تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2502 از 3195 اولاول ... 150220022402245224922498249925002501250225032504250525062512255226023002 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,011 به 25,020 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

علاوه بر اون دوتایی که گفتی ،mel-B و biggest loser هم خیلی خوبه سعید
    مرسی امید جان

ایشالا بعد از تفکیک انجمن گیم قسمت بازی های کینکت رو باید خودت اداره کنی .
    مبارکت باشه.آره فکر خوبیه ولی گرون داره میده
    تو سایت زیر 500 تومن میفروشه
      محتوای مخفی: آدرس 
    xboxworld.ir

---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------

فالکون؟؟؟
    فالکون که به رحمت ایزدی پیوست
    فالکون هنوزم سالاره عزیزم .
    تو اين انجمن كسي مثل اينكه جواب قاطعانه نميده به من ...
    يكي بگه مال من جسپر هست يا نه ؟؟؟
    4ات عكس گذاشتم بابا....نميفهمين يعني ؟؟؟
    دوست عزیزم اول خوده شما مقصر هستی که قبل از سرچ کردن در انجمن شروع به سوال و جواب کردی دوم هم دوستان که بدون کوچک ترین تحقیقی به شما جواب های چپن در راست دادن.

ما قبلا در ارتباط با سوال شما یک تاپیک جامع و کامل رو در نظر گرفته بودیم که اگه سرچ میکردید حتما متوجه قضیه میشدید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

تو اين انجمن كسي مثل اينكه جواب قاطعانه نميده به من ...
    يكي بگه مال من جسپر هست يا نه ؟؟؟
    4ات عكس گذاشتم بابا....نميفهمين يعني ؟؟؟
    واقعا اینقدر مهمه که بدونید بردتون چیه ؟ اون هم بعد یک سال ؟!؟!؟!؟

پاور شما 16.5 آمپری هستش ولی سوکت پاورتون مثل جاسپر هستش .

با توجه به اینکه کنسول شما برای شرق آسیا تولید شده ممکنه این تفاوت در آمپر و سوکت به همون خاطر باشه ، شاید هم کاور کنسولتون با اون چیزی که توشه فرق داره !!!

از طرفی سوکت پاورش مربوط به جاسپر میشه ! و نه فالکون و نه زفر و نه زنون و نه اپوس .

ولی آمپر خیلی مهم تر از سوکت پاور هستش ، آمپر کنسول شما 16.5 هستش و این مربوط به برد های زفر و زنون میشه .

اگر آمپری که پشت دستگاهتون نوشته شده درست باشه ، کنسول شما هر آینه ممکنه که سه چراغه بشه .

این رو هم اضافه کنم که عکسهایی که شما از کنسولتون فرستادید با مشخصات عمومی که همه میدونند جور در نمیاد ، یعنی سوکت پشت دستگاه با آمپری که روش نوشته در تضاده ! این میتونه این معنی رو هم بده : ممکنه دستگاه شما تعمیری بوده باشه یا جاسپر بوده زمین خورده کیسش شکسته بعدش طرف یه کیس زفر سه چراغه سالم داشته عوضشون کرده .

تنها راه اینکه 100% مطمئن بشید اینه که دستگاه رو باز کنید .

این تصویر میتونه کمکتون کنه :

Last edited by sonixax; 21-06-2011 at 19:49.

4. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

من که گفتم فالکوونه....
    کی گوش میده؟
    3-4 نفری ریختن میگن فالکوون ....رفت....والا من نظرم و گفتم این برد فالکوونه....
    تازه تو بردهای فالکوون 3 مدل RE-IH-NA وجود داره که معمولا بردهایی که الان هست RE ...
    اگه به دوستی توهین شد معذرت می خواهم ولی درست نبود امضای مارو مسخره کنید...بالاخره هر کی نظری و اعتقادی داره
    بابا من فکر نمیکردم بهت بربخوره.بی جنبه بازی در نیار
    من اولش فکر کردم امضات نیست بخاطر همین یه شعر گفتم.خلاصه ازم دلخور نشواتفاقا خیلی هم قشنگ بود

6. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز پارسا خان شما که اطلاع داری چرا شایعه درست می کنید.شما چطور به این نتیجه رسیدید که -- نمیشه؟؟
    هزار بار تو این تاپیک گفتن که 30 ژوئن برد PCB عرضه میشه که قیمتش فعلا حدود 60 دلاره ونیازی به لحیم کاری هم نداره.(حتی اون 4 تاسیم هم)
    تعویض اسلیم حتی 0225 درحال حاضر با آرکید و الیت با قیمت غیر معقول اصلا به صرفه نیست مگر اینکه شرایطش ایجاد کنه مثل حسام که احتمالا صبرش تموم شده .

در مورد خرید هم کسی که می خواد تازه کنسول بخره باید اونی رو که قیمتش به صرفه هست بخره،ممکنه یه اسلیم 0225بگیر 350 یا یه الیت رو بگیره500.!!
    یعنی اگه این برد بیاد 0225 باهاش -- می شه ؟ یا بازم باید کلی صبر کنیم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

واقعا اینقدر مهمه که بدونید بردتون چیه ؟ اون هم بعد یک سال ؟!؟!؟!؟

پاور شما 16.5 آمپری هستش ولی سوکت پاورتون مثل جاسپر هستش .

با توجه به اینکه کنسول شما برای شرق آسیا تولید شده ممکنه این تفاوت در آمپر و سوکت به همون خاطر باشه ، شاید هم کاور کنسولتون با اون چیزی که توشه فرق داره !!!

از طرفی سوکت پاورش مربوط به جاسپر میشه ! و نه فالکون و نه زفر و نه زنون و نه اپوس .

ولی آمپر خیلی مهم تر از سوکت پاور هستش ، آمپر کنسول شما 16.5 هستش و این مربوط به برد های زفر و زنون میشه .

اگر آمپری که پشت دستگاهتون نوشته شده درست باشه ، کنسول شما هر آینه ممکنه که سه چراغه بشه .

این رو هم اضافه کنم که عکسهایی که شما از کنسولتون فرستادید با مشخصات عمومی که همه میدونند جور در نمیاد ، یعنی سوکت پشت دستگاه با آمپری که روش نوشته در تضاده ! این میتونه این معنی رو هم بده : ممکنه دستگاه شما تعمیری بوده باشه یا جاسپر بوده زمین خورده کیسش شکسته بعدش طرف یه کیس زفر سه چراغه سالم داشته عوضشون کرده .

تنها راه اینکه 100% مطمئن بشید اینه که دستگاه رو باز کنید .

این تصویر میتونه کمکتون کنه :

مرسی واقعا هم توضیحی که دادی کامل بود و هم عکسی که گذاشتی کاملترین عکسی بود که تا به حال از انواع پاور ها دیده بودم و جای هیچ سوالی رو نمیزاره

9. 3 کاربر از ariaei_tabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز پارسا خان شما که اطلاع داری چرا شایعه درست می کنید.شما چطور به این نتیجه رسیدید که -- نمیشه؟؟
    هزار بار تو این تاپیک گفتن که 30 ژوئن برد PCB عرضه میشه که قیمتش فعلا حدود 60 دلاره ونیازی به لحیم کاری هم نداره.(حتی اون 4 تاسیم هم)
    تعویض اسلیم حتی 0225 درحال حاضر با آرکید و الیت با قیمت غیر معقول اصلا به صرفه نیست مگر اینکه شرایطش ایجاد کنه مثل حسام که احتمالا صبرش تموم شده .

در مورد خرید هم کسی که می خواد تازه کنسول بخره باید اونی رو که قیمتش به صرفه هست بخره،ممکنه یه اسلیم 0225بگیر 350 یا یه الیت رو بگیره500.!!
    اون برد رو توی ایران زیر 120 گیر نمیاری جیگر باید شیوه لحیم کاریش بیاد که من منظورم اونه...
    اسلیم 0225 هم الان گیر نمیاد درست حسابی... مخصوصا 4 گیگ... 4 گیگ رو من یکی به چشم خورد که 450 بود نه 350 تومن
    در حالی که من با 440 تومن آرکید + 250 گیگ هارد + دسته اضافی + بازی گرفتم (2 هفته کارکرد) 440 تومن...
    ما هم داریم میگیم اگه کسی به نظرش تو قرآن نازل شده که کنسول نو بگیره بره همون 0225 بگیره ولی اگه بچه مایه نیست و میخواد یه کنسول بگیره باهاش درست حسابی بازی کنه و حالشو ببره ، یه فت دست دو بهتره...

---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

دوست عزیزم توحید جان
    فالکون برد خوبی بوده و تقریبا برابر با جاسپر بوده... اما مشکلاتی مثل 3 چراغه شدن و اینا داشته... به همین دلیل جاسپر جایگزینش شد... ما نمی گیم فالکون مشکل حادی داره اما خوب همه این موضوع رو میدونن که جاسپر از فالکون کامل تره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tohid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا من فکر نمیکردم بهت بربخوره.بی جنبه بازی در نیار
    من اولش فکر کردم امضات نیست بخاطر همین یه شعر گفتم.خلاصه ازم دلخور نشواتفاقا خیلی هم قشنگ بود
    نبابا ناراحت چیه...
    من نظرمو گفتم شما هم نظرتو...
    من این شعر و آهنگو دوست دارم شعر شما هم قشنگ بود....
    ناراحت هم نشدم ناراحت نباش ....ولی بازم می گم
    فاللللللللللللللللللللللل لللللللکککککککککککککککککک ککککووووووووووووووونننننن نننننننننننننننننننننن

عشقه

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اون برد رو توی ایران زیر 120 گیر نمیاری جیگر باید شیوه لحیم کاریش بیاد که من منظورم اونه...
    اسلیم 0225 هم الان گیر نمیاد درست حسابی... مخصوصا 4 گیگ... 4 گیگ رو من یکی به چشم خورد که 450 بود نه 350 تومن
    در حالی که من با 440 تومن آرکید + 250 گیگ هارد + دسته اضافی + بازی گرفتم (2 هفته کارکرد) 440 تومن...
    ما هم داریم میگیم اگه کسی به نظرش تو قرآن نازل شده که کنسول نو بگیره بره همون 0225 بگیره ولی اگه بچه مایه نیست و میخواد یه کنسول بگیره باهاش درست حسابی بازی کنه و حالشو ببره ، یه فت دست دو بهتره...

---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

دوست عزیزم توحید جان
    فالکون برد خوبی بوده و تقریبا برابر با جاسپر بوده... اما مشکلاتی مثل 3 چراغه شدن و اینا داشته... به همین دلیل جاسپر جایگزینش شد... ما نمی گیم فالکون مشکل حادی داره اما خوب همه این موضوع رو میدونن که جاسپر از فالکون کامل تره...
    ما که 4 ماه هست 0225 خریدیم 265 تومن . الان فقط می خوام هکش بیاد دیگه طاقت ندارم . مریض شدم :((
    روش لحیم کاریش خیلی بعد از برد بیرون میاد ؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ما که 4 ماه هست 0225 خریدیم 265 تومن . الان فقط می خوام هکش بیاد دیگه طاقت ندارم . مریض شدم :((
    روش لحیم کاریش خیلی بعد از برد بیرون میاد ؟
    یه X360Key بخر ، لحیم کاری هم نمیخواد با درایو شما هم سازگاره ولی لایو بی لایو - البته فعلا .

14. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یه X360Key بخر ، لحیم کاری هم نمیخواد با درایو شما هم سازگاره ولی لایو بی لایو - البته فعلا .
    نه x360 key نمی خوام می خوام کنسولو -- کنم . تازه واسه 360کی پول نمی دم الان هارد هم ندارم. :(
    تازه می خوام لایو هم برم
    Last edited by phoenix_666; 21-06-2011 at 20:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •