تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2502 از 3347 اولاول ... 150220022402245224922498249925002501250225032504250525062512255226023002 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,011 به 25,020 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این بحث دانلود شبانه هرجند وقت یه بار تبش بالا میگیره . یادمه یه زمانی پارس آنلاین به عنوان اولین شرکتی که خط رو روی 16 مگ بسته بود شبانه رایگان داشت توی تاپیکش یه سری میومدن به اونایی که دانلود زیاد میکردن میگفتم شما چی دانلود میکنین چرا دانلود میکنین میخواین چیکار این دانلود هارو .شروع میکردن به تعیین تکلیف کردن و نشان دادن صراط مستقیم استفاده از اینترنت . حالا هم سر شبانه ایرانسل یازم یه سری اومدن میخوان کسایی که دانلود زیاد میکنن رو به صراط مستقیم هدایت کنن و میگن نحوه استفاده ما از اینترنت درسته و لاغیر.

2. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان 4g+ باید دکل مربوطه ساپورت کنه تا با دستگامون استفاده کنیم؟ مثلا دکل نمیزاره دوتا فرکانس همزمان به یه دستگاه وصل بشه اگر فورجی پلاس نداشته باشه تجهیزات اون دکل؟ چون اگر اینطور نباشه صرفه نظر از استاندارد سرعت پلاس هر دستگاهی که پلاس داشته باشه میتونه تجمیع فرکانس کنه و سرعت بیشتری از یه فرکانس بده!

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان 4g+ باید دکل مربوطه ساپورت کنه تا با دستگامون استفاده کنیم؟ مثلا دکل نمیزاره دوتا فرکانس همزمان به یه دستگاه وصل بشه اگر فورجی پلاس نداشته باشه تجهیزات اون دکل؟ چون اگر اینطور نباشه صرفه نظر از استاندارد سرعت پلاس هر دستگاهی که پلاس داشته باشه میتونه تجمیع فرکانس کنه و سرعت بیشتری از یه فرکانس بده!

برای استفاده از پلاس ابتداء باید هر دو فرکانس 1800 و 2600 فعال باشه و تنظیماتش روی دکل فعال باشه
    ظاهرا خیلی از جاهایی که هر دو فرکانس فعاله 4 جی پلاس هم قابل استفادست

5. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

برای استفاده از پلاس ابتداء باید هر دو فرکانس 1800 و 2600 فعال باشه و تنظیماتش روی دکل فعال باشه
    ظاهرا خیلی از جاهایی که هر دو فرکانس فعاله 4 جی پلاس هم قابل استفادست
    الان مکانی که من هستم هر دو فرکانس فعاله اما به یکیش فقط متصل میشه یعنی تنظیمات خودشون اینطوریه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستانی که می گید چرا مردم زیاد دانلود می کنن یه سوال دارم ازتون

فکر کنید توی یه منطقه کم امکانات مردم به شدت سوتغذیه داشته باشن و چندین بار به مدت کمی وضعیت غذایی بهتر شده باشه و دوباره وضعیت به حالت قبلی برگشته باشه
    بعد از مدتی یه دفعه یه رستوران باز می شه اونجا می گه با پرداخت مبلغ کمی پول هر چی دلتون می خواد بخورید ولی یه زمزمه هایی هم به گوش می رسه که این رستوران هم تا ابد برجا نیست و بالاخره تعطیل می شه یه روزی. به نظر شما عکس العمل عادی مردم چی می تونه باشه؟

دقیقا اینجا هم همون قضیه صادقه فقط غذا شده اینترنت. وقتی می شه صحبت از فرهنگ سازی کرد که عطش مردم رفع شده باشه نه اینکه چندین سال از اینترنت های مذخرف و تصمیم گیری های احمقانه یک شبه رنج کشیده باشن و بعد یه شرکت بیاد و اینترنت خوب ارائه بده که اونم همش می گن احتمالا بر می داره.خوب معلومه هر کسی سعی می کنه تا جای ممکن استفاده کنه.

اتفاقا به نظر من اگر ایرانسل بتونه برای مدتی مثلا 1 سال و نیم در عین نگه داشتن سرعت این طرحش رو هم نگه داره خیلی ها دیگه عطش دانلودشون می خوابه چون هم هاردشون پر می شه هم چیزی نمی مونه واسه دانلود.خود من الان چندین شبه دانلود نمی کنم چون واقعا تموم شده دانلود هام از فیلم و سریال تا بازی هر چی شد دانلود کردم اتفاقا سرعت دانلودم به اندازه شبی حدود 190 گیگ هم هست ولی دیگه واقعا چیزی ندارم دانلود کنم با توجه به شناختی هم که از خودم دارم اگر من بتونم به سیری از دانلود برسم همه می تونن

اونوقت می شه از فرهنگ سازی صحبت کرد
    معتقدی حتی در صورتی که اکثر مشترکان، مصرف منصفانه رو رعایت کنن (چون بعضیا اینقدر دانلود میکنن که حتی عمر-شون کفاف نمیده استفاده کنن) باز هم چنین طرحهایی در زمان از قبل تعیین شده حذف خواهند شد ؟ و ارتباطی به میزان مصرف کل نداره ؟

داره خودمونی میشه pic4you's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این بحث دانلود شبانه هرجند وقت یه بار تبش بالا میگیره . یادمه یه زمانی پارس آنلاین به عنوان اولین شرکتی که خط رو روی 16 مگ بسته بود شبانه رایگان داشت توی تاپیکش یه سری میومدن به اونایی که دانلود زیاد میکردن میگفتم شما چی دانلود میکنین چرا دانلود میکنین میخواین چیکار این دانلود هارو .شروع میکردن به تعیین تکلیف کردن و نشان دادن صراط مستقیم استفاده از اینترنت . حالا هم سر شبانه ایرانسل یازم یه سری اومدن میخوان کسایی که دانلود زیاد میکنن رو به صراط مستقیم هدایت کنن و میگن نحوه استفاده ما از اینترنت درسته و لاغیر.
    خب برای کاربرا سواله که هدف از این همه دانلود چیه .
    وقت میکنن استفاده کنن ؟ یا دانلود کل محله و فامیل رو بر دوش یه نفره ؟
    مشاهده شده کاربرا تو فاز دانلود فیلم بلوری 50 گیگی هستن
    اگه دانلودهاشون اینطوری باشه یا اینکه یه شهر رو ساپورت کنن ، دانلود های چند ترابایتی منطقیه
    ولی به نظر میرسه بعضی ها قصد احتکار دارن . همینطوری دانلود میکنن که یه وقت شیر اینترنت قطع شد بیکار نمونن

9. 2 کاربر از pic4you بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب برای کاربرا سواله که هدف از این همه دانلود چیه .
    وقت میکنن استفاده کنن ؟ یا دانلود کل محله و فامیل رو بر دوش یه نفره ؟
    مشاهده شده کاربرا تو فاز دانلود فیلم بلوری 50 گیگی هستن
    اگه دانلودهاشون اینطوری باشه یا اینکه یه شهر رو ساپورت کنن ، دانلود های چند ترابایتی منطقیه
    ولی به نظر میرسه بعضی ها قصد احتکار دارن . همینطوری دانلود میکنن که یه وقت شیر اینترنت قطع شد بیکار نمونن
    این نشون دهنده-ی فرهنگ پایین-شونه

11. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه project_igi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه متخصصان محترم. گوشیه من تا دو هفته پیش به باند فرکانسی 1800 (4g) وصل میشد و سرعت خوب بود . ولی الان دو هفته هست به 2800 وصل میشه و سرعت در حد 0 هستش. به ایرانسل که زنگ میزنم باند فرکانسی تا ده دقیقه دوباره 1800 میشه و بعد به همون 2800 بر می گرده. احتمالا از قصد اینکارو میکنن. میخواستم بدونم راهی هست که بشه گوشیو رو باند 1800 نگه داشت. گوشیم galaxy s7 هست. با تشکر

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

داره خودمونی میشه pic4you's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حدود 4 میلیون نفر سرشماری اینترنتی انجام دادن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ؛ غیر ممکنه که بتونن 2 گیگ اینترنت مجانی به این تعداد بدن .
    سرشماری حضوری هزینه داره . اینطوری در هزینه هاشون صرفه جویی میشه بخشی از این هزینه رو به عنوان جایزه و ... میدن به مردم
    دوستان این ۲گیگ نت رایگان برای ثبت نام سرشماری کسی گرفته تا الان ؟
    فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
    فکر کنم فقط به ADSL دادن

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام به همه متخصصان محترم. گوشیه من تا دو هفته پیش به باند فرکانسی 1800 (4g) وصل میشد و سرعت خوب بود . ولی الان دو هفته هست به 2800 وصل میشه و سرعت در حد 0 هستش. به ایرانسل که زنگ میزنم باند فرکانسی تا ده دقیقه دوباره 1800 میشه و بعد به همون 2800 بر می گرده. احتمالا از قصد اینکارو میکنن. میخواستم بدونم راهی هست که بشه گوشیو رو باند 1800 نگه داشت. گوشیم galaxy s7 هست. با تشکر

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    باند 2800 هم داریم مگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •