تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2501 از 3745 اولاول ... 1501200124012451249124972498249925002501250225032504250525112551260130013501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,001 به 25,010 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اسمت نمیدونم ولی عزیزی :-))
    نه منظور من سرعته
    من سرویس 10 مگ دارم
    و روی 6 بسته شده
    خوب من این 6 مگ رو از بستر داخل همیشه دارم
    ولی از خارجی کاملا متغیره و از 1 مگ تا 6 مگ در نوسانه
    منظور من از 80 درصد داخل و 20 درصد خارج یعنی سرعت و سرعت بر میگرده به پهنای باند و به طور مثال اگه اسیاتک 100 مگابیت پهنای باند داشته باشه و بین 100 نفر تقسیم کنه 80 مگابیت اینترانت و 20 مگاببت اینترنت هست و قیمت اون 80 مگابیت به فرض مثال میشه 1 میلیون و اون 20 مگابیت میشه 2 میلیون شما داری قیمت هر گیگ رو بر اساس اون 20 مگ حساب میکنی در حالی که سهم عمده رو اون 80 مگابیت داره و کلی قیمت هر گیگ رو میاره پایین
    بنظر من این شرکتها نهایتن بابت هر گیگ چیزی حدود 100 تا 200 تومن پاشون میفته همینقدر هم قیمت تجهیزات و ..... کلا بابت هر گیگ 300-400 تومن خرجشون میشه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    سرعت شما از یه سرور خاص روی اینترنت تو هر کجا که باشه بستگی به عوامل متعددی مثل پهنای باند شبکه داخلی، پهنای باند اتصال به شبکه جهانی، پهنای باند سرور مقصد، ضریب اشتراک، ساعت استفاده، فاصله کاربر از مرکز مخابراتی و ... داره. بنابراین ممکنه تو یه زمان سرعت ارتباط شما با یه سرور خاص تو اینترنت، 1مگابیت باشه و در یه زمان دیگه سرعت ارتباطتون با اون سرور 10مگابیت. ملاک این که سرویس شما اینترنته یا اینترانت امکان دسترسی به سرور مثلن اروپا یا آمریکا در هر زمانیه. حتی اگه سرعت این دسترسی در طول شبانه‌روز متغیر باشه.

اما در مورد قیمت: همه می‌دونیم که پهنای باند شبکه داخلی اینترنت تو ایران برای تعداد فعلی کاربرا کاملن جوابگوست و مشکلی ایجاد نمی‌کنه و در واقع در محاسبات قیمت اینترنت، حتی اگه با سرعت 128 کیلوبیت هم باشه، پهنای باند اینترانت و قیمت 4 میلیون تومنی اون، مبنای محاسبه نیست. مهم‌ترین گلوگاه اینترنت ایران همون پهنای باند اتصال به شبکه جهانیه که مبنای قیمت‌گذاری‌های اینترنت تو ایران هم قیمت همین پهنای باند بین‌الملله که 24 میلیون تومنه.

عامل اصلی تعیین قیمت اینترنت می‌شه الگوی مصرف و توان ISP تو مدیریت استفاده از همین پهنای باند اینترنت بین‌الملل. البته این مسأله فقط مختص ایران نیست. همه جا تو دنیا ISPها برای بهینه کردن استفاده از پهنای باند در اختیارشون با ارائه سرویس‌های اشتراکی و بستن ضریب اشتراک‌های بالا (حتی 20:1 یا 50:1)، سعی می‌کنن از حداکثر ممکن ظرفیت پهنای باندشون در شبانه‌روز استفاده کنن. گذاشتن طرح‌های تشویقی مثل شبانه رایگان هم در واقع به همین خاطره. ولی باز هم نمی‌تونن بیشتر از 50 تا 60 درصد ظرفیت پهنای باندشون رو استفاده کنن. یعنی در عمل ISP پول کل ظرفیت پهنای باند رو می‌ده اما در عمل 50 - 60 درصد اون براش قابل استفاده و فروشه.

منم تو محاسباتم همین فرض رو گرفتم. اگه ISP بتونه 100 درصد پهنای باندش رو استفاده کنه، پولی که بابت خرید هر گیگ ترافیکش می‌ده حدود 500 تومن در می‌آد. اما در عمل به دلیل الگوی مصرف شبانه‌روز مجموع کاربرا، ISP حداکثر 50 تا 60 درصد ظرفیت پهنای باندش رو استفاده می‌کنه. این به خودی خودش یعنی، ISP بابت هر گیگ ترافیک مصرفیش در واقع داره حدود 1000 تومن پول می‌ده. این فقط قیمت خرید هر گیگ اینترنت قابل فروش برای ISP اه. اگه هزینه‌های انتقال و سایر هزینه‌ها رو هم حساب کنی، قیمت بیشتر از این حرفا در می‌آد.
    Last edited by bilmazlar; 25-10-2015 at 23:21.

2. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ببینید چقدر اینترنت رو این ISP ها مفت میخرن الان ایرانسل ۴ ساعته ۱۰ گیگ رو با سرعت 4g میده فقط ۱۰۰۰ تومان یعنی هر گیگ ۱۰۰ تومان تازه سود هم میکنه و زیر ۱۰۰ تومان واسه خودش دراومده حتی از طرح فشفشه های وب ارزونتره حالا شما ببین شرکت های اینترنتی همینو ۴۰ برابر گرونتر به ما میفروشن و واقعا هم هزینه هر گیگ براشون مفت در میاد چون اونا پهنای باند نامحدود میخرن یعنی همش پول روی پول میزارن
    البته دوستان طرح های ایرانسل موقته مثل طرح ۲۴ گیگ شبانه ۱۰ هزار تومان که برداشتش حالا باز این فن رو زده که مشتری جذب کنه بعد باز این طرح ها رو هم برمیداره ولی اونچه که مشخصه اینه که قیمت واقعی هر گیگ زیر ۱۰۰ تومانه و هر گیگ ۱۰۰ تومان واسه مشتری خوبه حتی اگه شبانه رو بردارن و هر گیگ رو با این قیمت بدن مشتری حاضره ولی تو ایران هیچوقت قیمت ارزونتر نمیشه تازه با شیب غیر ملایم میره بالاتر
    همونطور که اشاره شد این طرح های ایرانسل همیشگی نیست و بیشتر برای جذب مشترک هست و نوعی تبلیغ حساب میشه.

به شخصه بعید میدونم شرکت های ارائه دهنده اینترنت چندان سود هنگفتی داشته باشند چون تمام شون اینترنت رو از زیرساخت به قیمت هنگفتی میخرن. اگر هم دقت کنید میبنید که در تمام ISP ها نوع طرح ها چندان فرقی با هم نداره یعنی واقعا اینطور نیست که بشه گفت فلان ISP طرح هایی رو ارائه میکنه که رقابتی هست و میتونه جذب مشترک کنه بلکه ملاک انتخاب ISP بیشتر تطابق اون طرح ها با نیاز شخصی هست و گرنه از نظر میزان حجمی که ارائه میکنن و قیمتشون کاملا نزدیک به هم هستند. همین نشون دهنده اینه که واقعا برای یک ISP صرف نمیکنه که بخواد در طولانی مدت طرحی رو ارائه کنه که از نظر حجم/قیمت با ISP های دیگه تفاوت داشته باشه تا به این ترتیب بتونه مشترکین بیشتری جذب کنه.

اصل سود رو در این وسط شرکت ارتباطات زیرساخت میبره که بنا به گفته های مستقیم و غیر مستقیم نزدیک به 8 برابر سود روی قیمت تمام شده اینترنت میکشه و اون رو به ISP ها میده! یعنی اگر میگذاشتند شرکت ها به طور آزادانه پهنای باند وارد کنند و انحصار زیرساخت شکسته میشد، قیمت های اینرنت باید حداقل یک پنجم قیمت های فعلی میبود یا از اونطرف کیفیت و حجم سرویس ها با این قیمت فعلی باید 5 برابر میشد.

4. 4 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dDarkKnight_12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

درود دوستان من از آسیاتک ip static تکی خریدم نیم ساعت گذشته هنوز موقع خاموش روشن مودم ip عوض میشه رنجش هم که مثل همیشه 5.161 هست ، تو فاکتورش تو پنل 1544 نوشته در وضعیت setup قرار داره. معمولا چقدر طول میکشه بعد از زمان خرید تا ip static اختصاص بدن ؟

بعد اینا علاوه بر ip تکی اختصاصی چرا ip های اختصاصی 4 تایی و 8 تایی هم میفروشن ؟ به چه دردی میخوره ؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

درود دوستان من از آسیاتک ip static تکی خریدم نیم ساعت گذشته هنوز موقع خاموش روشن مودم ip عوض میشه رنجش هم که مثل همیشه 5.161 هست ، تو فاکتورش تو پنل 1544 نوشته در وضعیت setup قرار داره. معمولا چقدر طول میکشه بعد از زمان خرید تا ip static اختصاص بدن ؟

بعد اینا علاوه بر ip تکی اختصاصی چرا ip های اختصاصی 4 تایی و 8 تایی هم میفروشن ؟ به چه دردی میخوره ؟
    ای پی استاتیک چون دستی فعال میشه یکم طول میکشه (ولی معمولا زیر 24 ساعت هست)
    در ضمن با ای پی استاتیک فقط رنج ای پی شما عوض میشه و پینگتون هم بهترمیشه و ثبات پیدا میکنه ولی تو سرعت شبانتون تاثیری نداری چون محدودیت از گیت وی هست

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

7. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ipهای 4تایی یا 8تایی معمولن به درد شرکت‌ها می‌خوره که روی سرورهای مختلفی سرویس‌هایی مثل ایمیل، اکسچینگ سرور، ftp سرور، اینترانت و ... راه‌اندازی می‌کنن و می‌خوان امکان دسترسی مستقیم به اون سرویس‌ها رو از بیرون هم داشته باشن.

9. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

باز سرعت داغون شد نویز هم هم زمان باهاش زیاد شد !
    دیروز خط روی 5 مگ بود با نویز 18 الان اومده روی 4 با نویز 10 !
    واقعا موندم این مرکز مخابراتی چه گ ه ی میخورن !
    Last edited by MOHAMMAD2010; 26-10-2015 at 20:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام بر دوستان گرامی.آقا من یه مشکلی دارم.همون طور که قبلا گفتم ما تو هوانیروز کرمان هستیم و آسیاتک می تونه سرویس بده منتهی اینترنتی که الآن دارم به نامه یه آقایی هست که قبلا ساکن بودن هم چنین خط تلفن.متاسفانه نمیشه این آقا رو پیدا کرد و به اسم زد خطو و نمی تونم خط جدید هم بخرم(به دلایلی) از دوستان خواهش دارم اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم.تشکر از تمامی شما عزیزان.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام بر دوستان گرامی.آقا من یه مشکلی دارم.همون طور که قبلا گفتم ما تو هوانیروز کرمان هستیم و آسیاتک می تونه سرویس بده منتهی اینترنتی که الآن دارم به نامه یه آقایی هست که قبلا ساکن بودن هم چنین خط تلفن.متاسفانه نمیشه این آقا رو پیدا کرد و به اسم زد خطو و نمی تونم خط جدید هم بخرم(به دلایلی) از دوستان خواهش دارم اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم.تشکر از تمامی شما عزیزان.
    مشکلی نداره خط به نامتون نیست اینترنی ثبت نام کنید و مدارک رو بفرستین مشکلی پیش نمیاد

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

باز سرعت داغون شد نویز هم هم زمان باهاش زیاد شد !
    دیروز خط روی 5 مگ بود با نویز 18 الان اومده روی 4 با نویز 10 !
    واقعا موندم این مرکز مخابراتی چه گ ه ی میخورن !
    نکاتتی چند در این رابطه!!

برای بنده از ساعت 11 شب تا ساعت 5 عصر فرداش snr روی محدوده 24 هست و اما از ساعت 5 عصر تا 8 شب میاد روی 10 تا 11 و از ساعت 8 شب تا 11 شب روی 14 و مجددا از 11 شروع میکنه بالا رفتن روی 24 قرار میگیره تا فردا ساعت 5 عصر

حالا شما بیا تماس بگیر به کارشانس میاد میگه مشکل از نویز روی خط شماست!!! وگرنه ساعت5 عصر هنوز هوا روشن هست و حتی لامپی هم روشن نیست و باز هم نویز هست و اصلا فرض بر اینکه نویز هست چرا ساعت 11 شب باز برمیگرده به نرمال پس شک نکنید که هر چی هست ربط پیدا میکنه به کمبود پهنای باند و یا تجهیزات خودشون...

14. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نکاتتی چند در این رابطه!!

برای بنده از ساعت 11 شب تا ساعت 5 عصر فرداش snr روی محدوده 24 هست و اما از ساعت 5 عصر تا 8 شب میاد روی 10 تا 11 و از ساعت 8 شب تا 11 شب روی 14 و مجددا از 11 شروع میکنه بالا رفتن روی 24 قرار میگیره تا فردا ساعت 5 عصر

حالا شما بیا تماس بگیر به کارشانس میاد میگه مشکل از نویز روی خط شماست!!! وگرنه ساعت5 عصر هنوز هوا روشن هست و حتی لامپی هم روشن نیست و باز هم نویز هست و اصلا فرض بر اینکه نویز هست چرا ساعت 11 شب باز برمیگرده به نرمال پس شک نکنید که هر چی هست ربط پیدا میکنه به کمبود پهنای باند و یا تجهیزات خودشون...
    دقیقا
    اصلا هیچ عقلی نمیتونه قبول کنه سیم کشی تو خونه اینقدر متغیر باشه ! همه چی زیر سر خودشونه !
    همون جور که یک ماه نامردا به خاطر نویز شدید خط من رو اورده بودن رو 1.5 مگ بعدش خود به خود با شکایت از مخابرات درست شد !

16. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •