اگه پذیرش کنید احتمال زیاد سپاهید ولی در غیر این صورت یا ارتش یا نیرو انتظامی می افتید
اگه پذیرش کنید احتمال زیاد سپاهید ولی در غیر این صورت یا ارتش یا نیرو انتظامی می افتید
موقع دستشویی شستن و حمالی برای کادری ها و فحش خوردن و تحقیر شدن هم منتظر این حرفا هستیم،مگه اینکه دکترا باشی یا امریه جای هتل افتادی
دوست عزیز نیار به تکرار سوالتون نیست، کمی صفحات قبل را مطالعه میکردید جوابتون را میگرفتین.
هیچ کس نمیتونه بگه شما کجا میوفتین ولی احتمال اینکه شما سپاه بدون پذیرش بیوفتید نزدیک به صفره.
سلام شما کجا افتادی ؟ منظورم کدوم هتل ؟![]()
سلام دوستان
پدر من در زمان جنگ خدمت کرده یعنی وقتی که خدمت 18 ماه بوده. 3ماه آموزش تو جلدیان بوده و 15 ماه هم در ژاندارمری مهاباد.
اما 6 ماه هم اضافه، دوره احتیاط در ژاندارمری رشت گذرونده و الان دوتا کارت داره. به من چقد کسری تعلق میگیره و کجا باید برم؟
خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه .این که دیگه فرقی بازندان نداره .اگه منو به خاطر سربازی نرفتن زندانی هم کنن بازم میارزه به افتادن تو ارتش
پس یعنی اینایی که میفتن تو ارتش بعد از اموزشی هم تمرینات رزمی و ورزش و اینا دارن که همیشه بدنشون اماده باشه یا بعد از اموزشی دیگه تمرین نمیدن ؟
Last edited by ahwazp30; 24-10-2014 at 19:27.
خدا میدونه کدوم هتل پنج ستاره ای افتاده!!!!!
پس فردا ایشون هم میگه من خدمت کردم!!!!!!!!
پس ما باید چی بگیم! شاخ غول شکستیم خدا شاهده!!!!!![]()
حذف شود plz
Last edited by ahwazp30; 25-10-2014 at 14:07.
دوستان من شنیدم میگن تازگیا پذیرش رو فقط به اونایی که بسیج فعال دارن میدن درسته یا نه؟
اونم بستگی داره کجا بیفتی و چه پستی داشته باشی
مثلا رفیق من که 10 ماه پاسداری میداد(کلاس پنجمه مدرکش!) خب همون داستان آموزشی رو به شکل کمی خفیف تر داشت تو این 10 ماه تا بعد گذاشتنش سرباز خدماتی بهداری(بشور و بساب!)
رفیق دیگه من با لیسانس روانشناسی 6 ماه پاسداری داد!!!!!! چون 2 تا روانشناس بودن و اونی که پایه خدمتی بالاتری داشت پاسداری نمی داد! ارتشه دیگه! بنده خدا کلی هم بیگاری رفته بود و آشغال جمع کرده بود!!!!!!
ولی در کل به مدرک و جایی که میفته بستگی داره ولی عمدتا محدودتر میشه به همون مراسم 29 فروردین و 31 شهریور و هفته ناجا واسه نیروی انتظامی و...
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)