تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2504 از 2550 اولاول ... 150420042404245424942500250125022503250425052506250725082514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,031 به 25,040 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

درود دوست عزیز
    ممنون بابت پاسخگوییتان.
    فقط یه سوال داشتم:
    ای دی اس ال چه طوره؟ من همیشه وایمکس داشتم، و نمیدونم این ای دی اس ال بهتره یا بدتر؟ و اینکه امکان وایرلس بودن هم داره دیگه؟ فقط قابل حمل نیست اما ایا سرویس دهی و سرعت و قیمتش بهتره یا نه همین یو اس بی که گفتید بهتره؟
    اها این یو اس بی که لطف کردید معرفی کردید همین 140000تومنه و دیگه هزینه دیگه ای نداره؟
    با سپاس قبلی
    تعرفه های ای دی اس ال با صرفه تر است، سرعتش هم اگر خط تلفنتان مشکلی نداشته باشد خوب است، مودم وایرلس ای دی اس ال هم با قیمت 50000 تومان در بازار موجود است، سرویسهایی که ارزش خرید دارند اینها هستند:
    1- سرویس 18 ماهه عصرانه آسیاتک با 100 گیگ حجم اصلی و 265 گیگ از ساعت 16 تا 20 و قیمت 100 هزار تومان
    2- سرویس 18 ماهه جشنواره شاتل با 144 گیگ حجم و قیمت 90 هزار تومان
    3- سرویس یکساله همارا با 70 گیگ حجم عادی و 250 گیگ حجم شبانه و قیمت 72 هزارتومان
    4- سرویس یکساله همارا با 40 گیگ حجم عادی و 100 گیگ حجم شبانه و قیمت 48 هزار تومان
    به قیمتهای فوق 5000 تومان هزینه رانژه مخابرات و 9 درصد مالیات اضافه میشود، مواظب باشید آنتی ویروس اجباری نفروشند و هزینه نصب اجباری نگیرند.
    Last edited by 971971; 01-12-2016 at 05:25.

2. 3 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

عجیبه ! من دو تا از دوستام نامحدود دارن و سرعتشون هم زیاده ! حالا نمیدونم الان چطوره !

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

عجیبه ! من دو تا از دوستام نامحدود دارن و سرعتشون هم زیاده ! حالا نمیدونم الان چطوره !
    البته سرویس من از سرویسهای 2 سال پیش بود که قیمتش 12000 تومن بود و سرعتش قبلا 30 کیلوبایت بود و بعدا ابتدا به 19 کیلوبایت و سپس به 15 کیلوبایت کاهش یافته بود. احتمالا مصرف منصفانه را برای سرویسهای جدید گذاشته اند و سرعت دوست دیگرمان هم به علت مصرف زیاد محدود شده است.

5. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

البته سرویس من از سرویسهای 2 سال پیش بود که قیمتش 12000 تومن بود و سرعتش قبلا 30 کیلوبایت بود و بعدا ابتدا به 19 کیلوبایت و سپس به 15 کیلوبایت کاهش یافته بود. احتمالا مصرف منصفانه را برای سرویسهای جدید گذاشته اند و سرعت دوست دیگرمان هم به علت مصرف زیاد محدود شده است.
    دقیقا سرویس من هم از 2 سال پیش گرفتم و شرایط مثل شما بود ولی من دیدم 128 جواب گو نیست به 256 ارتقا دادم

در مورد مصرف منصفانه هم فکر کنم با هر بار تمدید اشتراک این مصرف ریست می شه ولی برا من با تمدید سرویس چیزی عوض نشد

شاید برا چند ماهه بعد که می خوان پهنای داخلی و خارجی رو از هم جدا کنند دارن رو سیستمشون کار می کنند این طوری شده

7. 2 کاربر از MaFia_King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سرویس دوستای من جدیدن !
    یکی 128 و یکی 256 ! سرعت هاشون مثل اینکه بالای 2 مگه

9. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

درود دوست عزیز
    ممنون بابت پاسخگوییتان.
    فقط یه سوال داشتم:
    ای دی اس ال چه طوره؟ من همیشه وایمکس داشتم، و نمیدونم این ای دی اس ال بهتره یا بدتر؟ و اینکه امکان وایرلس بودن هم داره دیگه؟ فقط قابل حمل نیست اما ایا سرویس دهی و سرعت و قیمتش بهتره یا نه همین یو اس بی که گفتید بهتره؟
    اها این یو اس بی که لطف کردید معرفی کردید همین 140000تومنه و دیگه هزینه دیگه ای نداره؟
    با سپاس قبلی
    سرعت وایمکس آخرین باری که استفاده کردم حداکثر 2 مگ بود ولی ADSL اگه خط تلفنتون مشکلی نداشته باشه بالای 10 مگ هم میدن. قیمت هاشونم که فکر میکنم ADSL از وایمکس ارزونتره.
    مودم وایرلس ADSL بله فراوونه تو بازار قیمت هاشونم فکر میکنم 50 تا 80 تومن باشه. بستگی به امکاناتش داره .
    من الان برای مصرف معمولی ADSL دارم از مخابرات 2 مگ حجمی ویزه که سرعتش تا 10 مگ بازه و 3 برار حجم خریداری شده هم دانلود شبانه داره. ازش راضیم . پینگش هم پاییه و برای بازی های آنلاین جواب میده.
    در کنار این همین مودم USB 4G رو هم دارم و هر شبانه مخابرات تموم شد یه بسته 2000 تومنی 3 ساعته شبانه میگیرم و با اون دانلود میکنم. البته برای زمانی که اینترنت مخابرات قعط میشه هم خوبه زود سوییچ میکنم 4G استفاده میکنم.
    برنامه ایرانسل من رو روی گوشیتون نصب کنین میتونین حساب تشتراکی بگیرین تا چند تا سیم کارت از یه اکانت استفاده کنن. این جوری هزینتون کمتر میشه. یعنی یدونه اکانت شارژ میکنین بعدش هم روی گوشی و هم با مودم میتونین از شارژ این اکانت استفاده بکینن.
    مودم USB همراهش سیم کارت هم داره که فقط باید فعال بشه که هزینه ای نداره. بعدش باید سیم کارت رو شارژ کنین به مقدار مورد نیاز تا بتونین بسته اینترنتی مورد نظرتون رو روش فعال کنین.
    Last edited by Exlord27; 01-12-2016 at 11:24.

11. 2 کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سرعت وایمکس آخرین باری که استفاده کردم حداکثر 2 مگ بود ولی ADSL اگه خط تلفنتون مشکلی نداشته باشه بالای 10 مگ هم میدن. قیمت هاشونم که فکر میکنم ADSL از وایمکس ارزونتره.
    مودم وایرلس ADSL بله فراوونه تو بازار قیمت هاشونم فکر میکنم 50 تا 80 تومن باشه. بستگی به امکاناتش داره .
    من الان برای مصرف معمولی ADSL دارم از مخابرات 2 مگ حجمی ویزه که سرعتش تا 10 مگ بازه و 3 برار حجم خریداری شده هم دانلود شبانه داره. ازش راضیم . پینگش هم پاییه و برای بازی های آنلاین جواب میده.
    در کنار این همین مودم USB 4G رو هم دارم و هر شبانه مخابرات تموم شد یه بسته 2000 تومنی 3 ساعته شبانه میگیرم و با اون دانلود میکنم. البته برای زمانی که اینترنت مخابرات قعط میشه هم خوبه زود سوییچ میکنم 4G استفاده میکنم.
    برنامه ایرانسل من رو روی گوشیتون نصب کنین میتونین حساب تشتراکی بگیرین تا چند تا سیم کارت از یه اکانت استفاده کنن. این جوری هزینتون کمتر میشه. یعنی یدونه اکانت شارژ میکنین بعدش هم روی گوشی و هم با مودم میتونین از شارژ این اکانت استفاده بکینن.
    مودم USB همراهش سیم کارت هم داره که فقط باید فعال بشه که هزینه ای نداره. بعدش باید سیم کارت رو شارژ کنین به مقدار مورد نیاز تا بتونین بسته اینترنتی مورد نظرتون رو روش فعال کنین.

بسیار تشکر دوست عزیز که اطلاعاتت خوبتون رو به اشتراک میذارید.
    فقط اینکه میگید وقتی مخابرات قطغع میشه، آیا مخابرات خیلی قطعی داره؟

میدونید من نه اهل بازی هستم نه اینکه خیلی زیاد دانلود میکنم(نه اینکه دانلود نکنم اندازه شما نه) من دانشجوی دکترا هستم و خیلی به وبسایتها سر میزنم، مقاله دانلود میکنم و یک سری فیلمهای آموزشی دانلود میکنم ؛ حالا شایدم یه موقع دانلود غیرآموزشی؛آپلود مقالات رو دارم ؛ایمیل میفرتم و میگیرم؛ تلگرام تحت ویندوز دارم و فرومهای آموزشی عضو هستم .... بیشتر برام مهمه قطعی نداشته باشه، آها خیلی مهمه که بتونه وبسایتهای خارجی رو خوب و با سرعت بیاره؛ خصوصا اگر مجبور باشم از شیلتر شکن استفاده کنم، واسه مثلا یو تووب و....
    سرعتش مناسب باشه مثلا از وایمکس کمی بهتر هم باشه قابل قبوله، درواقع میشه گفت یه جورایی حجم برام مهمتره، و البته قیمت (که وایمکس بسیار گرونه و من تازه الان فهمیدم؛ 3 گیگ یه ماهه 256کیلو 18000تومنه و ا گیگ بسته افزایشی 8700 تومنه)
    شما چی پیشنهاد میدید؟ ای دی اس ال ؟اگر بله کدوم شرکت، مخابرات؟ یا نه اینترنت همراه ، در این صورت : ایرانسل؟ همراه اول؟ رایتل؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من قبلا ها زیاد رو نتم حساس بودم و برا همین از همه شرکتهایی که میشد حداقل یه بار اینترنت خریدم ! ولی بعد از اومدن مخابرات (اوایل بد بود ) اون شرکتها رو ول کردم ! الان 2 سال بیشتره که فقط مخابرات دارم و کاملا راضیم
    در ضمن در حال حاظر رو نت مخابرات من فیسبوک - یوتیوب - تویتر - گوگل پلاس بدون فیلتر با سرعت عالی لود میشه
    البته برای بسته های طولانی مدت بقیه شرکتها تعرفه های خوبی دارن ولی کیفیتشون مثل مخابرات نیس !
    شاتل و آسیاتک بسته های خوبی برای دراز مدت دارن
    Last edited by fanoostalaei; 01-12-2016 at 18:23.

14. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

اگه ADSL نمیخواین یا نمیتونین داشته باشین، وضعیت 4G ایرانسل خوبه الان . تو اکثر نقاط شهر هم خوب آنتن میده. یه مودم USB بگیرین راحت . سیم کارت 4G هم میدن روش.
    البته از خود ایرانسل نگیرین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از اینجا بگیرین ارزونتر میده.

- - - Updated - - -

اگه ADSL نمیخواین یا نمیتونین داشته باشین، وضعیت 4G ایرانسل خوبه الان . تو اکثر نقاط شهر هم خوب آنتن میده. یه مودم USB بگیرین راحت . سیم کارت 4G هم میدن روش.
    البته از خود ایرانسل نگیرین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از اینجا بگیرین ارزونتر میده.
    درود
    من دوباره از شما تشکر میکنم که این سایت رو لینک زدید، نه به خاطر خرید که من میخواستم از ایرانسل بخرم اما....
    به خاطر اینکه مشخصات رو نوشته و ویندوز 10رو ساپورت نمیکنه!!!! که خیلی مهم بود برام، من ویندوز 10 دارم!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

درود
    من دوباره از شما تشکر میکنم که این سایت رو لینک زدید، نه به خاطر خرید که من میخواستم از ایرانسل بخرم اما....
    به خاطر اینکه مشخصات رو نوشته و ویندوز 10رو ساپورت نمیکنه!!!! که خیلی مهم بود برام، من ویندوز 10 دارم!!!!!!!
    خیلی وقتها پیدا کردن درایور برای ویندوز 10 سخته ! حتی گاها پدا نمیشه ! برا همین اول باید مطمئن بشی رو ویندوز 10 کار میکنه بعد !

17. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •