من اوایل شهریور اقدام کردم
یکی از دوستام تقریبا دو هفته قبل اقدام کرد افتاد 1.10
من اوایل شهریور اقدام کردم
یکی از دوستام تقریبا دو هفته قبل اقدام کرد افتاد 1.10
از 20 شهریور به بعد ظرفیت ابان پر شد.
نه من خودم 10 شهریور فرستادم اول ابان اعزام شدم الان هم مرخصی اولم.
منم رفتم لباس نبود برگشتم تا شنبه بریم ببینیم لباس اومد یا نه
فعلا قانون رو اینطور گذاشتن که هر کس قبل از پایان سال درخواست بده و غیبت نداره همون 21 ماه خدمت می کنه و اگه غیبت هم داشته باشه تا 22 بهمن اقدام کنه غیبتها بخشیده میشه و همون 21 ماه خدمت داره
محض احتیاط کامل این حرف رو از من که دلسوزتم بشنو و این دست و اون دست نکن. تمام سعیت رو بکن که تا قبل 22 بهمن بفرستی شاید یه دفعه گفتن که این شامل اونایی که غیبت نداشتن هم میشده.
حالا سر چند روز 3ماه اضافه خدمت کن . بیا و درستش کن!!!!!
شما مدارکت کامله؟
چون یکی از مدارک تایید آخرین مدرک تحصیلیته که تا تموم نشی دانشگاهت نمیده
اگر تحصیلت تموم نشده شما باید اینطوری اقدام کنی که بلافاصله بعد از تمام شدن تحصیل به یکی از مراکز پلیس +10 مراجعه کنی و مدارکی که میخواد رو تحویل بدی
اگرم تموم کردی که به نظر من هر چه زودتر برو
هر چه زودتر از شر سربازی خلاص شی تو زندگیت کلی جلو افتادی
خصوصا اگه جای داغونی بیفتی هر روز به جون من دعا می کنی که خدا پدرش رو بیامرزه که باعث شد 3 ماه کمتر واسه اینا جون بکنم!
چون شما معلومه زیاد در جریان اوضاع نیستی من کامل تر برات توضیح بدم
به قول یکی از دوستان اخلاقا متفاوته
من خودم از خدامه 24 ساعت یه لنگ پا وایسم وسط چهارراه اما پیش آدما زندگی کنم
نه اینکه بیفتم توی پادگانی که کلا از کل جهان و هستی جداست و انگار یه دنیای دیگه است
ولی برخی هم برعکسن و بودن در پادگان رو ترجیح میدن
یعنی به دیدت برمیگرده
به طور کلی یا یه جایی میفتی که بیشتر با آدما سرکار داری که بیشتر نیروی انتظامی اینطوره و یا هم میفتی توی یه پادگان که یه دنیای جداست و ممکنه از لحاظ مسافت هم با شهر و آبادی کلی فاصله داره(البته این شامل افتادن توی مرز و... هم میشه که باز مربوط به همون مرزبانی نیروی انتظامیه)
ضمنا دقیقا پادگان سرباز میگیره که کارای پادگان رو انجام بده و همینش خیلی رو مخه!
وقتی می بینی که اومدی 2 سال از بهترین سال های عمرت رو کارگری یه عده آدمی کنی که استخدام رسمین و وظیفه خودشونه که کارایی که بهت میگن رو انجام بدن(که این ممکنه شامل تعمیر خونه و شستن ماشین آقایون و... هم بشه نه فقط کارای خود پادگان و نگهبانی)
ضمنا اینایی که گفتم کلیه و بستگی داره شما کجا بیفتی
یعنی هر کدوم از ارتش و سپاه و نیروی انتظامی بیفتی میتونه زمین تا به آسمون اوضاع رفیق هم خدمتت که یه شهر یا پادگان دیگه افتاده باهات فرق کنه و چه بسا با مدرک بسیار پایین تر بسیاری راحت تر خدمت می کنن
مثلا اونی که لب مرز سیستان و بوچستانه هم نیروی انتظامیه
اونی که تو شهرک غرب تهران خانمای محترم رو راهنمایی می کنه تا تصادف نکنن هم نیروی انتظامیه!
اما این کجا و آن کجا!!!!!![]()
میشه این خیلی ها را معرفی کنید!!!حتما مثل همون خیلی ها که بدون پارتی استخدام دولتی میشن؟؟؟از همین تاپیک هرکی میاد میگه پارتی دارم میخام برم فلان جا!!!توانایی هم اوج جوک بود!!!بیسوادترین افراد در بهترین مناصب هستند...هرکسی دیدم یا با پارتی یا شرایط خاص افتادن جای خوب ولی میگم استثنا هم بوده
شما خودتون شیفته خدمت هستین و متاسفانه با واقعیت و منطق نگاه نمیکنید....
منظور معافیت تحصیلی اینکه تسویه نکرده باشین، والا اگه تسویه کنین (دانشگاه تموم بشه) دیگه اون باطل میشه و فرصت یکسالتون شروع میشه.
اگه فرصت 1 ساله تموم شد و غیبت خوردین و اسفند پست کردین و سال بعد اعزام شدین به نظر من 24 ماه خدمت میکنین.
از دوستانی که هنوز سربازی نرفتن یه نصیت براشون دارم به عنوان برادر کوچیک تر ، اگه مدرک بالا دارید سریع واسه اعزام اقدام کنید
ما دیروز رفتیم خیلی با احترام برخورد کردن حتی آسایشگاهمون یه ساختمون شیک بود و حتی دو تا بشین پاشون ندادن ، بعدش لباس دادن و 4 روز مرخصی
هر کی میگه سربازی سخته داره چرت میگه ، مث هتل میمونه من که میدونم 21 ماه قراره لذت ببرم![]()
دوستان من رشتم مهندسی مکانیک جامدات بوده به نظرتون ارتش میافتم یا سپاه یا نیروی انتظامی ؟ اینی که دوستان میگن تاریخ رو خودمون مشخص میکنیم خب همه مخوان برن اسفند که !! اونوقت پر نمیشه؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)