تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 942 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سعید مگه واسه داونلود ام ام اس پول مینداره>؟

ماشالا... بعضي از دوستان با هم انس گرفتند و با اسم كوچيك هم ديگه رو صدا مي زنند ...
    خوبه حداقل ايرانسل اين فايده رو داشت كه بعضي ها رو به هم نزديك كنه كه نونشونو با هم بندازن تو ديگ آبگوشت ايرانسل تا خيس بخوره .....خدا بركت بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

6 Gprs مخابرات امسال هم نمی آید

GPRS مخابرات امسال هم نمی آید

نسل ‌٥/٢ تلفن‌ همراه يا GPRS به مشتركان امكان مي‌دهد كه به اينترنت دسترسي داشته و بتوانند صوت، تصوير و ديتا را با يكديگر مبادله كنند؛ در حال حاضر اين سرويس از سوي اپراتور دوم تلفن‌ همراه، راه‌اندازي شده است، اما وعده‌ي راه‌اندازي آن از سوي اپراتور اول، آن هم با داشتن بيش از ‌١٥ ميليون مشترك هنوز محقق نشده است و راه‌اندازي آن هر بار به زمان ديگري موكول مي‌شود.

به گزارش ایسنا ظاهرا سرويس GPRS در شركت ارتباطات سيار به صورت آزمايشي راه‌اندازي شده اما هنوز به مرحله‌ي دسترسي عمومي نرسيده است. راه‌اندازي اين خدمات در سال گذشته به امسال وعده داده شده بود و وجود تناقض در ميان گفته‌هاي مسوولان مخابراتي در اين باره كاملا مشهود است، به عنوان نمونه وحيد صدوقي - مدير عامل شركت ارتباطات سيار - در اولين نشست مطبوعاتي خود در سال گذشته درباره‌ي وضعيت شبكه‌هاي نسل ‌‌٥/٢ تلفن همراه، گفته بود: براي سال ‌٨٥ براي ‌‌٢٠ هزار مشترك در تهران، استفاده از اين شبكه در نظر گرفته شده است كه در ابتدا در منطقه‌ي خاصي بهره‌برداري از آن را خواهيم داشت.

اما وي چندي بعد در نشستي ديگر، به توسعه‌ي سرويس‌هاي شبكه اشاره و عنوان كرده بود: بهره‌برداري از برخي سرويس‌هاي شبكه‌ي هوشمند تلفن همراه، پياده‌سازي سيستم خدمات مشتريان و پياده‌سازي پايلوت ارتباطات پرسرعت داده ازجمله‌ي اين سرويس‌هاست و در زمينه‌ي GPRS اميدواريم تا پايان امسال بتوانيم اين سرويس را به حداقل تا پنج هزار مشترك ارايه دهيم.

او در چندين نشست مطبوعاتي خود وعده داده بود كه سرويس‌هاي GPRS تا شهريورماه سال جاري عملياتي شود و مشتركان بتوانند از خدمات آن استفاده كنند.

از سوي ديگر محمد سليماني - وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات نيز در اين باره گفته بود: قسمت اعظم تجهيزات مربوط به ايجاد شبكه‌ي نسل ‌‌٥/٢ تلفن همراه خريداري شده و به احتمال زياد، تا پايان سال جاري (سال ‌٨٥) نسل ‌‌٥/٢ را ارايه كرده و به صورت عملياتي در سال ‌‌٨٦ اجرايي مي‌كنيم.

به گفته‌ي وي با راه‌‏اندازي نسل ‌‌٥/٢ تلفن همراه از بسياري از قابليت‌‏هاي اين سيستم نمي‌‏توان استفاده كرد و مشكلاتي در زيرساخت ارتباطي كشور وجود دارد كه ارسال ديتا از طريق تلفن همراه را امكان‌‏پذير نخواهد كرد.

وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات يادآور شد: در حال ايجاد سيستم كامل و جامعي هستيم كه مشتري داشته باشد؛ اما اگر هم‌‏ اكنون نسل ‌٥/٢ تلفن همراه ارايه شود، مشتري زيادي نخواهد داشت، به همين دليل اجراي اين تكنولوژي در سال ‌‌٨٦ خواهد بود.

سليماني همچنين با بيان اين كه اين سيستم به صورت مرحله‌‏اي در حال انجام است، پيش‌‏بيني‌‏ كرده است كه نسل ‌‌٥/٢ تلفن همراه در مرحله‌ي اول حدود ‌‌٢ ميليون مشترك را در بر خواهد گرفت.

اين در حالي است كه وفا غفاريان - رييس هيات مديره‌ي شركت مخابرات ايران - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران در سال گذشته و در پاسخ به اين پرسش كه آيا GPRS براي سال ‌‌٨٥ آماده‌ي بهره‌برداري خواهد شد، گفته بود: در شرايط فعلي تنها يك پايلوت بسيار كوچك از سيستم GPRS در منطقه‌ي محدود و تنها براي تست زدن از بعد فني مورد آزمايش قرار خواهد گرفت.

او افزوده بود: اين امر به معناي بهره‌برداري GPRS به عنوان يك سرويس عملياتي نخواهد بود و همان طور كه قبلا وزير هم گفته بود، سرويس عملياتي اين سيستم كه شامل MMS و اينترنت است، مستلزم گسترش تجهيزات و زيرساخت‌هاي آن در سطح وسيعي از كشور است.

غفاريان خاطرنشان كرده بود: GPRS امسال كاربرد عملي براي مشتركان نخواهد داشت و تنها آزمايش كاربرد فني و اندازه‌گيري براي سنجش اينترنت سريع برروي تلفن همراه در تهران است و به طور طبيعي زماني كه اين زيرساخت‌ها آماده شود براي كاربري مشتركان اعلام خواهد شد.

اما وي چند روز پيش با بيان اين كه طراحي كلي سرويس GPRS شبكه‌ي اپراتور اول تلفن همراه انجام شده گفته بود: بعيد مي‌‏دانم كه اين سرويس طي سال جاري (سال ‌٨٦) به مرحله‌ي عملياتي برسد.

به گفته‌ي او مناقصه‌ي اجرايي شدن سرويس GPRS شبكه‌ي ارتباطات سيار در حال پي‌‏گيري است و عملياتي شدن اين سرويس به صورت يك‌جا انجام نخواهد شد، بلكه مرحله به مرحله و از شهرهاي اصلي شروع مي‌‏شود تا طي يك سال آينده در اختيار مشتركان تلفن همراه قرار بگيرد.

به گزارش ايسنا، صرف‌نظر از اين كه چرا زيرساخت‌هاي مخابراتي كشور هنوز براي ارايه‌ي چنين خدماتي آمادگي لازم را ندارد، اين سوال‌ها هم وجود دارد كه زمان استفاده‌ي مشتركان تلفن ‌همراه اپراتوار اول از خدمات جديد كي فرا مي‌رسد و آيا با ورود اپراتورهاي ديگر تلفن ‌همراه در اين عرصه، تامل و تاخير بيش از اين در زمينه‌ي راه‌اندازي اين سرويس‌ها از سوي اپراتور دولتي جايز است و آيا هنگام ارايه‌ي اين سرويس‌ها، با توجه به ضعف زيرساخت‌هاي مخابراتي مشكلي در سرويس‌دهي ايجاد نخواهد شد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

6

GPRS مخابرات امسال هم نمی آید
    چیزه جالبی و تازه ایی نیست ولی بازم با نمک و خنده داره

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سعید مگه واسه داونلود ام ام اس پول مینداره>؟
    خوب برای آپلودش که پول میندازه!!!

چیزه جالبی و تازه ایی نیست ولی بازم با نمک و خنده داره
    دمت گرم عزیز!! پستهای خودتو نقل قول میکنی بعد میگی که خیلی جالب بود؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

راستی هزینه ام ام اس دقیقا چقدره؟؟؟
    160 تومان؟؟؟؟
    (راستش اصلا حال ندارم برم تو سایت ایرانسل قیمتشو ببینم!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

راستی هزینه ام ام اس دقیقا چقدره؟؟؟
    160 تومان؟؟؟؟
    (راستش اصلا حال ندارم برم تو سایت ایرانسل قیمتشو ببینم!!)
    اره هر ام ام اس 160 تومان تا سقف 300کیلوبایت

آره اونکه هرکسي بفرسته 160 تومان پیاده میشه ولی سعید گفت کسی که ام ام اس رو داونلود میکنه پول میندازه واسش فکر کنم منظورش این بود
    Last edited by علیرضا خارجی; 20-05-2007 at 17:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببخشید من تند رفتم اشتباه گرفتم
    در مورد تعرفه چی پی ار اس و ام ام اس همه دوست داریم قیمتش پایین بیاد
    من دیروز یک ایمیل چک کردم و یک ایمیل فرستادم شد 42 کیلوبایت 126 تومان
    و در مورد نرخ تعرفه بارها گفتم تعرفه 499ریال با عوارض و مالیات ایرانسل پایین تر از تعرفه تمام شد تی سی ای با عوارض و مالیات و... هستش
    خواهش میکنم عزیز.من این حرف میزنم و بحث رو تموم میکنم.من نمیگیم تعرفه مکالمه ایرانسل بالاست میگم از 499 برده واسه 62 و واسه اعتباری ها 85 همین.یاعلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستی آقای علیرضا چطور میری ایمیل چک میکنی؟منظورم اینه سایت یاهو رو چطور باز میکنی؟(با چه آدرسی)آخه من با wap هم که میرم بازم خود به خود هزینه میندازه.مرسی.یا علی
    Last edited by Dr.Dolfin; 20-05-2007 at 17:57.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

عجب شیر
    کاشمر
    مراغه
    گناباد
    و....
    نیز تحت پوشش شبکه بزرگ ایرانسل در آمدند!!

Last edited by mehdi_vsgh; 20-05-2007 at 18:35.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

10

عجب شیر
    کاشمر
    مراغه
    گناباد
    و....
    نیز تحت پوشش شبکه بزرگ ایرانسل در آمدند!!
    مراغه 6 یا 7 مین شهری بود که تحت پوشش ایرانسل قرار گرفته بود.
    عجبشیر 2 ماه پیش تحت ÷وشش ایرانسل قرار گرفته بود
    اون یکی ها هم فکر کنم خیلی وقته را افتادن ولی اطلاع چندانی ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •