از چه سایتی تورنت میگیرین؟
خصوصیه؟Ip اییتون بن شده
از چه سایتی تورنت میگیرین؟
خصوصیه؟Ip اییتون بن شده
سلام عزیز
این کار رو انجام دادم. ولی فقط یکیش برگشت. که اونم پس از اتمام دانلود مشکل داشت و مجبور شدم پاکش کنم.
بازم تشکر...
10 راه برای اینکه از ترکرهای خصوصی بن شویم!
01. عدم فعالیت برای مدت طولانی - log in نکردن-
02.داشتن بیش از یک اکانت
03.عدم فعالیت -دانلود و آپلود- لاگین کردن برای بعضی از ترکرها کافی نیست و باید ماهانه حجم مشخصی دانلود-آپلود -داشته باشید وگرنه بن می شوید.
04.ratio پایین -نسبت آپلود به دانلود-
05.حذف تورنت دانلود شده از روی سیستم بدون اینکه آپلودش کنید.
06.گرفتن اخطارهای زیاد.
07.استفاده از کلاینتهایی که از طرف ترکر بن شده اند.
08.اشتراکی استفاده کردن از اکانت.
09.استفاده از پراکسی موقع کانکت به ترکر.
10.استفاده نادرست از irc های اختصاصی ترکرهای خصوصی
محتوای مخفی: راه یازدهم
اخه چند مگا بایت دان می شه بعدش قطع میشه با چند تا سایت امتحان کردم نشد
سلام بر دوستان
من احتیاج به invitation از سایتدارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم کسی invite کنه.
در مقابل ازوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیتونم invite کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ضروری
5 6 تا invitation هم دارم واسه بچه ها اگر کسی می خواد در خدمت هستیم.
Last edited by pejman999; 15-07-2009 at 20:15.
سلام.
من کارتون ice age 3 رو از یکی از سایت های تورنت دانلود کردم.با فرمت avi و حجم 755 مگابایت.
زمانی که می خوام اجراش کنم اولش میگه که باید با برنامه playvix اجرا بشه.بعد هم یه زره از دموی کارتون رو نشون میده بعد هم دوباره میگه که باید با این برنامه اجرا بشه.آدرس دانلود برنامه هم اینه:
برنامه رو دانلود کردم.نصب که داره میشه وسط کار می خواد کانکت شه ولی نمیشه.با اینکه من به اینترنت وصلم!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه دیگه نداره که با برنامه ی دیگه اجرا کنم؟؟؟؟
سلام
من یه فایل تورنت از یه سایتی گرفتم که یک سریال کامل بود. حدود 60 قسمت. حالا اگر بخوام فقط یک قسمت بخصوصی رو به یک فایل تورنت جدا تبدیل کنم. چه کار باید بکنم؟
یه سوال دیگه/ سرعت دانلود تورنت من خیلی پایینه. یعنی حدودا 1 تا 2 کیلوبایت!! ولی فایل های عادی در حدود 10 کیلوبایت هست!
چجوری میشه سرعتم رو افزایش بدم؟
سلام دوستان. من تورنت كارتون ice age 3 رو دانلود كردم ولي حالا كه بازش ميكنم پليرم باز ميشه اين پيغام رو ميده"This video requires torrentsu isTV" حالا بايد چه كار كنم؟
چند تا codec هم نصب كردم ولي جواب نداد.
خيلي ضدحاله آدم 700 مگابايت دانلود كنه بعد اجرا نشه!!!
ممنون ميشم اگه كمك كنين
اینا فیلمهای تبلیغاتی و تروجان هستند . شما وقتی فیلم روی پرده سینماست نباید به تورنت هایی که ادعا می کنند dvdripهستند اطمینان کنید . این فیلم شما فقط یک دقیقه تبلیغ یک نرم افزار جانبیست که اون نرم افزار هم یک ویروس هست . همش رو حذف کنید و صبر کنید تا نسخه دی.وی.دی فیلم منتشر بشه - شاید حدود دو ماه دیگه -
نسخه های IceAge 3 الان همه پرده سینمایی با کیفیت نابود هستن، شما هم نسخه ای که گرفتین احتمالاً تبلیغاتیه و خالی بندی این نسخه پرده سینمایی رو اگر میخواید بگیرید من لینکش رو پائین گذاشتم، ولی بازم میگم الان کیفیتاشون افتضاحه چون تازه فیلم رو پردست باید 1-2 ماه صبر کنید DVD-rip بیاد.
اینم یه نسخه پرده سینمایی دیگه که کیفیتش بازم یکمی قابل تحمل تره ولی حجمش بیشتره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم پرده هری پاتر بازم از بقیه پرده ای ها قابل تحمل تره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milky way; 20-07-2009 at 15:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)