تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2500 از 4105 اولاول ... 1500200024002450249024962497249824992500250125022503250425102550260030003500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,991 به 25,000 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

اگه سریع انصراف بدی و تو همین آبان ماه دفترچه پست کنی حتما همینوره سال اعزام میشی و به قانون 24 ماه نمیخوری. اگه تصمیمت رو گرفتی که حتما انصراف بدی وقتتو تلف نکن سریع تر برو انصراف بده.
    برای کارت ایثارگری باید پدرت بیاد تهران انتهای اتوبان ارتش پادگان 401، همین گواهی که میگی رو میاره با کپی کارت ملی و شناسنامه و 2 تا عکس. اونجا سابقش رو چک می کنه اگه باشه 2 ماهه کارتش رو پست میاره به آدرس خونتون.
    در مورد اون که قبل از دوره اعزام بشی اطلاعی دقیقی ندارم که چیکار باید کرد.
    برای کسی خدمت ایثارگری، کارت ایثار لازمه؟
    خودم میتونم برم تهران یا حتماً باید پدرم بره؟ یعنی اگه مدارکش رو ببرم انجام میشه؟
    من شنیده بودم باید بره یگان محل خدمت. ( یگان تو همین استان هست )

الان دانشجویی؟ یعنی غیبت خوردی؟

سنوات تموم بشه میری تو غیبت و دیگه امکان وثیقه گذاشتن و گرفتن پاسپورت وجود نداره.
    شرمنده؛ در همین مورد منم سؤال دارم:

مگه بعد از پایان سنوات و فارغ التحصیلی، 1 سال مهلت نداریم؟
    متوجه نمیشم! چطور میشه که بعد از اتمام سنوات، ایشون میرن تو غیبت؟!

2. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خودم میتونم برم تهران یا حتماً باید پدرم بره؟ یعنی اگه مدارکش رو ببرم انجام میشه؟

خودتم میتونی بیایی دنبالش، باید بیایی تهران تمام مدارک رو بیاری اگه سوابق پدرت رو تهران نداشته باشه بعد باید بره یگان خدمتی. اگه سوابق تو اون پادگان 401 باشه دیگه نیاز نیست بره یگان خدمتی.

ایشون هم گفتن 92/6 سنواتشون تموم شده الان آبان 93 هست! پس مهلت یک سال ایشون تموم شده!

گيج شدم.هركي يه چيز ميگه!!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ملاک تاریخ اعزامه نه تاریخ پست دفترچه!

اون ملاک تاریخ پست برای مشمولان غایب هست تا تشویق بشن بیان خدمت! برای افرادی که غیبت ندارن ملاک تاریخه اعزام هست.
    Last edited by cotgnx; 23-10-2014 at 23:26.

4. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آخه پادگان خیلی بزرگی هست عملیات روانی فک نکنم اون قدر نیرو داشته باشه که پادگان به این بزرگی بخواد
    باقیمانده توپخونه هم اسمش شده گروه 43 یه پداگان دیگه هم هستش فکر کنم پدافند 99 یه چند تا بقله هم شده اخرین پادگان ته جاده دنیا شده مراتکاور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من سنواتم 30/6/92تموم شده. میخواستم ببینم واسه مسافرت خارج از کشور و دریافت پاسپورت میشه وثیقه گذاشت؟ وقتی برگشتیم وثیقمونو برگردونن.
    ممنون از پاسختون.
    دوست عزیز زمانی میشه از کشور خارج شد که شما دانشجو باشی و باید حتما دانشجو باشی فارغ شده باشی حتی اگر 1 سال هم وقت داشته باشی دیگه نمیتونی خارج بشی از کشور

پس در نظر داشته باشید حتما باید دانشجو باشید

دو تا نکته هم داره

باید سنوات تحصیلی رو رعایت کنید یعنی کارشناسی 5 سال کاردانی 2.5 سال
    اگر بیشتر شده باشه حتی اگر دانشجو هم باشید دیگه نمیتونید خارج بشید

دومین نکته اینه که نباید غیبت پشت دفترچه ای داشته باشید زمانی که دانشجو شدید بازم نمیتونید خارج شید

7. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من غیبت داشتم ولی عفو شد
    خواستم ببینم الان امکانش هست برای معافیت کفالت اقدام کنم؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گيج شدم.هركي يه چيز ميگه!!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    اگه توی بهمن اقدام کنی ، برگ سفیدت اینور سال میاد . خدمتت میشه 21 ماه . هرچند که سال دیگه اعزام بشی . . . .
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ویرایش : خودمم گیج شدم !!!!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ویرایش 2 : سردار کمالی در اون مصاحبه گفته که :
    در ضمن چون تا پیش از سال 94 تکلیف سربازی خود را مشخص کرده‌اند طول مدت خدمتشان 21 ماه خواهد بود.
    یعنی ارسال دفترچه و دریافت برگ سفید . . . .
    پس همون 21 ماه میشه .
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ویرایش 3 : ظاهرا اشتباه برداشت شده بود . . . . با عرض پوزش . . .
    Last edited by PLAΨMID; 24-10-2014 at 00:40.

10. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

این مصاحبه آخر سردار کمالی رو بخون توش گفته تاریخ ارسال دفترچه ملاکه یعنی 21 ماه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قبلا تفسیر کردیم که برای مشمولین غایب گفتن که اگه تا بهمن اقدام کنن و سال 94 اعزام بشن 21 ناه خدمت میکنن.

کسی که غیبت نداره و در حالت عادی سال 94 اعزام بخوره 24 ماه خدمت میکنه.

کسی که معافیت تحصیلیش تموم بشه دیگه حق خروج از کشور را نداره.

من غیبت داشتم ولی عفو شد
    خیر

شما اگه برین خدمت اضافه شما عفو میشه، تا جایی که ما اطلاع داریم کسانی که غیبت دارن نمی تونن از معافیت استفاده کنن.

12. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من غیبت داشتم ولی عفو شد
    دوست عزیز زمانی بخشیده میشه که شما خدمت قانونیتون رو انجام داده باشید مثلا الان که 21 ماه هستش شما باید برید خدمت بعد از 21 ماه سنواتتون رو میبخشن

حتی فکر نکنید که الان بخشیده شده و سنوات ندارید میتونید دانشگاه شرکت کنید از نو

نه این خبرا نیستش اینا از من و شما خیلی زرنگ تر هستن

شرطشم این بود که بعد از اتمام خدمت قانونی سنوات بخشیده میشه

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

در مورد 24 ماه شدن خدمت سربازی از فروردین 94 به بعد و اینکه اگه کسی اینور سال دفترچه بفرسته و اعزامش بیفته سال 94 و برداشت و استدلال های دوستان از فرمایشات سردار کمالی باید عرض کنم که تجربه ثابت کرده که در موقع اینگونه افزایش خدمت ها همیشه ملاک تاریخ اعزام بوده و نه تاریخ ارسال دفترچه و ثبت مدارک در پلیس +10.. بعنوان مثال برگردیم به سال 91... بنده اسفند 90 اعزام شدم و خدمت بنده 17 ماه بود (1 ماه به دلیل کسری لیسانس)، اما بخشنامه ای بین اواسط یا اوخر اسفند دراومد که خدمت از ابتدای سال 91 مبشه 21 ماه... این تحلیل ها و بررسی ها در مورد 18 یا 21 ماه بودن خدمت برای کسایی که از 91 اعزام شدن اما مدارکشون رو قبل از 91 فرستادن اون موقع هم وجود داشت اما در نتیجه تمام افرادی که در هر تاریخی قبل از سال 91 دفترچه فرستادن اما اعزامشون افتاد بعد از سال 91 خدمتشون 21 ماه شد. پس در عمل (باز به نظر بتده) ملاک تاریخ اعزام خواهد بود و نه تاریخ ارسال دفترچه..

15. 2 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

6

در مورد 24 ماه شدن خدمت سربازی از فروردین 94 به بعد و اینکه اگه کسی اینور سال دفترچه بفرسته و اعزامش بیفته سال 94 و برداشت و استدلال های دوستان از فرمایشات سردار کمالی باید عرض کنم که تجربه ثابت کرده که در موقع اینگونه افزایش خدمت ها همیشه ملاک تاریخ اعزام بوده و نه تاریخ ارسال دفترچه و ثبت مدارک در پلیس +10.. بعنوان مثال برگردیم به سال 91... بنده اسفند 90 اعزام شدم و خدمت بنده 17 ماه بود (1 ماه به دلیل کسری لیسانس)، اما بخشنامه ای بین اواسط یا اوخر اسفند دراومد که خدمت از ابتدای سال 91 مبشه 21 ماه... این تحلیل ها و بررسی ها در مورد 18 یا 21 ماه بودن خدمت برای کسایی که از 91 اعزام شدن اما مدارکشون رو قبل از 91 فرستادن اون موقع هم وجود داشت اما در نتیجه تمام افرادی که در هر تاریخی قبل از سال 91 دفترچه فرستادن اما اعزامشون افتاد بعد از سال 91 خدمتشون 21 ماه شد. پس در عمل (باز به نظر بتده) ملاک تاریخ اعزام خواهد بود و نه تاریخ ارسال دفترچه..
    از قدیم گفتن حرف حق جواب نداره! مثالی که دوستمون زد خود من هستم که بهمن ۹۰ دفترچه پست کردم اعزامم شد اول اردیبهشت ۹۱ ، خیلی مثل من امیدوار بودن ۱۷ ماه خدمت کنن اما عملا تا اخرین روز ۲۱ ماه ما خدمت کردیم .

17. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •