تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 435 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

نه بابا من این همه وقتمو گذاشتم 3 بار بازی رو تموم کردم !
    عکسارو از بازی خودم گرفتم!
    بعد شما میگین قسمت های حذفی؟؟؟؟؟
    عزیزم من منظورم عکسای مگی جان بود.این عکسایی رو که شما گذاشته بودی که ما حرفی نداریم.

اخه كسي با شما نبود كه ناراحت ميشي

منظور عكس هايي كه مگي ميذاره

مگي جان دستت درد نكنه
    ولي اگه بازم پيدا كردي بذار چون جالبه
    به هر حال بد نيست بدونيم چه صحنه هايي بوده و حذف شده
    کی اصلا اسم شما رو اورد!!!! منظور مگی جان بود که صفحه قبل چند تا عکس جالب گذاشته بود!
    لطفا این عکس هایی که این بالای صفحه گذاشتید رو همه رو داخل تگ کد بزارید. چون رزولوشن بالایی دارن هم نظم صفحه رو بهم ریخته هم سرعت بالا اومدن صفحه رو کم میکنه!

ممنون
    مرسی از اینهمه حمایت!
    در ضمن مگی جان خیلی عکسای جالبی هست.پیدا کردی باز بذار.ولی نکته ای که resident جان هم گفت فراموش نکنی ها
    البته بماند که به خودم 100 بار گفته ولی هر سری عکس بزرگ گذاشتم.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب چشم ديگه عكس بزرگ نميزارم شرمنده.....
    اين رو هم ببينيد :

اينم آدرسش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يه نكته ي جالب هم توي اين عكسا هست كه اگه دقت كنيد مي بينيد كه ---- هنوز كاپشنش تنشه يعني بايد از قسمتهاي اول بازي باشه كه حذف شده

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينم هست ببينيدش بد نيست:

اينم لينكش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

مرسی از اینهمه حمایت!
    در ضمن مگی جان خیلی عکسای جالبی هست.پیدا کردی باز بذار.ولی نکته ای که resident جان هم گفت فراموش نکنی ها
    البته بماند که به خودم 100 بار گفته ولی هر سری عکس بزرگ گذاشتم.
    خواهش.
    redblood ، من منظورم این بود که عکس های بزرگ رو نزارید! اونایی که اون دوستمون گذاشتن رزولوشن بالایی (768*1024) داشتن که باعث میشن صفحه عرضی بشه. من خودم تا به حال کلی عکس گذاشتم برای مثال همون تایپیک اویل 5.

خب چشم ديگه عكس بزرگ نميزارم شرمنده.....

يه نكته ي جالب هم توي اين عكسا هست كه اگه دقت كنيد مي بينيد كه ---- هنوز كاپشنش تنشه يعني بايد از قسمتهاي اول بازي باشه كه حذف شده
    عکس های شما هیچ مشکلی ندارن ، منظور من عکس هایی با رزولوشن 768*1024 یا بالاتر هستش که عرض صفحه رو زیاد می کنه.
    این نکته ای که گفتید عجب نکته ای هستش! (یادمه وقتی بعد از اینکه لیون و لوئیس رو دستگیر کردن اون گانادویی که می خواست با تبر یا داس {یادم نمیاد} بکشتشون کاپشن لیون رو پوشیده بود ، من که خودم کلی حال کردم از این خلاقیتی که کپکام به کاربرده بود)

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش.
    redblood ، من منظورم این بود که عکس های بزرگ رو نزارید! اونایی که اون دوستمون گذاشتن رزولوشن بالایی (768*1024) داشتن که باعث میشن صفحه عرضی بشه. من خودم تا به حال کلی عکس گذاشتم برای مثال همون تایپیک اویل 5.

عکس های شما هیچ مشکلی ندارن ، منظور من عکس هایی با رزولوشن 768*1024 یا بالاتر هستش که عرض صفحه رو زیاد می کنه.
    این نکته ای که گفتید عجب نکته ای هستش! (یادمه وقتی بعد از اینکه لیون و لوئیس رو دستگیر کردن اون گانادویی که می خواست با تبر یا داس {یادم نمیاد} بکشتشون کاپشن لیون رو پوشیده بود ، من که خودم کلی حال کردم از این خلاقیتی که کپکام به کاربرده بود)
    بله اون قسمتش خيلي جالبه مخصوصا وقتي ايدا كاپشن رو پيدا ميكنه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

(یادمه وقتی بعد از اینکه لیون و لوئیس رو دستگیر کردن اون گانادویی که می خواست با تبر یا داس {یادم نمیاد} بکشتشون کاپشن لیون رو پوشیده بود ، من که خودم کلی حال کردم از این خلاقیتی که کپکام به کاربرده بود)
    بله اون قسمتش خيلي جالبه مخصوصا وقتي ايدا كاپشن رو پيدا ميكنه
    پس چرا این چیزایی که میگین من یادم نیست؟
    کجاش گنادو کاپشن لیون رو پوشیده؟
    کجا ایدا کاپشن رو گیر میاره؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

پس چرا این چیزایی که میگین من یادم نیست؟
    کجاش گنادو کاپشن لیون رو پوشیده؟
    کجا ایدا کاپشن رو گیر میاره؟!
    اول های بازی اونجایی که لیون لوئیس رو داخل کمد پیدا می کنه و بعدش شهردار با چند تا گانادو میان و اون ها رو دستگیر می کنن . اون گانادویی که میاد لیون و لوئیس رو که دستهاشون به همدیگه بسته هستش رو بزنه کاپشن لیون رو پوشیده. و در بازی با ایدا هم اونجایی که توی دهکده هست و می خواد بره به سمت شهردار (که از اون کارهای خفن مدل خودش روی شهردار انجام بده {از بالای خونه با اون اسلحه Bowstring اش اویزون هستش و دو تا تیر به شهردار میزنه} ) اون پسر جوونه که جلوی اون در خروجی دهکده ، که می رسه به همون خونه ، ایستاده ، کاپشن لیون تنشه.

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام بچه ها
    در جریان بحث اخیر تون و پست هایی که دارید می زنید هستم.
    واقعاً که کار Capcom حرف نداره.
    خلاقیتش تو ریزترین جزئیات باعث میشه آدم کلی حال کنه !

پس که این طور مگی خانم ... چند صحنه از بازی حذف شده !

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

اول های بازی اونجایی که لیون لوئیس رو داخل کمد پیدا می کنه و بعدش شهردار با چند تا گانادو میان و اون ها رو دستگیر می کنن . اون گانادویی که میاد لیون و لوئیس رو که دستهاشون به همدیگه بسته هستش رو بزنه کاپشن لیون رو پوشیده. و در بازی با ایدا هم اونجایی که توی دهکده هست و می خواد بره به سمت شهردار (که از اون کارهای خفن مدل خودش روی شهردار انجام بده {از بالای خونه با اون اسلحه Bowstring اش اویزون هستش و دو تا تیر به شهردار میزنه} ) اون پسر جوونه که جلوی اون در خروجی دهکده ، که می رسه به همون خونه ، ایستاده ، کاپشن لیون تنشه.
    من اصلا دقت نکرده بودم.چه جالب.یه بار دیگه بازی رو میرم تا ببینم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدزاده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

عجببببببب

همينه ديگه
    وقتي تخته گاز بزنيم تا اخرش بريم هيچكدوم از اين صحنه ها رو نميبينيم
    بايد يه بار همينجوري خوش خوشكي بزنيم براي گردش و تفريح بريم بازي كنيم تا حداقل تمام زواياي پنهان بازي رو ببينيم

ممنون
    نكات ريز و جالبي بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •