تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2503 از 4751 اولاول ... 1503200324032453249324992500250125022503250425052506250725132553260330033503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,021 به 25,030 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان عزیز خواهش میکنم به یکی دو مسؤلی که اومدن تو این تاپیک مشارکت کنند، توهین نکنید.
    من که توهینی نکردم به این دو نفر عضو فروم ! در ضمن فکر کنم 1 نفر باشن ایشون با 2 اکانت. 3th معلوم نیست نماینده شاتل باشن. 4th ساعت داره 1 شب میشه الان اینترنت قطع میشه دیگه بیشتر نمیشه انتقاد کرد lol

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_pixel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض

آقای نماینده
    اگه واقعا حرف حق میزنی بیا جواب این پست منو بده!

من تا 1ماه پیش از شاتل سرویس میگرفتم و توی این مدت 1ماه ونیمش رو 2مگ گرفته بودم!
    1-از اول که ما این اکانت رو گرفتیم توی شبانش سرعت به شدت پایین بود و روی 20 و30 بود بعد ما اومدیم با دوستمون یه تحقیقی روی ip هایی که وصل بودیم کردیم و فهمیدیم کدوم ip ها سرعت نسبتا بالایی داره
    یعنی ما هر شب حدود 30 یا 40 دقیقه وقت میزاشتیم تا بلکهip توی رنجی که میخواستیم قرار بگیره! و اگه خدا بخواد سرعت بالا باشه!
    2-بعد هر شب حداقل 3,4 بار , و معمولا تا صبح 6,7 بار قطع میشد! یعنی درواقع ip هم از دست خارج میشد و نمیشد کانکت نگهش داشت!و خیلی از لینک ها انقضاشون تموم میشد و خراب میشدن!
    3- به مدت 15 روز هر شب سرویس ما راس ساعت 3:03 دقیقه قطع میشد! (خوشحال میشم دلیل اینو بدونم!!!)
    4- تقریبا وسط های دوره بود که 2مگ گرفته بودم، دیدم سرعتم کلا کم شده! بعد که رفتم دیدم down stream از 2270 به 160 تغییر یافته!
    یعنی منی که باید با سرعت 256 دانلود کنم سرعتم رو کرده بودن 17!!
    که بعد ما تماس گرفتیم و پشتیبانی هم گفت بچه ها سرویسو ریست کرده بودن!! (الان فکر کنم خود شما از این دروغ خندتون بگیره!) و بعد یه روز درست شد!
    حتی با پشتیبانی تهران هم درمیون گذاشتم گفت این کار خود نمایندگیه و نباید همچین کاری رو بکنه!
    5- رسید به 7 روز باقیمانده از دورم که باز همون جریان بالا تکرار شد! و سرعت شد 17 !
    ما زنگ زدیم پشتیبانی و اونم گفت: به علت استفاده بالا از سرویس شبانه اکانتتون رو به 128 تغییر دادیم!!!!!
    و دیگه نمیتونید 2مگ استفاده کنید و اگر میخواید با همین 128 سر کنید!
    منم با رئیسشون حسینی صحبت کردم و گفت ما خودمون شبا قطع میکردیم و سرعت رو پایین میاوردیم!
    ببینید چقدر این آدم ...
    بعد جالبه گفت طبق قانون fair policy!!
    البته من اونموقع اصلا نمیدونستم چی هست! ولی موقعی که کار از کار گذشته بود فهمیدم که این قانون فقط در مورد سرویس های نامحدود صدق میکنه!
    و کارشون هم 100% غیر قانونی بوده!

حالا شمایی که میگی شاتل خوبه و بهترینه. آیا اینا ملاک خوب بودنه؟
    این طرز برخورد با مشتریه؟
    کدوم شرکتی حق داره بین دوره سرویس رو تغییر بده؟
    اصلا یکی به من بگه این پول حروم از گلوشون پایین میره؟

من با دوستم چند روز پیش رفتیم دفتر خدمات ارتباطی و رفیقم گفت من سرویس 256 مخابرات رو میخوام ولی بحای سرویس مخابرات برگه ی شاتل رو گذاشتن جلوش تا امضا کنه!!!!
    و وقتی هم که گفتیم مخابرات گفت برید به دفتر فلان جا!!!
    چالبه ما توی دوتا دفتر رفتیم شاید کلا 5 تا پوستر تبلیغاتی اونجا بود ولی 4 تاش مربوط به شاتل و تبلیغ مودم zyxel و.. بود!
    یعنی شما فکر کن مشتری برای اولین بار می خواد سرویس بگیره میره دفتر خدمات بعد جلوش قرارداد شاتل رو میزارن که امضا کنه! اونم که اصلا نمیدونه چی به چیه و امضا میکنه!

به نظر من شرکتی که بخواد مشتریاشو اینطوری جمع کنه کلاه برداره! و به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره!
    حالا شما به نظرت شاتل چند درصد مشتریاشو اینطوری جمع کرده؟؟؟
    شما هم اگه یخورده روی این حرفا فکر کنی میبینی که حق با این مردمه یا شرکت خودتون!

البته من این حرفا رو زدم تا یه سری آدم بی خبر مطلع بشن. و میدونم که شما جوابی برای این حرفا نداری!
    وگرنه اگر کل پرسنل شاتل به صف بشن بیان ازم معذرت خواهی کنن هرگز عقلمو دست همچین آدمایی نمیدم!

دز ضمن من الان دارم نصف پول 2مگ شاتل رو میدم و حتی بیشتر از اون حچم هم دانلود میکنم!

---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 03:45 AM ----------

آقای نماینده

من تا 1ماه پیش از شاتل سرویس میگرفتم و توی این مدت 1ماه ونیمش رو 2مگ گرفته بودم!
    1-از اول که ما این اکانت رو گرفتیم توی شبانش سرعت به شدت پایین بود و روی 20 و30 بود بعد ما اومدیم با دوستمون یه تحقیقی روی ip هایی که وصل بودیم کردیم و فهمیدیم کدوم ip ها سرعت نسبتا بالایی داره
    یعنی ما هر شب حدود 30 یا 40 دقیقه وقت میزاشتیم تا بلکهip توی رنجی که میخواستیم قرار بگیره! و اگه خدا بخواد سرعت بالا باشه!
    2-بعد هر شب حداقل 3,4 بار , و معمولا تا صبح 6,7 بار قطع میشد! یعنی درواقع ip هم از دست خارج میشد و نمیشد کانکت نگهش داشت!و خیلی از لینک ها انقضاشون تموم میشد و خراب میشدن!
    3- به مدت 15 روز هر شب سرویس ما راس ساعت 3:03 دقیقه قطع میشد! (خوشحال میشم دلیل اینو بدونم!!!)
    4- تقریبا وسط های دوره بود که 2مگ گرفته بودم، دیدم سرعتم کلا کم شده! بعد که رفتم دیدم down stream از 2270 به 160 تغییر یافته!
    که بعد ما تماس گرفتیم و پشتیبانی هم گفت بچه ها سرویسو ریست کرده بودن!! (الان فکر کنم خود شما از این دروغ خندتون بگیره!) و بعد یه روز درست شد!
    حتی با پشتیبانی تهران هم درمیون گذاشتم گفت این کار خود نمایندگیه و نباید همچین کاری رو بکنه!
    5- رسید به 7 روز باقیمانده از دورم که باز همون جریان بالا تکرار شد! و سرعت شد 17 !
    ما زنگ زدیم پشتیبانی و اونم گفت: به علت استفاده بالا از سرویس شبانه اکانتتون رو به 128 تغییر دادیم!!!!!
    منم با رئیسشون حسینی صحبت کردم و گفت ما خودمون شبا قطع میکردیم و سرعت رو پایین میاوردیم!
    ببینید چقدر این آدم ...
    البته من اونموقع اصلا نمیدونستم چی هست! ولی موقعی که کار از کار گذشته بود فهمیدم که این قانون فقط در مورد سرویس های نامحدود صدق میکنه!

من با دوستم چند روز پیش رفتیم دفتر خدمات ارتباطی و رفیقم گفت من سرویس 256 مخابرات رو میخوام ولی بحای سرویس مخابرات برگه ی شاتل رو گذاشتن جلوش تا امضا کنه!!!!
    چالبه ما توی دوتا دفتر رفتیم شاید کلا 5 تا پوستر تبلیغاتی اونجا بود ولی 4 تاش مربوط به شاتل و تبلیغ مودم zyxel و.. بود!
    یعنی شما فکر کن مشتری برای اولین بار می خواد سرویس بگیره میره دفتر خدمات بعد جلوش قرارداد شاتل رو میزارن که امضا کنه! اونم که اصلا نمیدونه چی به چیه و امضا میکنه!

به نظر من شرکتی که بخواد مشتریاشو اینطوری جمع کنه کلاه برداره! و به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره!
    شما هم اگه یخورده روی این حرفا فکر کنی میبینی که حق با این مردمه یا شرکت خودتون!

البته من این حرفا رو زدم تا یه سری آدم بی خبر مطلع بشن. و میدونم که شما جوابی برای این حرفا نداری!
    وگرنه اگر کل پرسنل شاتل به صف بشن بیان ازم معذرت خواهی کنن هرگز عقلمو دست همچین آدمایی نمیدم!

دز ضمن من الان دارم نصف پول 2مگ شاتل رو میدم و حتی بیشتر از اون حچم هم دانلود میکنم!

3. 6 کاربر از m_pixel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اقا تبرییییییییییییییییکککککک ککککک

رتبه ی ما شده از اخر 5ام

بایینتر از افغانستان و عراق و ........

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از electronic0nt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

e?
    پس دو تا نماینده شاتل اومدن اینجا؟!
    آقا سرویساتون خیلی مزخرفه از ماه بعد یا میرم صبانت یا میرم پارس آنلاین

7. 3 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

e?
    پس دو تا نماینده شاتل اومدن اینجا؟!
    آقا سرویساتون خیلی مزخرفه از ماه بعد یا میرم صبانت یا میرم پارس آنلاین
    منم 100% قرارداد تموم شه عوض می کنم . تحقیق کردم پارس آنلاین هم به نسبت گرونه ، صبانت از اون بهتره .
    شایدم برگردم پیشگامان. پیشگامان 0.2 کیلوبایت نوسان سرعتش هست ! و پهنای باند 100% رو بهت میدن. 1 شب به بعد هم با اینکه مجانی هست ولی با روز هیچ فرقی نداره و مثلا 256 داشته باشی سرعتت بین 31.8-32 میمونه ! البته برای کسایی که زمان زیادی از شاتل استفاده کردن این حرف باورکردنی نیست !

9. 3 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان عزیز خواهش میکنم به یکی دو مسؤلی که اومدن تو این تاپیک مشارکت کنند، توهین نکنید.

چون سرانجام بی احترامی اینه که دیگه تو این تاپیک شرکت نمیکنند. پس

انتقادات خودتون رو محترمانه بیان کنید.

سرویستون رو هم که بیان میکنید کامل بگید.

مثلاً ART 128 یا ECO Office 128 یا ECO 128

عزیزم ecooffice
    128k نداره ecooffice فقط 512 ,1024k , 2048 k داره

11. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

درصد مصرف دوره ای که اضاف کردن مدت مصرف نشون میده یا ترافیک مصرف شده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز منم به امید دانلود بیشتر اینترنتم رو به 2 مگ تغییر دادم، اما دیشب سرعت دانلودم حدود 40 بود، یعنی از اکو 512 که داشتم هم کمتر
    ممکنه بپرسم الان از چه شرکتی و با چه شرایطی سرویس می گیرید؟

پ.ن: دوستان چگونه میشه دان استریم و آپ استریم سرویس خودمون رو ببینیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقا این 1 گیگ بخر 3 گیگ ببر!! رو میشه 2 بار استفاده کرد؟
    سلام
    تا ۲۰ مهر میتونی n بار هم خرید کنی

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

شما صفحات این تاپیکو خوندی ؟! فکر نمیکنم لازم باشه سرچیزی یا دم خروسیو براتون قسم بخوریم
    من خوندم ولی اون حرف دلیل بر صحت حرف شما نیست - ۱۸ گیگ رو هیچ کس نگفته و نمیگه
    برین قانون fair us policy رو بخونین اونجا جوابتون هست

---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

همین الان سرویس ارت 3 بعد از دانلود 14400 مگ قانون fair use policy اکتیو شد و سرعت به 4 کیلوبایت کاهش یافت ....
    این دیگه چطور نامحدودیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ خودتونو خر فرض کردید؟
    قانونی که میگی ممکنه با ۱۰ گیگ هم فعال بشه - طبق این قانون شما میتونین به صورت نا محدود دانلود کنین ولی نه به این صورت که ۱۰۰ تا فابل رو بندازین ‍پشت هم دانلود شه ۲۴ ساعته
    بین دانلود ها وقفه باشه کاری به کار شما نداره

---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

من که توهینی نکردم به این دو نفر عضو فروم ! در ضمن فکر کنم 1 نفر باشن ایشون با 2 اکانت. 3th معلوم نیست نماینده شاتل باشن. 4th ساعت داره 1 شب میشه الان اینترنت قطع میشه دیگه بیشتر نمیشه انتقاد کرد lol
    ببین دوست من زیاد فکر نکن به این موضوع که من چیکارم
    فکر کن خدماتی شاتل هستم
    من خودم دوست دارم تو این بحث ها شرکت کنم ادعایی هم ندارم
    شما سوال بپرس جوابتو اگه تونستم میدم اگه نه که هیچی
    مورد بعدی اینکه من یک نفر هستم
    نام بهرام
    این اکانت هم مال همکارم رضا هست که معمولا جواب نمیده اینجا
    بستگی به این داره که من پشت این سیستم باشم یا سیستم خودم به سوالات جواب میدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز منم به امید دانلود بیشتر اینترنتم رو به 2 مگ تغییر دادم، اما دیشب سرعت دانلودم حدود 40 بود، یعنی از اکو 512 که داشتم هم کمتر
    ممکنه بپرسم الان از چه شرکتی و با چه شرایطی سرویس می گیرید؟

پ.ن: دوستان چگونه میشه دان استریم و آپ استریم سرویس خودمون رو ببینیم؟
    برو قسمت status مودم

---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

آقای نماینده

ببینید چقدر این آدم ...

---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 03:45 AM ----------

!

من جواب تمام این سوالات رو میدم تو همین تاپیک و امروز اما قبل از اون میخوام بدمنم تو کدوم شهر سرویس میگیری اگه امکان داره یه پیغام برام بزار و بگو
    مطمعن باش بعد از اون تمام اینها رو بهش جواب میدم حتی اونهایی که گفتی مطمعنی جواب نداره

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------

درصد مصرف دوره ای که اضاف کردن مدت مصرف نشون میده یا ترافیک مصرف شده ؟
    ترافیک مصرف شده
    Last edited by reza942; 03-10-2010 at 14:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •