تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2505 از 2550 اولاول ... 150520052405245524952501250225032504250525062507250825092515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,041 به 25,050 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بسیار تشکر دوست عزیز که اطلاعاتت خوبتون رو به اشتراک میذارید.
    فقط اینکه میگید وقتی مخابرات قطغع میشه، آیا مخابرات خیلی قطعی داره؟

میدونید من نه اهل بازی هستم نه اینکه خیلی زیاد دانلود میکنم(نه اینکه دانلود نکنم اندازه شما نه) من دانشجوی دکترا هستم و خیلی به وبسایتها سر میزنم، مقاله دانلود میکنم و یک سری فیلمهای آموزشی دانلود میکنم ؛ حالا شایدم یه موقع دانلود غیرآموزشی؛آپلود مقالات رو دارم ؛ایمیل میفرتم و میگیرم؛ تلگرام تحت ویندوز دارم و فرومهای آموزشی عضو هستم .... بیشتر برام مهمه قطعی نداشته باشه، آها خیلی مهمه که بتونه وبسایتهای خارجی رو خوب و با سرعت بیاره؛ خصوصا اگر مجبور باشم از شیلتر شکن استفاده کنم، واسه مثلا یو تووب و....
    سرعتش مناسب باشه مثلا از وایمکس کمی بهتر هم باشه قابل قبوله، درواقع میشه گفت یه جورایی حجم برام مهمتره، و البته قیمت (که وایمکس بسیار گرونه و من تازه الان فهمیدم؛ 3 گیگ یه ماهه 256کیلو 18000تومنه و ا گیگ بسته افزایشی 8700 تومنه)
    شما چی پیشنهاد میدید؟ ای دی اس ال ؟اگر بله کدوم شرکت، مخابرات؟ یا نه اینترنت همراه ، در این صورت : ایرانسل؟ همراه اول؟ رایتل؟

سلام.
    قبلا قطعیش زیاد بود ولی الان نه تقریبا stable هست ولی گاها کیفیتش میاد پایین . مثلا باید چند بار صفحرو رفرش کنین تا باز بشه ...
    من تو دفتر دارم استفاده میکنم و مصرفمون زیاده و این بسته " اینترنت غیر حجمی ویزه 2 مگ 25 گیگ خریدم ماهانه 40 تومن که سرعتش تا 10 مگ بازه و تقریبا 90 گیگ هم دانلود شبانه میده این سرویس. در شرایط فعلی راضیم.
    ولی ظاهرا سرویس های نامحدود سرعتشون باز شده ولی مصرف منصفانه دارن یعنی بعد از یکم مصرف سرعتشون میاد پایین . حجمشون نمیدونم چه قدره میخوام زنگ بزنم بپرسم.
    یوتیوب و فیسبوک و توییتر الان بازن رو مخابرات.
    در کل ADSL از همراه stable تره. ایرانسل هم که بگیر نگیر داره که خوب خط بده یا نه. من ADSL رو پیشنهاد میکنم ولی اگه همراه خواستین حتما ایرانسل بقیه به درد نمیخورن.

من دوباره از شما تشکر میکنم که این سایت رو لینک زدید، نه به خاطر خرید که من میخواستم از ایرانسل بخرم اما....
    به خاطر اینکه مشخصات رو نوشته و ویندوز 10رو ساپورت نمیکنه!!!! که خیلی مهم بود برام، من ویندوز 10 دارم!!!!!!!
    اگه گیم بازی نمیکنین و DX12 لازم ندارین برگردین win8.1 . من رو لبتابم win10 زدم هیچی کار نکرد درایور هم نبود برگشتم همون 8.1. تازه اگه گیم باز نیستین کلا برین لینوکس راحت بشین. من فقط به 2 دلیل مجبور شدم رو ویندوز بمونم : گیم و برنامه نویسی با C#/Xamarin

2. 2 کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

امروز چقدر عالیه مخابرات

وبگردی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسپید تست : تبریز سرور بلوط

Last edited by fanoostalaei; 03-12-2016 at 13:16.

4. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام.
    قبلا قطعیش زیاد بود ولی الان نه تقریبا stable هست ولی گاها کیفیتش میاد پایین . مثلا باید چند بار صفحرو رفرش کنین تا باز بشه ...
    من تو دفتر دارم استفاده میکنم و مصرفمون زیاده و این بسته " اینترنت غیر حجمی ویزه 2 مگ 25 گیگ خریدم ماهانه 40 تومن که سرعتش تا 10 مگ بازه و تقریبا 90 گیگ هم دانلود شبانه میده این سرویس. در شرایط فعلی راضیم.
    ولی ظاهرا سرویس های نامحدود سرعتشون باز شده ولی مصرف منصفانه دارن یعنی بعد از یکم مصرف سرعتشون میاد پایین . حجمشون نمیدونم چه قدره میخوام زنگ بزنم بپرسم.
    یوتیوب و فیسبوک و توییتر الان بازن رو مخابرات.
    در کل ADSL از همراه stable تره. ایرانسل هم که بگیر نگیر داره که خوب خط بده یا نه. من ADSL رو پیشنهاد میکنم ولی اگه همراه خواستین حتما ایرانسل بقیه به درد نمیخورن.

اگه گیم بازی نمیکنین و DX12 لازم ندارین برگردین win8.1 . من رو لبتابم win10 زدم هیچی کار نکرد درایور هم نبود برگشتم همون 8.1. تازه اگه گیم باز نیستین کلا برین لینوکس راحت بشین. من فقط به 2 دلیل مجبور شدم رو ویندوز بمونم : گیم و برنامه نویسی با C#/Xamarin

سپاس.
    نه یه تبلت ویندوزی دارم که دهه اما ارجیناله. وگرنه که لپ تابم 7 است. من هم اصلا کار گیم ندارم اما منم کارم با نرم افزارهای ویندوزیه، برنامهنویسی هم که یکی از کارامه!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

دوستان تبریزی کسی شاتل داره؟ ایا راضی هستید؟ قطعیش چه طوریه؟ و ایا وبهای خارجی رو خوب میاره؟

به نظرتون شاتل خوبه یا مخابرات؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

up ....up.....

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان تبریزی کسی شاتل داره؟ ایا راضی هستید؟ قطعیش چه طوریه؟ و ایا وبهای خارجی رو خوب میاره؟

به نظرتون شاتل خوبه یا مخابرات؟
    من قبلا هم مخابرات داشتم هم شاتل، از شاتل بیشتر راضی بودم، برای وبگردی عادی فرق زیادی ندارند.

9. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تبریز مقدس

پيش فرض

دوستان من آسیاتک دارم و میخوام سرویسم رو تمدید کرده و سرویس عصرانه 365 گیگ رو بردارم ولی اصلا همچین سرویسی در قسمت تمدید نیست !!

چجوری اقدام و تمدید کنم ؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من آسیاتک دارم و میخوام سرویسم رو تمدید کرده و سرویس عصرانه 365 گیگ رو بردارم ولی اصلا همچین سرویسی در قسمت تمدید نیست !!

چجوری اقدام و تمدید کنم ؟؟
    در قسمت سرعت، تمامی سرویسها را انتخاب کنید تا این سرویس نشان داده شود.

12. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تبریز مقدس

پيش فرض

در قسمت سرعت، تمامی سرویسها را انتخاب کنید تا این سرویس نشان داده شود.
    نیاورد دوست عزیز

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من همین الان هم رفتم آورد، اول تمدید سرویس را انتخاب کردم بعد سرویس اینترنت حجمی بعد شروع از انتهای سرویس و در آخر سرعت 16 مگ را انتخاب کردم و سرویس عصرانه را آورد، اگر باز هم نتوانستید زنگ بزنید 1544 خودشان سرویس را برایتان ثبت کنند.
    شاید هم مرورگرتان با سایت آسیاتک مشکل دارد.
    Last edited by 971971; 11-12-2016 at 12:51.

15. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •