي هم باشه به شركت هست يا ميتونه با اين قيمت ارايه بده يا نميتونه!
    اون پارس انلاين جمع مردن شبانش هم ربطي به زياد دانلود كدرن نداشت به بخشنامه سازمان تنظيم بود كه همه مجبور شدن حذف كنن!
    وگرنه اينترنتي كه اونا ميخرن كيلووي نيست كه اگه شب استفاده نكنن بتونن روز استفاده كنن
    اگه شب استفاده نشه ميسوزه فرقي به حالشون نميكنه!
    اونا پول پهناي باند ميدن نه حجم

كلا تعيين تكليف كردن واسه هر كسي كه اين خوبه اين بده درست نيست
    طبق قانون هرجا هر كسي طبق قانون عمل كنه درسته!

5. 5 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1 مگابیت؟؟؟ شاید مشکلی چیزی باشه دارن تغییرات میدن وگرنه این سرعت دیگه برای خودشون هم خنده داره .
    چند روز ه منم اینطوری شده، منطقه ۳ (ونک) تهران .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

نه عزيزم طرز فكر شما اشتباست! كه ميخواي واسه بقيه تعيين كني كه چي خوبه چي بده
    ايشون يا كساي ديگه دارن هزينه اون دانلودي كه ميكنن رو ميدن! حالا چه گرون چه ارزون دارن پرداخت ميكنن! شما نميتوني به كسي بگي چون فلان جا داره يه جنسي رو ارزون ميده زياد نخر چون تموم ميشه!
    كي گفته كه همه كسايي كه دانلود ميكنن ميريزن دور؟! اصلا بريزن دور طرف داره پولش رو ميده بدم ميريزش دور! به كسي مربوط نيست اين قضيه!
    ايرادي هم باشه به شركت هست يا ميتونه با اين قيمت ارايه بده يا نميتونه!
    اون پارس انلاين جمع مردن شبانش هم ربطي به زياد دانلود كدرن نداشت به بخشنامه سازمان تنظيم بود كه همه مجبور شدن حذف كنن!
    وگرنه اينترنتي كه اونا ميخرن كيلووي نيست كه اگه شب استفاده نكنن بتونن روز استفاده كنن
    اگه شب استفاده نشه ميسوزه فرقي به حالشون نميكنه!
    اونا پول پهناي باند ميدن نه حجم

كلا تعيين تكليف كردن واسه هر كسي كه اين خوبه اين بده درست نيست
    طبق قانون هرجا هر كسي طبق قانون عمل كنه درسته!
    دوست عزیز برای کسی تعین و تکلیف نکردیم اصلا درست هم نیست ولی نباید همه فرهنگ استفاده از هر چیز نامحدود جا بی افته ؟ بنده فقط راهنمایی کردم

در مورد پارس آنلاین اشتباه می کنید بنده زمانی برنامه ریز مودم های Billion BiPAC شرکت پارس آنلاین شهرک آپادانا بودم دقیقا براین شبانه برداشتن فشار زیادی به شبکه می اومد اون دسته از کاربرانی که شبانه استفاده نمی کردن به شدت ناراضی بودن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پست بالا ببنید زمانی که هنوز مخابرات نامحدودش برنداشته بود بنده اطلاع داشتم چون جایی مشغول هستم که این موراد خیلی زودتر از اعلام شدن به دست شرکت ما می رسه دقیقا همون مورد پارس آنلابین برای ایرانسل پیش اومده به دلیل ترافیک بسیار زیادی که کاربران ایجاد کردن می خواد نامحدود برداره

دوستان هر چقدر می خوان دانلود کنن به بنده و امثال بنده هم ربطی نداره .
    Last edited by Mr saeed; 16-10-2016 at 19:53.

8. 6 کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز برای کسی تعین و تکلیف نکردیم اصلا درست هم نیست ولی نباید همه فرهنگ استفاده از هر چیز نامحدود جا بی افته ؟ بنده فقط راهنمایی کردم

در مورد پارس آنلاین اشتباه می کنید بنده زمانی برنامه ریز مودم های Billion BiPAC شرکت پارس آنلاین شهرک آپادانا بودم دقیقا براین شبانه برداشتن فشار زیادی به شبکه می اومد اون دسته از کاربرانی که شبانه استفاده نمی کردن به شدت ناراضی بودن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پست بالا ببنید زمانی که هنوز مخابرات نامحدودش برنداشته بود بنده اطلاع داشتم چون جایی مشغول هستم که این موراد خیلی زودتر از اعلام شدن به دست شرکت ما می رسه دقیقا همون مورد پارس آنلابین برای ایرانسل پیش اومده به دلیل ترافیک بسیار زیادی که کاربان ایجاد کردن می خواد نامحدود ها برداره

دوستان هر چقدر می خوان دانلود کنن به بنده و امثال بنده هم ربطی نداره .
    سلام دوست عزیز

اصلا این بحث دانلود نامحدود رو از یه نگاه دیگه بیاید بررسی کنیم.

فرض می کنیم دلیلی که دانلود های نامحدود برداشته می شه واقعا ناراضی بودن کاربران غیر دانلودر باشه (که حداقل در مورد ایرانسل به طور مطمئن می تونم بگم اینجوری نیست چون توی شرکت های دیگه که کاربرا ناراضی بودن فشار شبکه رو واقعا می شد حس کرد فشار شبکه هم این نیست که شما 3 مگابیت یا 4 مگابیت سرعت داشته باشید سرعت افت می کنه در حد کیلوبایت در غیر اینصورت اصلا چه دلیلی داره کسی که اینترنت رو واسه کار عادی می خواد ناراضی باشه)

چرا شرکتها تجهیزاتی استفاده نمی کنن که پهنای باند منصفانه تقسیم شه من خودم یادمه توی صبانت شبانه هایی که تست می کردم مثلا سرعتم 10 کیلوبایت در ثانیه بود با یه برنامه که می شد تعداد نامحدود کانکشن گرفت مثلا با 200 تا کانکشن نهایت سرعتی که Downstream rate اجازه می داد رو می گرفتم خوب این یعنی چی یعنی عملا شرکت پهنای باند رو گذاشته به امان خدا هر کسی تعداد دانلود هاش یا کانکشن هاش بیشتر باشه سرعت بیشتری می گیره توقع هم داره کاربرا راضی باشن

توی ایرانسل ولی چند بار که تست انجام دادم با 2 سیم کارت به یه دکل خاص وصل می شدم و با یکی 6 تا فایل 32 کانکشن با IDM می گذاشتم واسه دانلود به محض اینکه با سیم کارت دوم می خواستم کاری انجام بدم سیم کارت اول به طرز محسوسی افت سرعت پیدا می کرد و من حس نمی کردم که سرعت پایینه توی سیم کارت دوم و این یعنی پهنای باند داره تقسیم می شه نمی شه گفت کاملا عادلانه هست ولی حداقل اون وضعیتی که شرکت های ADSL داشتن هم نیست

===============================

یه تجربه جالب دیشب اتفاق افتاد گفتم اینجا بگم شاید به درد کسی بخوره.دیشب دوباره یه طرح نامحدود گرفتم ببینم دوستان می گن سرعت افت کرده اینجا هم همونجوریه یا نه؟ بعد چند تا تست گرفتم دیدم حدود 70 مگابیت سرعت دارم.بعد یه اتفاقی افتاد مجبور شدم گوشی رو ریست کنم بعد از ریست گفتم بذار یه تست دیگه بگیرم تست گرفتم دیدم در عین ناباوری سرعتم شده 8 مگابیت!!!! گفتم توی این چند دقیقه مگه چند نفر اضافه شدن به دانلود کننده ها که اینقدر سرعت افتاد چندین بار هم گوشی رو گذاشتم flight mode که ببینم تغییری می کنه یا نه که دیدم همونه بعد با برنامه network signal info چک کردم دیدم یه دکل اضافه شده به دکل های اطراف و این بعد از ریست شدن داره به اون دکل وصل می شه گوشی رو گذاشتم flight mode و یکم جابه جا شدم توی خونه بعد که وصل شدم دیدم وصل شد به همون دکل پرسرعت سابق.

این قضیه خیلی مهمه که اگر سرعتتون افت می کنه مطمئن باشید به همون دکل سابق دارید وصل می شید چون احتمال داره دکل جدید نزدیک تر بهتون سرعت کمتری داشته باشه
    Last edited by otfbax; 16-10-2016 at 12:51.

10. 8 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

چند روز ه منم اینطوری شده، منطقه ۳ (ونک) تهران .
    ای داداش مال من که نزدیک به دوماهه داغون شده من هم تهران دقیقا بعد از قضیه td این مشکلات شروع شد من تا ۴۰مگ داشتم الان خیلی زور بزنه نزدیکای ۴مگا بیت برسه اون هم ساعتای خلوت حالا بعضی از دوستان اون موقع قبول نمیکردن که مربوط به td هست میگفتن منطقه ها متفاوته ولی الان شاید نظر دوستان کم کم تعغیر کنه حالا به چه دلیل خودم هم نمیدونم ولی احتمالا سیاست ایرانسل بردن کاربرا به سمت اونه والا اخه چی میتونه باعث چنین تغییری تا این حد متفاوت باشه

12. این کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

رو مودم mr200 امکان تغییر باند دستی نیست ؟
    خیر. امکانش نیست

14. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام
    دوستان این وضعیت منه
    RSRP -106 dBm
    SINR 6 dB
    خوبه؟بده؟چه طوره؟چی کنم کم و زیاد بشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

عزیز من روزانه 10 تا نون لواش نیاز دارم برم از نانوایی 20 تا بخرم چی می شه ؟ خیلی ساده دور ریخته می شه حالا ممکنه من نون بیشتری بر می درم به پشت سریم هم دیگه نرسه
    قبل از هدفمندی یارانه-ها که نون سوبسیدی خیلی ارزون بود، اکثر دامدارها برای گاو و گوسفندها-شون نون گرم و تازه میخریدن و به همین دلیل صفهای طولانی برای خرید نون سوبسیدی تشکیل میشد و خیلیا مجبور میشدن برای مصرف شخصی برن سراغ نانوایی-های آزاد-پز

17. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •