سلام
دوست عزیز شما میتونید سرویس 1 مگ یا 2 مگ رو انتخاب کنید و روزانه سرعتی معادل 300 کیلو تا 700 کیلو و شبانه (رایگان) از 2 صبح تا 7 صبح نزدیک به 5 گیگ دانلود رایگان با سرعت 300 تا 500 کیلو
داشته باشید.
والا ما که الان خیلی راضی هستیم.
سلام
دوست عزیز شما میتونید سرویس 1 مگ یا 2 مگ رو انتخاب کنید و روزانه سرعتی معادل 300 کیلو تا 700 کیلو و شبانه (رایگان) از 2 صبح تا 7 صبح نزدیک به 5 گیگ دانلود رایگان با سرعت 300 تا 500 کیلو
داشته باشید.
والا ما که الان خیلی راضی هستیم.
عزیز خیلی احتیاط کن اگه میخوای بیای پارس آنلاین چون در بعضی مراکز مخابراتی فقط با چند شب دانلود پشت سر هم محدودت میکنن و میری تو بلک لیست و سرعتت حتی از سرعت اسمی هم کمتر میشه ، به حرف پشتیبانی هم اعتماد نکن چون دوستان خودم همین بلا سرشون اومده و تصمیم به جمع آوری پارس آنلاین گرفتن
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
عزیز این شرایط در بهترین حالته ، و مثلا در تهران که دفتر اصلی شرکت هست ، قسمت اول صحبت شما صدق نمیکنه و در بهترین حالت و بهترین مرکز مخابراتی ۴۰۰ سرعت روزانه میده ، سمت سعادت آباد به یکی از اقوام توصیه کردم بگیره حالا وصل شده با طرح ۲ مگ سرعت روزانش از ۱۴۰ بیشتر
نمیشه !! کلی ضایع شدم پیشش چون گفته بودم ۴۰۰ حداقل میده ولی گند زد ! ظاهرا مرکز مخابراتشون شلوغه !! شبانه هم نگم بهتره ...
دوستان قبل از هر کاری اول از مرکز مخابراتی خودتون و شرایطش اطلاعات کافی کسب کنید که نگیرید و پولتون هدر بره
اگه تو شهرتون تا ۹ مگ خط رو باز گذاشتن حتما بگیرید ، واسه من که متاسفانه اینجوری نیست ( تهران )
5 گیگ همش؟؟ چقد کم!!
ما که با 4 تا لینک همزمان که سرعتش بشه 700 تو شبانه تا صبح 8 گیگ دانلود میشهچند شبه اینجوریه
خب بعد محدودت نمیکنن !!؟ چون بسیار پیش میاد که به دلیل زیادی دانلود در شب محدود میکنن کاربرا رو واسه دانلود شبانه و سرعت بسیار بسیار کم میشه ..
خوش به حالت چون خطت رو ۸ مگ بسته شده
فقط بعضی مراکز مخابراتی با این سرعت ارائه میدن که شما شانس داشتید ، امیدوارم برای ما هم درست بشه
رو 4 مگ بسته شده ولی نمیدونم چرا سرعت بالاست ! تو نرم افزار محاسبه ی پهنای باند هم 7 مگابیت رو نشون میده
یه خورده عجیبه برام
ایشالا مال شما هم درست بشه
نه والا ! تا حالا موردی پیش نیومده
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=360ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=363ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=371ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=377ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=381ms TTL=44
این از وضعیت ما :|اسپیدتست حتی باز نشد . 4 تا شرکت عوض کردم نشد یکی سرویس درست درمون بده . به خدا دیوونه میشه ادم تو این مملکت![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)