من خوندم ولی اون حرف دلیل بر صحت حرف شما نیست - ۱۸ گیگ رو هیچ کس نگفته و نمیگه
برین قانون fair us policy رو بخونین اونجا جوابتون هست
جناب تبلیغ کننده شاتل این خیلی ساده هست تا حالا شما کاربرها رو تو پشتیبانی آنلاین با دانلود از اپرا و موزیلا و وانمود کردن مشکل نداشتن سرویس سرکار میگذاشتید حالا اینجا هم سرکار میگذارید ؟!!!!!!

این عکس پنل یکی از کاربراتونه درصد مصرف دورش 26 هست و 4805 MB مصرف کرده با یک نسبت تناسب ساده میشه گفت با مصرف 18480 MB درصدش میشه 100 و به احتمال خیلی زیاد همون آستانه شروع fair use policy هست.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال اینها رو برای روشن سازی گفتم وگرنه من 3 ماه پیش حرفهامو به جناب آقازاده گفتم که شرکت شاتل خیلی به شعور مشتری هاش توهین میکنه جالبه ایشون خیلی اصرار داشتند که سرویس 128 مخابرات خیلی مشکل داره ولی من که از زمان فسخ قراردادم کلی میگذره و این سرویس رو دارم تا حالا نشده سرعتم رو به خاطر دانلود زیاد بیارند پایین.
یک نکته که تاحالا نمی خواستم بگم که کاربرها نظرشون برگرده یک شب که سرعت سرویس اکو 512 من به زیر 10 رسیده بود و پشتیبان شما دلیلش رو شلوغی مرکز می دونست اکانتم رو با یکی از دوستانم که اکو 128 داشت و مصرفش کم بود و همیشه سرعتش حدود 60 بود عوض کردم و در کمال تعجب با سرعت 60 دانلود کردم این شد که فهمیدم دیگه شاتل به درد من نمیخوره.