اکتیویژن بازی جدیدی از سری اسپاید من معرفی کرده که black cat هم توی بازی هست
![]()
اکتیویژن بازی جدیدی از سری اسپاید من معرفی کرده که black cat هم توی بازی هست
![]()
بازگشت سربازان کوچک، Metal Slug HD
سری بازیهای محبوب Metal Slug که نسخه هفتم آن برای DS منتشر میشود، اینبار برای پلتفورمهای نسل جدید منتشر خواهد شد.
به گزارش IGN شرکت SNK تایید کرده است که Metal Slug HD را برای پلتفورمهای نسل جدید در دست ساخت دارد. SNK
بزودی اطلات رسمی از این نسخه منتشر خواهد کرد. به گفته این شرکت این Metal Slug نیز مثل The King of Fighters
XII ساخته خواهد شد تا پاسخگوی خواستههای طرفداران این بازی باشد.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی کی و واسه چه پلتفرم هایی میاد
تاریخ انتشار هنوز معلوم نیست ولی فک کنم برای همه پلتفرم ها بیاداین بازی کی و واسه چه پلتفرم هایی میاد
اولین اخبار و اسکرین ها از نسخه جدید سری بازیهای Delta Force به اسم Delta Force : Angel Falls
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Far Cry 2 به دلیل پیچیدگی کار نسخه دمو نخواهد داشت.
تهیه کننده Far Cry 2 یعنی اقای Louis-Pierre Pharand در صحبتی که با انجمن Eurogamer داشته اند اعلام کرده اند که تا زمان عرضه بازی اصلی نسخه دمو برای این عنوان عرضه نخواهد شد.
Louis-Pierre Pharand توضیح داده است که:"برای این بازی نسخه دمو عرضه نخواهد شد.ساخت و عرضه نسخه دمو برای یک عنوان open-world کاری بسیار پیچیده ای است.ما قصد داریم تا تمام تلاش خودمان را بر روی ساخت و توسعه نسخه اصلی بگذاریم و کاری بکنیم که همه از انجام این بازی لذت ببرند."
ما امیدوار بودیم که برای این بازی نسخه دمو عرضه شود ولی با صحبت هایی که تهیه کننده FC 2 یعنی Louis-Pierre Pharand داشته است این امید ها از بین رفت و باید تا زمان عرضه بازی صبر کنیم.
منبع:منبع اصلي:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم مورد نیاز برای Brothers in Arms Hells Highway
The official PC specs have been announced for Brothers in Arms Hells Highway! Check it out below: Supported OS: Windows® XP SP3/Windows Vista® SP1 (only)
Processor: 2.6 GHz dual-core (3 GHz for Intel Pentium D 925)
RAM: 1 GB (2 GB Recommended)
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c–compliant, Shader 3.0–enabled (see supported list*)
Sound Card: DirectX® 9.0– or 10.0–compliant
DirectX Version: DirectX® 9.0 or 10.0 (on disc)
DVD-ROM: 4x dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Multiplay: Broadband internet connection with 384 Kbps upstream
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)
*Supported Video Cards at Time of Release:
ATI® RADEON® X1600/1650–1950/HD
2000/3000 series
NVIDIA GeForce® 6800/7/8/9 series
منبع:منبع اصلي:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی زیبایه Heavy Rain در مورد این بازی یک نکته جالب مطرح شده که حتی اگر شخصیت شما در بازی بمیره باز هم داستان بازی ادامه پیدا میکنه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
heavy rain برای 360 که نمیاد نه ؟
سلام
نه دوست من انحصاریه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)