تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2505 از 4428 اولاول ... 1505200524052455249525012502250325042505250625072508250925152555260530053505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,041 به 25,050 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مرسی از پاسخ های دوستان .. و راهنمایی هاشون..

میدونید من نمیخوام هر ماه اینترنتم رو عوض کنم وهی تست کنم چون روزانه خیلی نیاز دارم به نت و خب تعویض سرویس و رفتن از این شرکت به اون شرکت، هم از نظر مالی به صرفه نیست هم مهمتر اینکه زمان میبره تا سرویس جدید روی خط بگیره.. همینطوریشم الان عزا دارم که یه هفته ای نت ندارم تا کارهامو انجام بدم..

الان دغدغه اصلی من اینه که سرویس : 1- بعد از 10 شب دانلود پشت سرهم سرویس محدود نشه سرعت شبانش !! 2- افت سرعت فاحش تو دانلود شبانه نباشه .. ! در واقع تو اون حد فاصل 5 ساعت میانگین سرعت حداقل طوری باشه که دیگه کم کم در حد 2 گیگ دانلود شبانه باشه..

سرویس POL-1024-3G از محدودها رو امار دانلودش و سرعتش رو کسی داره !!؟ سرعت روزانه و شبانه چقدر هست و ... ؟

منطقه مخابراتی 3 تهران هستم .. اگه کسی هم امار این منطقه رو داره .. لطف کنه یه اطلاعاتی بده ..

خیلی خیلی خیلی ممنون ..
    عزیز تنها راهت اینه که ۱ ماه بگیری تست کنی ، چون هر کی هم هر چی بگه تجربه منطقه خودشو گفته که اصلا به منطقه شما شاید ربطی نداشته باشه

مثلا من مرکز مخابرات دانشگاه هستم پس من هر چی بگم شاید با منطقه مخابرات شما کلا فرق کنه !

تو محلتون ببین کسی از پارس سرویس نداره که ازش بپرسی ؟

خیلی شرکت های دیگه هم هستن که حداقل ۲ گیگ رو شبی میدن مثل های وب که مرکز ما ساپورت نمیکرد که تستش کنم ولی دوستانی که دارن این مقدار حجمی که شما میگی رو راحت دارن هر شب میگیرن

مثلا من الان بیشتر از ۸ ماهه شبی ۵.۵ گیگ میگیرم از مبین نت ، ولی خیلیا با همین طرح من ۱ گیگ بزور دانلود میکنن ، پس تا تست نکنی معلوم نمیشه

Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

2. 5 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

مرسی از پاسخ های دوستان .. و راهنمایی هاشون..

میدونید من نمیخوام هر ماه اینترنتم رو عوض کنم وهی تست کنم چون روزانه خیلی نیاز دارم به نت و خب تعویض سرویس و رفتن از این شرکت به اون شرکت، هم از نظر مالی به صرفه نیست هم مهمتر اینکه زمان میبره تا سرویس جدید روی خط بگیره.. همینطوریشم الان عزا دارم که یه هفته ای نت ندارم تا کارهامو انجام بدم..

الان دغدغه اصلی من اینه که سرویس : 1- بعد از 10 شب دانلود پشت سرهم سرویس محدود نشه سرعت شبانش !! 2- افت سرعت فاحش تو دانلود شبانه نباشه .. ! در واقع تو اون حد فاصل 5 ساعت میانگین سرعت حداقل طوری باشه که دیگه کم کم در حد 2 گیگ دانلود شبانه باشه..

سرویس POL-1024-3G از محدودها رو امار دانلودش و سرعتش رو کسی داره !!؟ سرعت روزانه و شبانه چقدر هست و ... ؟

منطقه مخابراتی 3 تهران هستم .. اگه کسی هم امار این منطقه رو داره .. لطف کنه یه اطلاعاتی بده ..

خیلی خیلی خیلی ممنون ..
    سلام
    عزیز من منطقه 1 هستم و زیاد دانلود شبانه ندارم اما
    یکی از دوستام خوره دانلوده اونم تو شب، فکر کنم هر شبی نزدیک به 2.3 گیگ دانلود داشت که تا اون جایی که میدونم1- نه سرعتش رو محدود کردن 2- افت سرعت هم تو سرعت شب نبود حتی تقریبا میشه گفت با همون سرعت روز دانلود می کرد
    خودمم یه بار 1 مگ داشتم، سرعت دانلودش حداکثر 470 بود. البته الان که 512 هم دارم تقریبا همونه( نمیدونم چرا یه چیزی هی داره به من میگه که انگار اصلا هیچ فرقی ندارن)

در هر صورت به نظر تمامی این چیزا فقط و فقط به منطقه مورد نظر شما برمیگرده،ممکنه تو منطقه شما سرعت ها با این چیزایی که میگم فرق داشته باشه

4. 2 کاربر از Alli13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز چرا ایشون رو گمراه میکنید ؟؟؟؟ !! یعنی می خواید بگید پارس آنلاین محدود نمیکنه ؟ !!!!!!!! شما احتمالا اصلا دانلود رایگان شبانه ندارید!! من ماه پیش 23 گیگ دانلود کردم محدود شدم !! سرعتم اومده بود روی 20 !
    سایر دوستان هم هستن که اگر صفحات قبلی این تاپیک مطالعه بشه به این مورد اشارات فراوانی داشتند !
    لطفا ایشون رو گمراه نکنید

سرویستون چیه؟ محدود یا نامحدود؟

طبق تجربه ای که من داشتم پارس کلا محدود نمیکنه
    ولی دو حالت داره شما یا از سرویس های نامحدود استفاده می کنید که تا یه حجم مشخصی میشه با سرعت بالا دان کرد بعد از اون محدود میشی
    یا از سرویسهای 512 به پایین استفاده میکنید که فکر میکنم این سرویسها هم بعد از حجم مشخصی محدود میشن
    ولی سرویسهای 1و2 مگ رو من امتحان کردم به هیچ عنوان محدود نمیکنن با وجود اینکه من در ماه شاید کلا دو روز دانلود شبانه نداشته باشم

بنده هم موافقم که : "" طبق تجربه ای که من داشتم پارس کلا محدود نمیکنه"" ولی نیاز هست که یه توضیحی عرض کنم:

سرویس های نامحدود پس از مقدار مشخصی دانلود ماهانه ( با سرعت بالا) سرعتشون میاد روی سرعت واقعی که خریداری شده است،که جدولش رو بارها دوستان توی همین تاپیک گذاشته اند که شما هم توضیح داده اید. مثلا" سرویس 128 کیلو بیت بر ثانیه سرعت واقعی خریداری شده 16 کیلو بایت! بر ثانیه هست که پارس آنلاین لطف میکنه و به مقدار مجموع دانلودی که در 30 روز شبانه روزی با سرعت 16 کیلو بایت بر ثانیه میشه انجام داد، سرویس رو پر سرعت میده و پس از اتمام این مقدار، سرعت رو وقعی میکنه. که خوب دمش گرم

سرویس های محدود حجمی، محدودیتی برای دانلود روزانه ندارند، اما دانلود شبانه شون وقتی توالی دانلود داشته باشند (یعنی هر شب تا صبح دانلود کنند) پس از مدتی سرعت دانلود شبانه کاهش پیدا میکنه، که دوباره اگه یکی دو هفته دانلود شبانه نداشته باشند، سرعت به حالت ایده آل (که برای هر شخص بسته به منطقه مخابراتی و ... دارد) نزدیک میشه. البته باز پارس آنلاین لطف میکنه و کاهش سرعت رو در بدترین حالت به اندازه سرعت واقعی خریداری شده میرسونه که باز نمیشه گفت محدود میکنه.
    مثلا" فردی که سرویس یک مگا بیت بر ثانیه داره باید سرعتش در بهترین حالت 128 کیلوبایت بر ثانیه باشه که خوب روزانه سرعتی که پارس میده تقریبا" برای همه بالای 300 کیلو بایت هست تا یک مگا بایت (هشت مگا بیت بر ثانیه!) که دمش گرم
    شبانه هم باز به همین ترتیب، سرویس یک مگ در حالت واقعی باید 2.2 گیگ دانلود بده بهمون که این مقدار دانلود تقریبا" میشه گفت کف دانلود شبانه مون هست، که حتی با توالی دانلود شبانه بصورت مداوم هم میزان دانلود تا این حد کهش پیدا نمیکنه.

البته باید توجه کرد که شیوه دانلود و نوع لینک های دانلودی (مستقیم باشند یا نه) هم تاثیر زیادی در میزان دانلود داره.

البته این نظر تنها من نیست، بلکه مجموع نظرات دوستانی هست که چندین سال هست پارس آنلاین دارند و توی این تاپیک فعالیت میکنند و قبلا" در این رابطه نظر خودشون رو اعلان کرده اند.

دوسته عزیز اگر شما را یا کسی را محدود کردن , دلیل نمیشه تجربه بدتون را به همه تعمیم دهیم...برای بنده هم طول 5 سال هرگز محدود نشدم...
    فکر نکنم شبی هم بوده باشه که دانلود نکرده باشم
    پارس سرعتش شاید نوسان داشته باشه و 100 درصد بالا پایین داره ولی هرگز محدودیت به دلیل استفاده از دانلود شبانه حداقل برای من نداشته.

و سرعت هم 100 درصد به مرکز مخابراتی و کیفیت سرویس پارس و تجهیزاتش در اون شهر و کیفیت خط های زیر ساختی و رو ساختی تا خانه شما داره....پس شاید ممکنه در شهر ایشون سرویس دیگری بهتر از پارس هم موجود باشه و 100 البته باید تحقیق کنند تا در اینده پشیمان نشن....
    اسمش رو نمیشه گذاشت محدود کردن، اسمش کاهش سرعت دانلود شبانه تا حد سرعت واقعی خریداری شده هست. شما چند هفته دانلود شبانه نکنید، بعدش خواهید دید که سرعت شبانه تون چقدر بالا خواهد رفت.

امروز بعد از 5-6 سال تنظیمان رو از bridge به pppoe روی خود مودم تغییر دادم ! 6 سال با کانکشن وصل میشدم !!!
    خوب وقتی بخواهید از ترفند های دانلود رایگان استفاده کنید، مجبورید اینجوری باشه، ما که هنوزم هم Bridge هستیم.

6. 2 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

دوستان
    socks و pptp برای شما کار میکنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    عزیز من منطقه 1 هستم و زیاد دانلود شبانه ندارم اما
    یکی از دوستام خوره دانلوده اونم تو شب، فکر کنم هر شبی نزدیک به 2.3 گیگ دانلود داشت که تا اون جایی که میدونم1- نه سرعتش رو محدود کردن 2- افت سرعت هم تو سرعت شب نبود حتی تقریبا میشه گفت با همون سرعت روز دانلود می کرد
    خودمم یه بار 1 مگ داشتم، سرعت دانلودش حداکثر 470 بود. البته الان که 512 هم دارم تقریبا همونه( نمیدونم چرا یه چیزی هی داره به من میگه که انگار اصلا هیچ فرقی ندارن)

در هر صورت به نظر تمامی این چیزا فقط و فقط به منطقه مورد نظر شما برمیگرده،ممکنه تو منطقه شما سرعت ها با این چیزایی که میگم فرق داشته باشه

فرق دارند با هم، بعد از مدتی که پیوسته دانلود شبانه بکنید، سرعت 512 از ساعت 2 تا 6 صبح تقریبا" میاد رو 60، 70 کیلو ولی سرعت سرویس یک مگ میاد رو 130 کیلو بایت
    ساعت 6 تا 7 ولی سرعت میشه تقریبا" مثله روزانه

دوستان
    socks و pptp برای شما کار میکنه؟
    ساکز 10 روزی هست که قطع شده
    Last edited by fishdilo; 26-09-2013 at 16:04.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خوب وقتی بخواهید از ترفند های دانلود رایگان استفاده کنید، مجبورید اینجوری باشه، ما که هنوزم هم Bridge هستیم.
    ترفند های دانلود رایگان دیگه چی هستن !؟
    -------------------
    یه سوال دیگه : من که الان تنظیمات رو pppoe گذاشتم راحت میتونم با موبایل تو خونه به اینترنت وایرلس مودم وصل بشم ؟ تنظیم خاصی که نداره دیگه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

امروز بعد از 5-6 سال تنظیمان رو از bridge به pppoe روی خود مودم تغییر دادم ! 6 سال با کانکشن وصل میشدم !!!
    سلام
    دوستمون بحث کانکشن رو وسط کشید من یاد یه مشکلی افتادم گفتم مطرح کنم شاید دوستان دیگه راه حلی داشته باشن
    منم کلا از کانکشن (حالت bridge) استفاده میکنم فقط یه مشکلی که دارم اینه که نزدیک صبح که میشه تقریبا از ساعت 5 به بعد یه دوباری نت قطع میشه حالا نمیدونم لینک میپره کانکششن قطع میشه که من این مشکل رو با برنامه Advanced Dialer حل کردم کار این نرم افزار اینه که به محض اینکه کانکشن قطع میشه شروع میکنه به شماره گیری مجدد ووصل کردن اینترنت
    کلا فکر میکنم اینکه تو صبح سرعت پارس نزدیک به سرعت واقعی میشه به همین دلیله
    حالا سوالم اینه که اولا شما هم با این مشکل مواجه هستین؟
    دوما اگه من بخوام از حالت pppoe استفاده کنم اونوقت اگه نت قطع بشه خودش اوتومات وصل میشه یا ترفند خاصی داره(تو این حالت نمیشه از اون نرم افزار استفاده کرد چون اون فقط کانکشن اینترنت رو میشناسه)
    ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    دوستمون بحث کانکشن رو وسط کشید من یاد یه مشکلی افتادم گفتم مطرح کنم شاید دوستان دیگه راه حلی داشته باشن
    منم کلا از کانکشن (حالت bridge) استفاده میکنم فقط یه مشکلی که دارم اینه که نزدیک صبح که میشه تقریبا از ساعت 5 به بعد یه دوباری نت قطع میشه حالا نمیدونم لینک میپره کانکششن قطع میشه که من این مشکل رو با برنامه Advanced Dialer حل کردم کار این نرم افزار اینه که به محض اینکه کانکشن قطع میشه شروع میکنه به شماره گیری مجدد ووصل کردن اینترنت
    کلا فکر میکنم اینکه تو صبح سرعت پارس نزدیک به سرعت واقعی میشه به همین دلیله
    حالا سوالم اینه که اولا شما هم با این مشکل مواجه هستین؟
    دوما اگه من بخوام از حالت pppoe استفاده کنم اونوقت اگه نت قطع بشه خودش اوتومات وصل میشه یا ترفند خاصی داره(تو این حالت نمیشه از اون نرم افزار استفاده کرد چون اون فقط کانکشن اینترنت رو میشناسه)
    ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن
    تو ساعات رایگان بخصوص نزدیک صبح بیشتر مواقع لینک از طرف پارس قطع و وصل میشه و رو هر حالتی باشید فرقی نمیکنه و رو حالت PPPOE هم این اتفاق میفته.
    رو حالت PPPOE اگر باشید قطع و وصل به صورت اتوماتیک هست و مودم به محض قطع شدن سریع دوباره ریکانکت میکنه و وصل میشه.
    موفق باشید.

12. 2 کاربر از Core بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ترفند های دانلود رایگان دیگه چی هستن !؟
    -------------------
    یه سوال دیگه : من که الان تنظیمات رو pppoe گذاشتم راحت میتونم با موبایل تو خونه به اینترنت وایرلس مودم وصل بشم ؟ تنظیم خاصی که نداره دیگه ؟
    ترفند توی امضام هست، امروز یه چیزی متوجه شدم که دوباره امشب تستش می کنم، از 1:30 به بعد هم ظاهرا" میشه همین کاری که تو امضام هست رو انجام داد.

با pppoe می تونید، تنیمات خاصی هم نداره، وایرلس رو که شناخت، پسورد رو میزنید و وصل میشه

14. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام میگم تو قزوین زنگ زدم پرسیدم خط ها رو روی 9 مگ میبنده پارس انلاین به نظرتون شبی چند گیگ میشه گرفت اگه رو 9 مگ باشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •