دوستان سلام
یه مرحله ای هس که از اکثر خونه ها دود سیاه رنگ در میاد و خونه ها دارن اتیش میگیرن اونجا باید چکار کنیم
یه عکس هم میزارم تا ببینید کدوم مرحلست
![]()
دوستان سلام
یه مرحله ای هس که از اکثر خونه ها دود سیاه رنگ در میاد و خونه ها دارن اتیش میگیرن اونجا باید چکار کنیم
یه عکس هم میزارم تا ببینید کدوم مرحلست
![]()
باید چندتا از رفیقهات رو از گروه Groove Street که سبز میپوشن رو بگیری.
روی سرشون راست کلک کن و G رو بزن.
......ممکنه یه save 100% از بازی رو بزارید![]()
save 100%:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها یکی دو ماهیه دو قسمت از جی تی ای 5 سن آندرس ما رو با مشکل مواجه کرده ، این تا تا مرحله بدجوری شبیه همه . یکی lowrider challenger که CJ باید ماشین رو کج رو راست و بالا و پایین کنه تا مرحله پاس شه ، من هرچی فلش بالا پایین چپ و راست رو همون طوری که فلش ها از پایین تصویر عبور می کنه می زنم ولی همگی می نویسه bad بالای تصویر . آخرش هم می نویسه ماموریت شکست خورد . یکی دیگه هم قسمت OG که CJ باید بره دم ساحل برقصه . اونم خیلی شبیه قبلیه که گفتم آیا دکمه ای وجود داره که من نمی زنم . لطفا کاملا توضیح بدین . با توجه به اینکه فلش ها خیلی سریع از پایین تصویر عبور می کنه . فقط همین دو تا مرحله هست که مونده مراحلی که با big smoke همون خپله و ryder اون مافنگیه بود همه انجام دادم و دیگه اون منطقه ی قرمز رنگ جلوی خونه شون ظاهر نمیشه ... ممنون میشم توضیح بدین . حسابی اعصاب منو خورد کرده ...
سلامسلام بچه ها یکی دو ماهیه دو قسمت از جی تی ای 5 سن آندرس ما رو با مشکل مواجه کرده ، این تا تا مرحله بدجوری شبیه همه . یکی lowrider challenger که CJ باید ماشین رو کج رو راست و بالا و پایین کنه تا مرحله پاس شه ، من هرچی فلش بالا پایین چپ و راست رو همون طوری که فلش ها از پایین تصویر عبور می کنه می زنم ولی همگی می نویسه bad بالای تصویر . آخرش هم می نویسه ماموریت شکست خورد . یکی دیگه هم قسمت OG که CJ باید بره دم ساحل برقصه . اونم خیلی شبیه قبلیه که گفتم آیا دکمه ای وجود داره که من نمی زنم . لطفا کاملا توضیح بدین . با توجه به اینکه فلش ها خیلی سریع از پایین تصویر عبور می کنه . فقط همین دو تا مرحله هست که مونده مراحلی که با big smoke همون خپله و ryder اون مافنگیه بود همه انجام دادم و دیگه اون منطقه ی قرمز رنگ جلوی خونه شون ظاهر نمیشه ... ممنون میشم توضیح بدین . حسابی اعصاب منو خورد کرده ...
برای Low rider Challange که توی مرحله ی Cersar Vialpandoست باید از کلیدهای Numpad 2-8-4-6 استفاده کنی. از 2000 بالا بگیری درسته. گرافیکت رو حتما بیار پایینتر تا درست شه.
و اون مرحله هم راحته از 2500 بالا بگیر. از دکمه های عقب-جلو-چپ-راست استفاده کن.
اگه مشکلی داشتی بده سیوتو بدم رد کنن.(اگه هم خواستی توی) بده برات رد میکنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا هم یه همچین سوالی پرسیده شده بود !!
به هر حال شما اگه دقت کنی میبینی که موقع عبور فلش ها یه دایره کوچک اون پاین هست که فلشها از اون عبور میکنند !!
شما باید دقیقا زمانی که فلش ها به اون دایره میرسند (( داخل دایره قرار میگیرند )) دکمه های کیبورد رو فشار بدی تا بهت امتیاز بده نه اینکه هر موقعی خواستی دکمه ها رو بزنی !!!
اینجوری بجای اینکه با رنگ قرمز بنویسه BAD بجاش با رنگ آبی مینویسه GOOD و شما با انجام درست هر حرکت امتیازتون افزایش پیدا میکنه !!![]()
درود
تو مرحله ای که Cj با هواپیما به سمت سد میره باید چیکار کنم ؟؟
اول از همه از فرودگاه عوض انکه به سمت سد ژنراتورها بری برو به سمت سمت مخالف و برو بالای بالا تا مثلثه مربع شه. بعد به سمت مربع حرکت کن که یک دایره است. از دیره رد شدی سریع بپر و چتر نجات رو باز کن. اونوقت برو به مرکز برق و بمب گذاری کن.درود
تو مرحله ای که Cj با هواپیما به سمت سد میره باید چیکار کنم ؟؟
دوستان سلام
کسانی که پست های من رو یادشونه به ی مرحله ای رسیدم که وقتی میام وی نقطه ای که به رنگ قرمز مشخص شده یه پیغام میزنه
یه عکس از اون صحنه گرفتم ببینید چیزی یادتون میاد چکار باید بکنم
با تشکر
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)