تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2504 از 4105 اولاول ... 1504200424042454249425002501250225032504250525062507250825142554260430043504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,031 به 25,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

دوستان من رشتم مهندسی مکانیک جامدات بوده به نظرتون ارتش میافتم یا سپاه یا نیروی انتظامی ؟ اینی که دوستان میگن تاریخ رو خودمون مشخص میکنیم خب همه مخوان برن اسفند که !! اونوقت پر نمیشه؟
    اگه پذیرش کنید احتمال زیاد سپاهید ولی در غیر این صورت یا ارتش یا نیرو انتظامی می افتید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

از دوستانی که هنوز سربازی نرفتن یه نصیت براشون دارم به عنوان برادر کوچیک تر ، اگه مدرک بالا دارید سریع واسه اعزام اقدام کنید
    ما دیروز رفتیم خیلی با احترام برخورد کردن حتی آسایشگاهمون یه ساختمون شیک بود و حتی دو تا بشین پاشون ندادن ، بعدش لباس دادن و 4 روز مرخصی
    هر کی میگه سربازی سخته داره چرت میگه ، مث هتل میمونه من که میدونم 21 ماه قراره لذت ببرم
    موقع دستشویی شستن و حمالی برای کادری ها و فحش خوردن و تحقیر شدن هم منتظر این حرفا هستیم،مگه اینکه دکترا باشی یا امریه جای هتل افتادی

3. 4 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان من رشتم مهندسی مکانیک جامدات بوده به نظرتون ارتش میافتم یا سپاه یا نیروی انتظامی ؟ اینی که دوستان میگن تاریخ رو خودمون مشخص میکنیم خب همه مخوان برن اسفند که !! اونوقت پر نمیشه؟
    دوست عزیز نیار به تکرار سوالتون نیست، کمی صفحات قبل را مطالعه میکردید جوابتون را میگرفتین.

هیچ کس نمیتونه بگه شما کجا میوفتین ولی احتمال اینکه شما سپاه بدون پذیرش بیوفتید نزدیک به صفره.

5. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از دوستانی که هنوز سربازی نرفتن یه نصیت براشون دارم به عنوان برادر کوچیک تر ، اگه مدرک بالا دارید سریع واسه اعزام اقدام کنید
    ما دیروز رفتیم خیلی با احترام برخورد کردن حتی آسایشگاهمون یه ساختمون شیک بود و حتی دو تا بشین پاشون ندادن ، بعدش لباس دادن و 4 روز مرخصی
    هر کی میگه سربازی سخته داره چرت میگه ، مث هتل میمونه من که میدونم 21 ماه قراره لذت ببرم
    سلام شما کجا افتادی ؟ منظورم کدوم هتل ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    پدر من در زمان جنگ خدمت کرده یعنی وقتی که خدمت 18 ماه بوده. 3ماه آموزش تو جلدیان بوده و 15 ماه هم در ژاندارمری مهاباد.
    اما 6 ماه هم اضافه، دوره احتیاط در ژاندارمری رشت گذرونده و الان دوتا کارت داره. به من چقد کسری تعلق میگیره و کجا باید برم؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

شما مثل اینکه تو باغ نیستی زیاد.. وظیفه ارتش دفاع از کشور در برابر تهدیدات خارجیه..اجازه تجاوز به کشور رو نمیده. لازمش اینه که نیروی نظامیشو همیشه اماده تو پادگان ها داشته باشه و توان رزمیش حفظ بشه تا فکر تجاوز به سر کشورای دیگه نزنه..ولی نیروی انتظامی وظیفه اش برقراری نظم داخل کشوره.واسه همین با مردم به طور مستقیم در رابطه ست.

خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه .این که دیگه فرقی بازندان نداره .اگه منو به خاطر سربازی نرفتن زندانی هم کنن بازم میارزه به افتادن تو ارتش

پس یعنی اینایی که میفتن تو ارتش بعد از اموزشی هم تمرینات رزمی و ورزش و اینا دارن که همیشه بدنشون اماده باشه یا بعد از اموزشی دیگه تمرین نمیدن ؟
    Last edited by ahwazp30; 24-10-2014 at 19:27.

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خدا میدونه کدوم هتل پنج ستاره ای افتاده!!!!!

پس فردا ایشون هم میگه من خدمت کردم!!!!!!!!

پس ما باید چی بگیم! شاخ غول شکستیم خدا شاهده!!!!!

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

حذف شود plz
    Last edited by ahwazp30; 25-10-2014 at 14:07.

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

دوستان من شنیدم میگن تازگیا پذیرش رو فقط به اونایی که بسیج فعال دارن میدن درسته یا نه؟

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه .این که دیگه فرقی بازندان نداره .اگه منو به خاطر سربازی نرفتن زندانی هم کنن بازم میارزه به افتادن تو ارتش

پس یعنی اینایی که میفتن تو ارتش بعد از اموزشی هم تمرینات رزمی و ورزش و اینا دارن که همیشه بدنشون اماده باشه یا بعد از اموزشی دیگه تمرین نمیدن ؟
    اونم بستگی داره کجا بیفتی و چه پستی داشته باشی

مثلا رفیق من که 10 ماه پاسداری میداد(کلاس پنجمه مدرکش!) خب همون داستان آموزشی رو به شکل کمی خفیف تر داشت تو این 10 ماه تا بعد گذاشتنش سرباز خدماتی بهداری(بشور و بساب!)

رفیق دیگه من با لیسانس روانشناسی 6 ماه پاسداری داد!!!!!! چون 2 تا روانشناس بودن و اونی که پایه خدمتی بالاتری داشت پاسداری نمی داد! ارتشه دیگه! بنده خدا کلی هم بیگاری رفته بود و آشغال جمع کرده بود!!!!!!

ولی در کل به مدرک و جایی که میفته بستگی داره ولی عمدتا محدودتر میشه به همون مراسم 29 فروردین و 31 شهریور و هفته ناجا واسه نیروی انتظامی و...

13. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •