دوستانی که می گید چرا مردم زیاد دانلود می کنن یه سوال دارم ازتون
فکر کنید توی یه منطقه کم امکانات مردم به شدت سوتغذیه داشته باشن و چندین بار به مدت کمی وضعیت غذایی بهتر شده باشه و دوباره وضعیت به حالت قبلی برگشته باشه
بعد از مدتی یه دفعه یه رستوران باز می شه اونجا می گه با پرداخت مبلغ کمی پول هر چی دلتون می خواد بخورید ولی یه زمزمه هایی هم به گوش می رسه که این رستوران هم تا ابد برجا نیست و بالاخره تعطیل می شه یه روزی. به نظر شما عکس العمل عادی مردم چی می تونه باشه؟
دقیقا اینجا هم همون قضیه صادقه فقط غذا شده اینترنت. وقتی می شه صحبت از فرهنگ سازی کرد که عطش مردم رفع شده باشه نه اینکه چندین سال از اینترنت های مذخرف و تصمیم گیری های احمقانه یک شبه رنج کشیده باشن و بعد یه شرکت بیاد و اینترنت خوب ارائه بده که اونم همش می گن احتمالا بر می داره.خوب معلومه هر کسی سعی می کنه تا جای ممکن استفاده کنه.
اتفاقا به نظر من اگر ایرانسل بتونه برای مدتی مثلا 1 سال و نیم در عین نگه داشتن سرعت این طرحش رو هم نگه داره خیلی ها دیگه عطش دانلودشون می خوابه چون هم هاردشون پر می شه هم چیزی نمی مونه واسه دانلود.خود من الان چندین شبه دانلود نمی کنم چون واقعا تموم شده دانلود هام

از فیلم و سریال تا بازی هر چی شد دانلود کردم اتفاقا سرعت دانلودم به اندازه شبی حدود 190 گیگ هم هست ولی دیگه واقعا چیزی ندارم دانلود کنم با توجه به شناختی هم که از خودم دارم اگر من بتونم به سیری از دانلود برسم همه می تونن
اونوقت می شه از فرهنگ سازی صحبت کرد