تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 307 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه afterpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

بالاخره openbox نصب و کانفیگ کردم. فوق‌العادست! پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین. اسکرین‌شات دسکتاپ من هم توی وبلاگم هست.
    ولی یه مشکل دارم. من میخوام از برنامه wbar استفاده کنم. ولی وقتی مثلا فایرفاکس رو باز میکنم، اطراف wbar یه مستطیل میاد که به جای اینکه شفاف باشه و فایرفاکس رو نشون بده، دسکتاپ رو نشون میده. مشکل از کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninjavb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلاممن ویندوز و Frdora رو دارم میخواستم از بعضی از امکانات back track هم استفاده کنم نسخه live ش رو از کجا میتونم پیدا کنم که احتیاج به نصب نداره.با تشکر
    Last edited by ninjavb; 22-08-2012 at 22:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alyssa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

خب خوذم با افتخار اولین مشکل جدی لینوکسی ام رو حل کردم یک بار دستور dpkg رو در خالت آفلاین اجرا کردم یه تلاش ۱ دقیقه ای برای وصل شدن به sourceforge انجام داد و مرحله ی کذایی نصب wine به پایان رسید.

حالا یه سوال کلی دارم : در ویندوز ما غیر از پارتیشن C که حاوی سیستم عامل هستش پارتیشن های دیگه ای داریم که فایلهامونو توشون میریزیم. برای اینکه یک هارد و کلا کامپیوتر رو به لینوکس اختصاص بدیم برای ذخیره ی فایلهای شخصی مون چه نوع پارتیشنی باید بسازیم که بعد از نصب مجدد لینوکس فایلهامون و کلا اون پارتیشن ها پاک نشه؟ ممنون میشم جواب بدین

ضمنا در صفحات اول این تاپیک یکی از دوستان در مورد سیستم فایلی گفته بودن که هم در لینوکس و هم در ویندوز قابل شناسایی هستش میشه دوستان بگن چه سیستم فایلیه؟
    MrGee
    شما اصلا نیاز به اینکه یه هارد برای لینوکس اختصاص بدید ندارید. شما در حالت‌های ساده فقط به 20 گیگ از هارد برای نصب لینوکس و swap و ... نیاز دارید بعد از نصب هم می تونید تو لینوکس به تمام هارد‌تون دسترسی داشته باشید.

لینوکس از 100 فایل سیستم پشتیبانی می کنه ولی ویندوز فقط از 2 3 تا فایل سیستم. چندتاشون رو هم با برنامه‌های جانبی.
    لینوکس از فایل سیستم‌های fat و ntfs ویندوز پشتیبانی می کنه و ویندوز هم از پارتیشن های ext با برنامه‌های جانبی.
    بنابراین در مورد پشتیبانی فایل سیستم‌ها نگران نباشید.
    باید توجه داشته باشید اگر قرار بر این باشد که بخواهید فایل های خود را بر اساس سطح دسترسی ها در لینوکس تنظیم کنید ویندوز قادر به شناسایی آن نبوده و بالعکس[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

در ضمن متاسفانه تعداد کاراکتر ها و قرار گرفتن کاراکتر های مخصوص در ویندوز باعث عدم copy و یا cut یا حتی خواندنشون میشه بنابراین لازم است که این کار از طریق لینوکس و با سیستم فایل آن انجام بشه.[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

4. این کاربر از Alyssa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید توجه داشته باشید اگر قرار بر این باشد که بخواهید فایل های خود را بر اساس سطح دسترسی ها در لینوکس تنظیم کنید ویندوز قادر به شناسایی آن نبوده و بالعکس[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

در ضمن متاسفانه تعداد کاراکتر ها و قرار گرفتن کاراکتر های مخصوص در ویندوز باعث عدم copy و یا cut یا حتی خواندنشون میشه بنابراین لازم است که این کار از طریق لینوکس و با سیستم فایل آن انجام بشه.[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
    ممنون دوست من. ولی شما هم جواب سوال منو ندادی. ببین من منظورم اینه: فرض کن یک سیستم نو میخری و میخوای فقط و فقط روش لینوکس داشته باشی و اصلا قرار نیست ویندوزی در کار باشه. در این سیستم چجوری پارتیشن بندی انجام بدیم و چه پارتیشن هایی بسازیم که با نصب لینوکس های جدید و پاک شدن لینوکسهای قدیمی فایلها مون مثل موزیک ها و فیلمها پاک نشه. یعنی فایلهای شخصیمون رو در یک سیستم تحت لینوکس در چه پارتیشنی ذخیره کنیم؟ (مثل پارتیشنهای فرعی در ویندوز ) ببخشید سوالم نامفهوم بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون دوست من. ولی شما هم جواب سوال منو ندادی. ببین من منظورم اینه: فرض کن یک سیستم نو میخری و میخوای فقط و فقط روش لینوکس داشته باشی و اصلا قرار نیست ویندوزی در کار باشه. در این سیستم چجوری پارتیشن بندی انجام بدیم و چه پارتیشن هایی بسازیم که با نصب لینوکس های جدید و پاک شدن لینوکسهای قدیمی فایلها مون مثل موزیک ها و فیلمها پاک نشه. یعنی فایلهای شخصیمون رو در یک سیستم تحت لینوکس در چه پارتیشنی ذخیره کنیم؟ (مثل پارتیشنهای فرعی در ویندوز ) ببخشید سوالم نامفهوم بود
    سلام
    این یه پرسش کلیه که خاص لینوکس نیست.
    من یه درایو را برای ارشیو همه چیز (از کتاب تا نرم افزار و فیلم و موسیقی) گذاشته ام. این پارتیشن بندی را با ویندوز7 انجام دادم. ولی حالا هم با وین7 و 8 و هم با لینوکس میتونم بخوانم و رایت کنم.
    شما اگه فقط میخوای لینوکس روی سیستم سوار کنید؛ که مشکلی نیست. با اولین لینوکس پارتیشن بندی کنید؛ بقیه هم میخوانند.

7. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

شما برای اینکار کافیست پارتیشن home بسازید فایل سیستم آن را هم ext4 انتخاب کنید. این پارتیشن در صورت پاک کردن لینوکس و نصب لینوکس جدید باقی می ماند. اگر تمایل دارید می توانید پارتیشن های دیگری نیز درست کنید. هدف من از گفتن دو مورد این بود که حواستون باشه اگر بخواهید تنظیمات دسترسی و یا فایل های با با اسم طولانی دخیره کنید حتما فایل سیستم از نوع لینوکس باید باشد. اگر می دانید چنین نیست می توانید همانطور که دوستان گفتن در صورت ایجاد پارتیشن تحت ویندوز لینوکس قادر به دسترسی به تمام آن است. ولی بر عکس باید از نرم افزار استفاده کنید.

9. این کاربر از Alyssa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

با سلاممن ویندوز و Frdora رو دارم میخواستم از بعضی از امکانات back track هم استفاده کنم نسخه live ش رو از کجا میتونم پیدا کنم که احتیاج به نصب نداره.با تشکر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ویکی پدیا بیان شده است که:

BackTrack provides users with easy access to a comprehensive and large collection of security-related tools ranging from port scanners to password crackers. Support for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] functionality allows users to boot BackTrack directly from portable media without requiring installation, though permanent installation to hard disk is also an option.

11. 3 کاربر از Alyssa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ولی یه مشکل دارم. من میخوام از برنامه wbar استفاده کنم. ولی وقتی مثلا فایرفاکس رو باز میکنم، اطراف wbar یه مستطیل میاد که به جای اینکه شفاف باشه و فایرفاکس رو نشون بده، دسکتاپ رو نشون میده. مشکل از کجاست؟
    من با openbox کار نکردم ولی تو linuxreview یه مقاله مفصل راجع بهش هست که شاید مفید باشه.
    همون طور که دوست‌مون هم گفتن نسخه iso به صورت Live CD هست که قابلیت نصب روی هارد رو هم داره.

13. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه afterpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

اتفاقا من هم با اون جلو رفتم! ولی چیزی در این مورد ننوشته بود.

ادیت:
    هروقت من آواتارت رو میبینم دلم میخواد بشینم بیگ‌بنگ‌تئوری نگاه کنم!
    Last edited by afterpc; 23-08-2012 at 13:34.

15. این کاربر از afterpc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

سلام
    من هیچوقت با لینوکس کار نکردم ویندوز 7 ریختم که از xp کوچ کنم بهش خوشم نیومد
    so
    میخوام 7 رو پاک کنم و با xp یک نسخه لینوکس بخوام
    اینو شما بگید چه نسخه‌ایه
    در ضمن میدونید بهترین راه پاک کردن 7 چچیه یا تو ویندوز بپرسم؟
    ممنووووون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •