تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2500 از 3745 اولاول ... 1500200024002450249024962497249824992500250125022503250425102550260030003500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,991 به 25,000 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حرکتای صرفاً تبلیغاتی ایرانسل رو نمیشه مبنای محاسبه برای ساز و کار اینترنت ایران گذاشت....

مثلا زمانی که ایرانسل پونصد تومن میگرفت و پنجاه هزار شارژ برا مکالمه داخلی میداد قطعاً هدفش کسب درامد نبوده و نیست.... (البته این طرح با مبلغ تغییر یافته هنوز ادامه داره)

این مورد دانلود یک روزه که خیلی هم دلچسب به نظر میاد همینه .... یه طرح موقت از ایرانسل برا مطرح کردن خودش. وگرنه ایرانسل میخواد کار انجام بده میتونه کمی پهنای باند به مناطق شلوغ تر اضافه کنه!! تا حداقل بشه دو تا سایت با نتش باز کرد نه اینکه طرح دانلود 10 گیگ بزاره... (نشون میده کوچکترین اهمیتی به وضعیت استفاده کننده نمیدن)

شما راضی هستید که شرکتای اینترنتیم این کار رو کنن؟ اسیاتک بگه طرح موقت ترافیک 200 تومن در روز....
    قطعاً در طول اون طرح مراکز مخابراتی شلوغ دیگه فاتحه اینترنت رو باید بخونن

2. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

کیوان جان

منظورت از 80 درصد اینترانت + 20 درصد اینترنت رو متوجه نمی‌شم. مگه شما با سرویس‌های اینترنت آسیاتک همیشه (تو بازه‌ای که مصرف ترافیک از حجمت کم می‌کنه) نمی‌تونی به اینترنت دسترسی داشته باشی؟ یا حتی تو بازه رایگان که مصرف ترافیکت از حجم سرویست کم نمی‌کنه نمی‌تونی به اینترنت دسترسی داشته باشی؟ (حتی اگه سرعتت کمتر هم باشه)

80 درصد اینترانت وقتی معناداره که شما تو 80 درصد زمان سرویست یا 80 درصد حجم سرویست فقط بتونی از اینترانت استفاده کنی و دسترسی به شبکه جهانی نداشته باشی.

به هر حال اگه بیشتر ترافیک مصرفی شما از بستر شبکه داخلی هم تأمین بشه، باز هم شما سرویس اینترنت داری. فقط خودت انتخاب کردی که از شبکه داخل بیشتر استفاده کنی. این موضوع همه جای دنیا مصداق داره. طبیعیه که یه بخش قابل توجهی از ترافیک مصرفی در داخل هر کشوری روی شبکه داخلی همون کشور باشه. اما به هر حال روی بستر اینترنت اتفاق می‌افته.

ضمن این که این تفکیک اینترانت و اینترنت هم از بدعت‌های ایرانیاست. و گر نه همه جای دنیا به این می‌گن اینترنت. اینترانت هم یه مفهوم کاملن تخصصی داره و به شبکه داخلی شرکت‌ها روی پروتکل http که از بیرون قابل دسترسی نیست اطلاق می‌شه.
    اسمت نمیدونم ولی عزیزی :-))
    نه منظور من سرعته
    من سرویس 10 مگ دارم
    و روی 6 بسته شده
    خوب من این 6 مگ رو از بستر داخل همیشه دارم
    ولی از خارجی کاملا متغیره و از 1 مگ تا 6 مگ در نوسانه
    منظور من از 80 درصد داخل و 20 درصد خارج یعنی سرعت و سرعت بر میگرده به پهنای باند و به طور مثال اگه اسیاتک 100 مگابیت پهنای باند داشته باشه و بین 100 نفر تقسیم کنه 80 مگابیت اینترانت و 20 مگاببت اینترنت هست و قیمت اون 80 مگابیت به فرض مثال میشه 1 میلیون و اون 20 مگابیت میشه 2 میلیون شما داری قیمت هر گیگ رو بر اساس اون 20 مگ حساب میکنی در حالی که سهم عمده رو اون 80 مگابیت داره و کلی قیمت هر گیگ رو میاره پایین
    بنظر من این شرکتها نهایتن بابت هر گیگ چیزی حدود 100 تا 200 تومن پاشون میفته همینقدر هم قیمت تجهیزات و ..... کلا بابت هر گیگ 300-400 تومن خرجشون میشه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    Last edited by k1ozil; 25-10-2015 at 21:04.

4. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اسمت نمیدونم ولی عزیزی :-))
    نه منظور من سرعته
    من سرویس 10 مگ دارم
    و روی 6 بسته شده
    خوب من این 6 مگ رو از بستر داخل همیشه دارم
    ولی از خارجی کاملا متغیره و از 1 مگ تا 6 مگ در نوسانه
    منظور من از 80 درصد داخل و 20 درصد خارج یعنی سرعت و سرعت بر میگرده به پهنای باند و به طور مثال اگه اسیاتک 100 مگابیت پهنای باند داشته باشه و بین 100 نفر تقسیم کنه 80 مگابیت اینترانت و 20 مگاببت اینترنت هست و قیمت اون 80 مگابیت به فرض مثال میشه 1 میلیون و اون 20 مگابیت میشه 2 میلیون شما داری قیمت هر گیگ رو بر اساس اون 20 مگ حساب میکنی در حالی که سهم عمده رو اون 80 مگابیت داره و کلی قیمت هر گیگ رو میاره پایین
    بنظر من این شرکتها نهایتن بابت هر گیگ چیزی حدود 100 تا 200 تومن پاشون میفته همینقدر هم قیمت تجهیزات و ..... کلا بابت هر گیگ 300-400 تومن خرجشون میشه

دوست گرامی

شما مباحث جالبی رو مطرح می فرمایید ... لطفاً برای مطالبتون رفرنس هایی برای مطالعه بیشتر هم بدید اگه ممکنه!
    (جای تشکیک داره داده ها متاسفانه)

اما چند نکته غیر فنی!!
    1- مدیریت کیفیت ایجاب میکنه شرکتا چند برابر ظرفیت یوزرشون پهنای باند بگیرن (میتونن نگیرن و نمونش بشه مخابرات در بعضی از شهرها .... ) و این باعث میشه درصد زیادی از پهنای باند خالی بمونه

2- سرمایه گذاری در هر زمینه ای ملزم به سوددهی متناسب با نرخ تورمه (وقتی شرکتی صد میلیون میزاره وسط انتظار سود 30 میلیونی در سال رو حداقل داره در وضعیت فعلی)

شما برای خودتون محاسباتی میکنید و خوبه.... ولی نکته اینجاست ادم باید به کل موضوع مسلط باشه از جمله فنی و اقتصادی تا بتونه یه نظر غیر قابل انکار رو ارائه بده

6. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوست گرامی

شما مباحث جالبی رو مطرح می فرمایید ... لطفاً برای مطالبتون رفرنس هایی برای مطالعه بیشتر هم بدید اگه ممکنه!
    (جای تشکیک داره داده ها متاسفانه)

اما چند نکته غیر فنی!!
    1- مدیریت کیفیت ایجاب میکنه شرکتا چند برابر ظرفیت یوزرشون پهنای باند بگیرن (میتونن نگیرن و نمونش بشه مخابرات در بعضی از شهرها .... ) و این باعث میشه درصد زیادی از پهنای باند خالی بمونه

2- سرمایه گذاری در هر زمینه ای ملزم به سوددهی متناسب با نرخ تورمه (وقتی شرکتی صد میلیون میزاره وسط انتظار سود 30 میلیونی در سال رو حداقل داره در وضعیت فعلی)

شما برای خودتون محاسباتی میکنید و خوبه.... ولی نکته اینجاست ادم باید به کل موضوع مسلط باشه از جمله فنی و اقتصادی تا بتونه یه نظر غیر قابل انکار رو ارائه بده
    دوست عزیز
    من کاری به کنترل پهنای باند و ..... ندارم
    بحث سر قیمت هر گیگ هست
    اقا من منظورمه اینه که قیمت هر گیگ از روی 24 میلیون هر Stm حساب بشه اشتباه است و د واقع قسمت عمده هر گیگ از روی 4 میلیون هر Stm اینترانت حساب میشه
    ممنون میشم اگه جایی توی این مبحث اشتباه میکنم بهم بگید

8. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان .

من مخابرات مشهد هستم میخوام اینترنتم رو عوض کنم .

به نظرتون اسیاتک بگیم ؟

سرویس شبانه داره ؟

تعرفه های چطور هست ؟

یک چند تا ip هم میدم بی زحمت پینگ یکسره بگیرید اسکرین شاتش رو برام اپلود کنید ممنون .

146.66.152.1

146.66.155.1

5.160.246.222

185.8.173.156

4.2.2.4

8.8.8.8

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    من کاری به کنترل پهنای باند و ..... ندارم
    بحث سر قیمت هر گیگ هست
    اقا من منظورمه اینه که قیمت هر گیگ از روی 24 میلیون هر Stm حساب بشه اشتباه است و د واقع قسمت عمده هر گیگ از روی 4 میلیون هر Stm اینترانت حساب میشه
    ممنون میشم اگه جایی توی این مبحث اشتباه میکنم بهم بگید

موضوع اینه شما نمیتونید تو محاسبتون کل ظرفیت (داخلی و خارجی) رو استفاده کنید ... یوزرها حق دارن در هر ساعتی از حجمشون استفاده کنن. نکته اینجاست!!

یه تایمی(شبها مخصوصا) همه استفاده میکنن و تایمهای زیادی خالی میمونه شبکه در حالی که شما در محاسباتتون تا میتونید پهنای باند رو ازش استفاده میکنید تا گیگ بیشتری در بیاد که اشتباهه... (داخلی بودن بخشی از ترکیب پهنای باند اثری نداره در ساعات غیر رایگان. اون خودش رو در ساعات رایگان نشون میده... چون شرکتا باید کیفیتشون رو در لینهای خارجی بتونن حفظ کنن)

در مورد کنترل کیفیت هم شرکت اگه بخواد اینترنت متعادلی اریه بده(با توجه به بالا بستن سرعتها) برخلاف سرویس نامحدود نمیتونه ضریب ثابتی از پهنای باند نسبت به یوزراش رو اعمال کنه

در فروش نامحدود تکلیف مشخص بود... یوزرها فلان مقدار پهنای باند ثابت دارن و شرکت همون و حتی کمتر رو میخورید و شیر میکرد. اما در فروش محدود و در رقابت سرعتای بالا و جایی که 4 مگ عزیزان میشه2 مگ فحش میدن دیگه شرکت نمیتونه صرفا ضریب یک اعمال کنه... بلکه برای حفظ کیفیت بیشتر باید پهنای باند بگیره که در ساعات شلوغ کیفیت نسبی سرجاش باقی بمونه!!

عرضم اینه نمیشه گفت 150 مگ پهنای باند اینقدر بعد بیاید و اون رو برای کل ماه و کل روز استفاده شده در نظر بگیرید و بگید هر گیگ اینقدر. چون اون پهنای باند اضافی گرفته شده در ساعات زیادی کلا ممکنه خالی و بلا استفاده بمونه

به عبارت دیگه ممکنه برای چند لینک STM1 فقط نصف یکیش بتونه کامل ارایه بده پهنای باندش رو در همه روز (نیاز به دسترسی به داده های شرکتا هست اینجا).

11. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

موضوع اینه شما نمیتونید تو محاسبتون کل ظرفیت (داخلی و خارجی) رو استفاده کنید ... یوزرها حق دارن در هر ساعتی از حجمشون استفاده کنن. نکته اینجاست!!

یه تایمی(شبها مخصوصا) همه استفاده میکنن و تایمهای زیادی خالی میمونه شبکه در حالی که شما در محاسباتتون تا میتونید پهنای باند رو ازش استفاده میکنید تا گیگ بیشتری در بیاد که اشتباهه... (داخلی بودن بخشی از ترکیب پهنای باند اثری نداره در ساعات غیر رایگان. اون خودش رو در ساعات رایگان نشون میده... چون شرکتا باید کیفیتشون رو در لینهای خارجی بتونن حفظ کنن)

در مورد کنترل کیفیت هم شرکت اگه بخواد اینترنت متعادلی اریه بده(با توجه به بالا بستن سرعتها) برخلاف سرویس نامحدود نمیتونه ضریب ثابتی از پهنای باند نسبت به یوزراش رو اعمال کنه

در فروش نامحدود تکلیف مشخص بود... یوزرها فلان مقدار پهنای باند ثابت دارن و شرکت همون و حتی کمتر رو میخورید و شیر میکرد. اما در فروش محدود و در رقابت سرعتای بالا و جایی که 4 مگ عزیزان میشه2 مگ فحش میدن دیگه شرکت نمیتونه صرفا ضریب یک اعمال کنه... بلکه برای حفظ کیفیت بیشتر باید پهنای باند بگیره که در ساعات شلوغ کیفیت نسبی سرجاش باقی بمونه!!

عرضم اینه نمیشه گفت 150 مگ پهنای باند اینقدر بعد بیاید و اون رو برای کل ماه و کل روز استفاده شده در نظر بگیرید و بگید هر گیگ اینقدر. چون اون پهنای باند اضافی گرفته شده در ساعات زیادی کلا ممکنه خالی و بلا استفاده بمونه

به عبارت دیگه ممکنه برای چند لینک STM1 فقط نصف یکیش بتونه کامل ارایه بده پهنای باندش رو در همه روز (نیاز به دسترسی به داده های شرکتا هست اینجا).
    ممنون متوجه شدم
    چون دوستان قیمت هر گیگ رو روی حداکثر استفاده گرفته بودن منم همین کار کردم اونجوری حرف من درسته
    و قیمت هر گیگ برای شرکت خیلی کمتر از 1200 تومن میفته.
    ممنون

13. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

15. این کاربر از misagh1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون دوست من .

شما کجا میشینید ؟

و چه طرحی دارید ؟
    منشهدم بلوار پیروزی 512 10 گیگ در ماه دارم

18. این کاربر از misagh1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •