بچه ها لیست فریمورها دی لینک کجا میتونم پیدا کنم ؟قبلا یکی از بچه ها داده بود سایتش از تو بوکمارکها حذف شده
ممنون![]()
بچه ها لیست فریمورها دی لینک کجا میتونم پیدا کنم ؟قبلا یکی از بچه ها داده بود سایتش از تو بوکمارکها حذف شده
ممنون![]()
خطت اگر نویز داره این بدردت نمیخوره 2730گیرت نیومد 8960بگیر گفتم 2730توقف تولیده فقط برا مصر داره میزنه که وقتی میارن سریع تموم میشه دفعه قبل که آوردن یکی واسه فامیلمون گرفتم
گروه ما چون پرش لینک داشت تعطیلش کردن جاش ما رو گذاشتن تو گروه شما و شما رو انداختن تو یه گروه دیگه الان اصلا پرش لینک ندارم
فقط سفید هستاینو خیلی تعریف کردن ازش
خوب چرا برای شما مستقیم یه گروه جدید نساختن؟
من از ظهر قطع و وصل میشدم ولی تا ساعت 10 شب همون رنج قبلی بودم بعد از اون سر و کله 5.223 پیدا شد , اگر اینجوری باشه که تو میگی که دیگه فاتحه مع الصلوات جمعش کنیم بره بهتره قبلا 6 ساعت در روز حداقل نت قطع بود الانم که مضخرفترین رنج ایپی روی کره زمین اومد سراغمون![]()
سفیدش هم بدک نیست ولی خب باگ داره فریمورش سنگینه و کار کردن باهاش پیچیدست به نویز هم حساسه چیپستش ریلتک تایوانیه ولی مشکیش چیپستش برودکام آمریکاییه از نظر من مشکیش خیلی سرتره
ایپی های 37 دوباره برام برگشتن
37 در حد تک رقمی هاست و از کلیه رنج ایپی ها بهتر شده البته اگر کیفیتش همینجوری بمونه
![]()
زنگ میزم پشتیبانی میگه به اپراتور شماره فلان وصل شدید هیچکی پشت خط نیست اینا دیگه زدن سیم آخر
یه هفته هست نت درست حسابی ندارم حوصله حضوری رفتن برا جمع آوری پورت هم ندارم
خیر. حداکثر سرعت همینه و بیشتر نمیشه
انداختنم تو گروه قبلیم باز پرش لینکا شروع شدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)