من طی این چند سال با همچین موردی که شما میگید مواجه نشدم ! این مورد رو شاتل داره که فکر کنم خیلی ها هم تجربش کردن !
من طی این چند سال با همچین موردی که شما میگید مواجه نشدم ! این مورد رو شاتل داره که فکر کنم خیلی ها هم تجربش کردن !
کلا پس راضی هستی شما !؟ میتونید زحمت بکشید یه جزئیاتی از سرویستون بگین.. تهران هستین دیگه !؟
اینکه مثلا پینگ روزانه اش چقدره به طور متوسط !؟ و مثلا تفاوت سرعت دانلود شبانه و روزانه اش چقدر هست !؟ و میانگین شبی چقدر دانلود میکنید ..
خیلی ممنون میشم..![]()
دوست عزیز چرا ایشون رو گمراه میکنید ؟؟؟؟ !! یعنی می خواید بگید پارس آنلاین محدود نمیکنه ؟ !!!!!!!! شما احتمالا اصلا دانلود رایگان شبانه ندارید!! من ماه پیش 23 گیگ دانلود کردم محدود شدم !! سرعتم اومده بود روی 20 !
سایر دوستان هم هستن که اگر صفحات قبلی این تاپیک مطالعه بشه به این مورد اشارات فراوانی داشتند !
لطفا ایشون رو گمراه نکنید![]()
طبق تجربه ای که من داشتم پارس کلا محدود نمیکنه
ولی دو حالت داره شما یا از سرویس های نامحدود استفاده می کنید که تا یه حجم مشخصی میشه با سرعت بالا دان کرد بعد از اون محدود میشی
یا از سرویسهای 512 به پایین استفاده میکنید که فکر میکنم این سرویسها هم بعد از حجم مشخصی محدود میشن
ولی سرویسهای 1و2 مگ رو من امتحان کردم به هیچ عنوان محدود نمیکنن با وجود اینکه من در ماه شاید کلا دو روز دانلود شبانه نداشته باشم
سلام
نه تهران نیستم، بله به شخصه از دانلود شبانش ! راضی هستم ! بقیه موارد تعطیله ! پینگش بالاست ( برا داخلی ها خوبه ولی برا خارجی ها حول و حوش 250-350 هست ) ، قطعیش برای من حداقل، وحشتناکه ! الان سرویسم 2 مگ هست سه ماهه، سرعت روزانه 400-500 ، و شبانه 300-400 ... اولا که سرویس رو گرفته بودم روزانه ثابت رو 250 بود و شبانه 200 ! بعد از مدتی سرعت ها رفت بالا ! البته خط من رو 4 مگ بسته شده ، بعضی از دوستان هستن که سرویسشون رو 9 مگ بسته شده و سرعت بالاتری هم دارن ! ( خط های تهران به نظرم روی 4 مگ بسته شدن ) ... میانگین هم شبانه 5 تا 7 گیگ دانلود دارم ( همشون از لیچر هایی مثل اکسپرس لیچ ) ... شما حتما از کسانی که منطقه ی مخابراتیشون با شما یکی هست سوال کنید ، چون منطقه ی مخابراتی تاثیر زیادی رو سرعت دانلود و کیفیت سرویس داره.
سرور داخلی
سرور خارجی
سلام؛ دوست عزیز من کسی رو گمراه نکردم! الان سه ساله که پارس دارم ، تو پست های قبلی هم گفتم که تو این سه سال ، اگه شب برق نرفته باشه یا خط قطع نباشه ، دانلود رو از دست ندادم !!! حتی اگه خونه هم نبودم ، دانلود انجام شده ! همه ی سرویس های محدود از 128 تا 2 مگ رو هم داشتم ! اینو با اطمینان میگم که دانلود شبانه ی سرویس های محدود پارس، بعد از حجم مشخصی یا زمان مشخصی محدود نمیشه ! بهتره شما پست های دوستان با سابقه و دانلودر رو نگاه کنید تا متوجه این موضوع بشید ! بعضی از دوستان هستن که اگه یه روز سرعتشون بیاد پایین میگن که محدود شدم و بعدا هم اگر سرعت مناسب شد پیشو نمیگیرن !! البته بعضی ها هم هستن که عمدا بد میگن تا پارس یوزر کمتری بگیره و این دوستان هم تغییری در سرعت دانلود نداشته باشن ( بحث شلوغ شدن منطقه ی مخابراتی ! ) دیدم که میگم !! ( تو این 2-3 سالی که این پیج رو دنبال میکنم ! ) البته ناگفته نمونه که سرعت بعضی از دوستان هم واقعا پایینه ! دلیل عمدش هم شلوغی منطقه ی مخابراتی هست یا سرویس دهی نامناسب در شهرشون ! ( و یا عدم اشنایی با نحوه ی دانلود ! و لیچر های مناسب ) در کل هر کسی که از سرویس فعلیش با شرکت های دیگه ناراضی هست ، ضرری نداره که یه سرویس یک ماهه از پارس بگیره و تست کنه ! اگه واقعا دنبال دانلود مناسب باشی همه ی ای اس پی ها رو تست میکنی تا به یک نتیجه ی مطلوب برسی !!!
Last edited by alex_love; 26-09-2013 at 10:41.
خوب دیشب هم ۶.۵ گیگ دانلود با پارس داشتم ، ۵ گیگ هم با مبین نت ، فعلا شب دوم بود و کلا شد ۱۲ گیگ تو ۲ شب ، فردا و پس فردا هم دانلود میزنیم اگه بعدش محدود شدم میگم اینجا ، اگرم نه که بازم میگم ، در ضمن این حرف من اصلا ربطی به منطقه مخابراتی شما نداره و اگه منطقه شما شلوغ و پهنای باند کم باشه مجبور به محدود کردن هستن پس حتما با کسی که از مرکز مخابرات خودتون داره صحبت کنید ، ( نمونش سمت سعادت آباد میدونم سرعت خوب نیست و حتی از سرعت اسمی هم کمتره ، شبانه هم اصلا بدرد نمیخوره ) ولی فعلا خدارو شکر تو این ۲ شب واسه من خوب بوده که فعلا زوده برای نتیجه گیری و حداقل ۱ هفته دانلود رو ادامه بدم معلوم میشه
خبر های بعدی رو هر روز میزارم ( فعلا ۲ شب )
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
دوسته عزیز اگر شما را یا کسی را محدود کردن , دلیل نمیشه تجربه بدتون را به همه تعمیم دهیم...برای بنده هم طول 5 سال هرگز محدود نشدم...
فکر نکنم شبی هم بوده باشه که دانلود نکرده باشم
پارس سرعتش شاید نوسان داشته باشه و 100 درصد بالا پایین داره ولی هرگز محدودیت به دلیل استفاده از دانلود شبانه حداقل برای من نداشته.
و سرعت هم 100 درصد به مرکز مخابراتی و کیفیت سرویس پارس و تجهیزاتش در اون شهر و کیفیت خط های زیر ساختی و رو ساختی تا خانه شما داره....پس شاید ممکنه در شهر ایشون سرویس دیگری بهتر از پارس هم موجود باشه و 100 البته باید تحقیق کنند تا در اینده پشیمان نشن....
Last edited by AF021; 26-09-2013 at 11:59.
امروز بعد از 5-6 سال تنظیمان رو از bridge به pppoe روی خود مودم تغییر دادم ! 6 سال با کانکشن وصل میشدم !!!
فکر کردن بهش هم عذاب آوره 6 ساااااااااااااااااااااال
من از روز اول خودم رو PPPoE تنظیمش کردم تا به الان![]()
مرسی از پاسخ های دوستان .. و راهنمایی هاشون..
میدونید من نمیخوام هر ماه اینترنتم رو عوض کنم وهی تست کنم چون روزانه خیلی نیاز دارم به نت و خب تعویض سرویس و رفتن از این شرکت به اون شرکت، هم از نظر مالی به صرفه نیست هم مهمتر اینکه زمان میبره تا سرویس جدید روی خط بگیره.. همینطوریشم الان عزا دارم که یه هفته ای نت ندارم تا کارهامو انجام بدم..
الان دغدغه اصلی من اینه که سرویس : 1- بعد از 10 شب دانلود پشت سرهم سرویس محدود نشه سرعت شبانش !! 2- افت سرعت فاحش تو دانلود شبانه نباشه .. ! در واقع تو اون حد فاصل 5 ساعت میانگین سرعت حداقل طوری باشه که دیگه کم کم در حد 2 گیگ دانلود شبانه باشه..
سرویس POL-1024-3G از محدودها رو امار دانلودش و سرعتش رو کسی داره !!؟ سرعت روزانه و شبانه چقدر هست و ... ؟
منطقه مخابراتی 3 تهران هستم .. اگه کسی هم امار این منطقه رو داره .. لطف کنه یه اطلاعاتی بده ..
خیلی خیلی خیلی ممنون ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)